[/color]
- Mikrpoius aLi özür diLeRim...
Hayalet..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Hayalet..
Neyse beyLeR HeRkEsin sorusu bitti mi? hala varsa dinlerim buYrun ne öğrnemek istyorsunuz..

HaYaLeT BaTaN GünEş..
Re: Hayalet..
benim var sen oyuna dönecekmisin dönmeyecekmiisn
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez
HayaLet hakkındaki en qüzL söyLncek söz...Byaspet yazdı: 0Lm SEn CıDden SaLAk we HaLen Dha CocukSun..!
Xjokerx-Ucube
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
İkinize bişey derdim neyse aLi abim söz verdim sinir yok no sinir ..XJoKeRxX yazdı:HayaLet hakkındaki en qüzL söyLncek söz...Byaspet yazdı: 0Lm SEn CıDden SaLAk we HaLen Dha CocukSun..!
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
kanka geLipte itelerin soytarıların maskarası mı Olayım yafheretixx yazdı:benim var sen oyuna dönecekmisin dönmeyecekmiisn
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
Yardım edeceksen kapsamLı gelLeyim senin işçin oLam haxllhayaletllx yazdı:kanka geLipte itelerin soytarıların maskarası mı Olayım yafheretixx yazdı:benim var sen oyuna dönecekmisin dönmeyecekmiisnhiçbişeyim yokla 0 ne edecem qq
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
ben daha önceki konuda uğraştığın kişiye dikat et dedin yada dediler şimdi o konuya bakıcak zamanım yok anlamadığım şu sen nasıl bir karakterin var insan abi yada kardeşim yada kanka yada abla v.b dediği kişiyin çarını çalarmı sen nasıl bir insansın sen nasıl aynaya bakıyorsun neden çalmak yerine düzmüyorsun sende namus şeref yokmu senin ailen sana nasıl terbiye verdi ulan ben hırsızlık yapıcama ya inthar ederim yada uğraşırım yaparım nasıl bir insansın sen sölesene yaparken utanmadınmı vicdan azbı çekmedinmi her gün ölüp ölüp dirilmedinmi it :evil: :evil: ne diyim ALLAH islah etsin.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
ben bu insan hakkında kaç kişiyi uyardım aam beni dinlemediler qörsünler işte ne mal olduqunu
ulubay
ulubay