Oyunu ayakta tutabilmek için biz oyuncuların da desteği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Oyunu ayakta tutabilmek için biz oyuncuların da desteği

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba arkadaşlar

Her şeyi yönetime bırakacak değiliz.Güncelleme, lag vs vs. Oyunu 0 derecenin altına indirenler de biz oyuncularız.Gerek hs düşüklüğü, tılsımsızlık,parasızlık gibi sebeplerden bir takım oyunculari oyundan soğuttuk. Sizden ricam bu konu altına oyunu kalkındırmak için olan önerilerinizi yazmanız. Ben başlamak istiyorum.

Her levelden arkadaşların görevlerine yardım etmek, onları küçümsememek. GB lerde anlayışlı davranmak tabi uslanmiyorsa bir yere kadar sabredebiliriz :). Oyunu canlı kılmak için oyuncular arası küçük etkinlikler düzenlemeye çalışmak. Benim aklımdakiler bunlar.

Evet arkadaşlar belki potansiyelde olamayabilir ama bizim de oyuna katkı da bulunmamız gerektiğini düşünüyorum. Sakın plus akçe olayını karıştırmayınız

Keyifli forumlar
Resim
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyunu ayakta tutabilmek için biz oyuncuların da desteği

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

hocam ben aldım 4 tane şalterciyi kenanda adamlara sadece dedim ki slota karışmayın. Ama onu dahi yapamadılar. Bazıları gerçekten gelişmeyi hak etmiyor. Basede afk kal dedim onu da yapamadı adam :) :)
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Arkadaşlar oyun içi sistemi göz önünde bulunursak bu durumda yardım etmeyle biz bir şeyler yapmış olmayız.
Sistem yanlış işlediği için bu şekilde oluyor, insanlar oyunda gelişmesi için denklerini ile karşılaşıp bir araya gelip bir şeyler yapması lazım, oyunu öğrenerek ve zorlanarak gelişmek en büyük zevktir. Şu oyunda Genişleme Paketinden çok çok önemli olan şey hataların eksiklerin giderilmesi olur ve tahminimde bunu yapmak yeni bir bölge getirmekten yada oyunu sil baştan yapmaktan daha zordur diye düşünüyorum . Oturmuş bozuk bir sistem düzeni var bunun önüne geçilmesi lazım herkes kendi çabasıyla bir yerlere gelmesi gerekli. İKV için hayırlısı olması dileği ile...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

EskiOyuncu5834 yazdı:hocam ben aldım 4 tane şalterciyi kenanda adamlara sadece dedim ki slota karışmayın. Ama onu dahi yapamadılar. Bazıları gerçekten gelişmeyi hak etmiyor. Basede afk kal dedim onu da yapamadı adam :) :)
Malesef oyuncu kitlesi yaş ortalaması oldukça düştü.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Yardım konusunda loncalara büyük iş düşüyor aslında.
Atıyorum migrat ve sığınaklar : Bir lonca , haftanın belirli günleri belirli bir ekiple as kadrosunu (ortalama 1 yıldırım 2 ve 1 şifacı) kurup buralara diğer 4 kişiyi de yardım amaçlı gruba ekleyip yardımcı olunabilir.
Çt içinse 1 karakterlik yardım yapabilirler.(loncanın kuvvetine bağlı tabi bu karakter sayısı)

Tabi bu iş bireysel de yapılabilir , sadece programlı bir şekilde yapılabileceğini aktarmak istedim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön