Profilini pek takip etmiyorum ekli olmasına rağmen neyse , tüm IKV camiası için hayırlısı olsunresp0nse yazdı:Zaten Mevlüt Dinç şunu dediEYUNAL yazdı:Birde şu var dostum yeni oyun 2012 yılında yapım aşamasına geçti Mevlüt Dinç in profiline bakarsak 2013 de Sobee den ayrıldı yani olacakları az çok biliyorresp0nse yazdı:
Bu oyunun mimarlarından başındaki adam Mevlüt Dinç'in sürekli olarak Miladını Doldurdu ifadesi kafa karıştırıcı(Kendisi şu anda sobee ile ilgisi kalmasa da ).
Sonuçta bu oyunun kapasitesinin ne olduğunu en iyi bilenlerden.
Nerull ise destek vereceklerini bitmediğini söylüyor ama güncelleme gelecek mi onu da tam söylemiyor.
Arada kalan yine bizler...
Ben ayrılmadan önce Kader Mühürleri'nin çalışmaları başlamıştı.Bu projeti bu aşamaları getirdikleri için Sobee yi kutluyorum demişti Facebook dan.Yani haberi varmış zaten.
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Haklısın. Oyunun olacaklarını ve nereye kadar gideceğinin farkında. Ancak ben şöyle bir umut içerisindeydim ne yalan söyleyim. 3 sene güncelleme gelmedi ancak sobee 3 sene boyunca yatmaz elbette bir çalışma içerisindedirler. Belkide oyun motorunu değiştirip farklı bir yazılımla yepyeni bir ikv ile karşı karşıya kalabiliriz dedim. Ancak tahminim kısmen doğru oldu. Keşke bu oyunu yenileselerdi...resp0nse yazdı:
Bu oyunun mimarlarından başındaki adam Mevlüt Dinç'in sürekli olarak Miladını Doldurdu ifadesi kafa karıştırıcı(Kendisi şu anda sobee ile ilgisi kalmasa da ).
Nerull ise destek vereceklerini bitmediğini söylüyor ama güncelleme gelecek mi onu da tam söylemiyor.
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Kardeş 3 yılda bu oyunu yaptılar işteGokkan yazdı:Haklısın. Oyunun olacaklarını ve nereye kadar gideceğinin farkında. Ancak ben şöyle bir umut içerisindeydim ne yalan söyleyim. 3 sene güncelleme gelmedi ancak sobee 3 sene boyunca yatmaz elbette bir çalışma içerisindedirler. Belkide oyun motorunu değiştirip farklı bir yazılımla yepyeni bir ikv ile karşı karşıya kalabiliriz dedim. Ancak tahminim kısmen doğru oldu. Keşke bu oyunu yenileselerdi...resp0nse yazdı:
Kader mühürleri oyununu yapacaklarına kullandıkları yeni yazılımla İKV yi yenileyip büyük bir güncelleme paketiyle piyasaya tekrar açılsalardı olabilir demek istedim.EYUNAL yazdı:Kardeş 3 yılda bu oyunu yaptılar işteGokkan yazdı:Haklısın. Oyunun olacaklarını ve nereye kadar gideceğinin farkında. Ancak ben şöyle bir umut içerisindeydim ne yalan söyleyim. 3 sene güncelleme gelmedi ancak sobee 3 sene boyunca yatmaz elbette bir çalışma içerisindedirler. Belkide oyun motorunu değiştirip farklı bir yazılımla yepyeni bir ikv ile karşı karşıya kalabiliriz dedim. Ancak tahminim kısmen doğru oldu. Keşke bu oyunu yenileselerdi...resp0nse yazdı:
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Actorden diğer oyun motorlarına geçebileceğini düşünmüyorum İKV'nin. Yeni oyun yapmaları daha iyi oldu sonuçta büyük bir kitleye ulaşacak ve burdan elde edilen gelirler ile İKV'ye de yatırım yapılabilir. Ha yapılmaz derseniz de yapacak bir şey yok. Ülkede İKV diye bir oyun olduğunu bilenler daha önce bu oyunu oynayanlar ile sınırlı.Gokkan yazdı: Kader mühürleri oyununu yapacaklarına kullandıkları yeni yazılımla İKV yi yenileyip büyük bir güncelleme paketiyle piyasaya tekrar açılsalardı olabilir demek istedim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
MMORPG oynayan her Türk bilir. Bilmiyorlarsa şaşırırımYorukefe yazdı:Actorden diğer oyun motorlarına geçebileceğini düşünmüyorum İKV'nin. Yeni oyun yapmaları daha iyi oldu sonuçta büyük bir kitleye ulaşacak ve burdan elde edilen gelirler ile İKV'ye de yatırım yapılabilir. Ha yapılmaz derseniz de yapacak bir şey yok. Ülkede İKV diye bir oyun olduğunu bilenler daha önce bu oyunu oynayanlar ile sınırlı.Gokkan yazdı: Kader mühürleri oyununu yapacaklarına kullandıkları yeni yazılımla İKV yi yenileyip büyük bir güncelleme paketiyle piyasaya tekrar açılsalardı olabilir demek istedim.
Yanlız şöyle bir durum var. İKV bilinsin veya bilinmesin, Kader Mühürleri çıktığında yapılcak olan reklamda veya reklamda ikv etiketini kullanmasalar bile; bilinçli bir oyuncu Sobee'nin geçmişine bakar ve ikv nin durumunu görür. İKV'nn gelişiminin durması veya kapanması demek Kader Mühürleri'nin imajını zedeler.
Ha, Türk oyuncular ne kadar bilinçlidir onu bilemem ancak Dünya'ya açılacaklarsa bilinçli oyuncu sayısı hayli fazla olur ve yukardaki dediklerim önem kazanır. Ancak sadece Türkiye içinde faaliyet göstericekse pek bişeye gerek yok. İKV yi geçiceğini sanmam. (İlk zamanlarını)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arkadaşlar ikv nin bitmesinde suçu sürekli güncellemeye atmayın. İnsanların birbirine güven verip hırsızlık yapması ayrı. Plus paket sahibi olmayanların oyunda küçülmesi ayrı. Grup bölgelerinde güçsüz insanların dışlanıp güçlülerin daha da gelişmesini istememiz ayrı. Arkadaş ortamından olmayan insanın dışlanmasının ayrı bir suçu var. Taktınız bi güncelleme de güncelleme. Sanki sizin bizim hiç suçumuz yok. Adamlar sana zorla oynatmıyor kardeşim. Geliyorsun bir de burda gm lere laf ediyorsun.
En son EskiOyuncu5834 tarafından 13 Şub 2016 18:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İKV'yi geç sobee'nin anasayfasında duran başarısızlık abidesi oyunları görünce de durur düşünür ben bu oyuna başlamalı mıyım diye.

Yahu arkadaş öyle yorumlar görüyorumki sanki bu oyunu oynayanlar türk oyuncular çok bilinçli ICF sinek avlarken kimse sobeeye tukaka yapmıyordu yok sobeenin geçmişini görceklerde bilmem ne sence kaçtane türk oyuncu bunu siye alacaktır?bak üstte arkadaş ne demiş;
İşde bu demek istediğim bu sonu çıkılmaz bir hal olmuş oyun yazdığım 2 yorum daha var bu konuda dönup sayfalara tekrar bakarsanız görürsünüz bu oyunu sizler bu hale getirdiniz yok m1lisi yok met 2 3lüsü uzatmayacağım bak bakalım şimdi;
En gerizekalı strateji oyunları bile böyle
önünüze birkaç gerekçe sürüyorsunuz e tabi eleştirmek kolay ama kendini? bu gerekçeri rasyonalize edip nerul nerul bak böyle ondan sonra nerull açıklama yaptı beyler dağılabiliriz modunda takılıyorsunuz siz ikv oyuncularını anlamak zor hele ikvnin paraları kadera aktarıldı diyenler yokmu bravo ona
bizim millet böyle demiyeceğim bellidir bizim millet hiçde sobeenın şöyle başarısızlığı varmış diye araştırmaz çünkü araştırmayı sevmeyen okumayan sığ düşünen kalıplaşmıs insanlarız biz
Son olarak buraya yorum atıp yeren arkadaşlar siz bir fikir verin siz bir düşünce verin bir eylem yapın nasıl bir düşünceniz var ne yapılabilir söyleyin de görelim
Bir forum kullanıcısının geçen sene açtığı konu ismi gibi "OYUN BİTTİ AGAH AMCA!" ama görmemezlik yapıyoruz
EskiOyuncu5834 yazdı:Arkadaşlar ikv nin bitmesinde suçu sürekli güncellemeye atmayın. İnsanların birbirine güven verip hırsızlık yapması ayrı. Plus paket sahibi olmayanların oyunda küçülmesi ayrı. Grup bölgelerinde güçsüz insanların dışlanıp güçlülerin daha da gelişmesini istememiz ayrı. Arkadaş ortamından olmayan insanın dışlanmasının ayrı bir suçu var. Taktınız bi güncelleme de güncelleme. Sanki sizin bizim hiç suçumuz yok. Adamlar sana zorla oynatmıyor kardeşim. Geliyorsun bir de burda gm lere laf ediyorsun.
İşde bu demek istediğim bu sonu çıkılmaz bir hal olmuş oyun yazdığım 2 yorum daha var bu konuda dönup sayfalara tekrar bakarsanız görürsünüz bu oyunu sizler bu hale getirdiniz yok m1lisi yok met 2 3lüsü uzatmayacağım bak bakalım şimdi;
KraToSs yazdı:Öncelikle size akıl fikir diliyorum siz oyunculara
Bundan aylar önce Oyun bu hale düştü zwartanı,fevzisi,demirden kardeşleri,osu busu ötekisi berikisi diğeri felancısı oyunu bırakıyor ikv kan kaybediyor oyunu oyun yapan adam bırakıyorken hali hazır olun derken bizi topa tutan sizler değilmiydiniz ? güncelleme geleceğini söyleyen sizler değilmiydiniz ? oyunun oyuncularla röpartaşı bulunan game masterlerdan Bülent birsenin fotoğrafını paylaşırken forumda "ikv'nin o eski yapıcı kadrosu yok güncelleme yok denecek kadar az "sözleri ne tez bir kulağınızdan girip diğerinden çıktı ? güncelleme gelecek diyip 2013ün başı 2014'ün ortası 2015in sonu 2016'ın girişinde sizler totem uydurup burada aforizma sallayan siz ikv oyuncuları değilmiydiniz?
Oyunu bir güncelleme daha kaldırmacyacağını az buçuk ayakkabı bağcığı bağlayacak mantığınızla nasıl çözemediniz ?
Oyunu bırakıp zulaya geçen yönetim sizin kulaklarınıza ağız değilmidir!
Size bir örnek vereyim ;
11 yıldır dota oynuyordum yüzbinlerin oynadıgı dota mapında türkiyede hatrı sayılır listede adım vardı emek vermişdim pekiyi neoldu? dota 2 çıktı steamda ve varolan dota 1 çöktü bu işler böyle
ikv 2012'de bitti arkadaşım ama sizler bunu görmediniz yeni bir oyun karşımızda ve daha tecrübeliler siz oynayın ikv'nizi sıkmayın canınızı hayır anlamadığım konu hayatınızın sonuna kadar ikv mi oynayacaktınız biri aydınlatsın? ha emektenmi söz ediyorsun ? başı bir daha oku ve kimse tılsımını zorla almıyor senden
Şu binary dosyalarına girmek inankı bu oyunun çok kolay o 32 level engereklerden ganoderma çıkarmak çokmu zor sanıyorsunuz? ayısıymış teslasıymış +5imiş loncasıymış kasa erişimiymiş daha çekilmez bu oyun
dahasınıda kurtarmıyor yeni bir güncelleme daha öfkeli,kindar bir oyuncu kitlesi oluşturacak hatalarda cabası
haklılık payınız var -ama hepsinde değil-
Saygılar, İyi forumlar.
En gerizekalı strateji oyunları bile böyle
önünüze birkaç gerekçe sürüyorsunuz e tabi eleştirmek kolay ama kendini? bu gerekçeri rasyonalize edip nerul nerul bak böyle ondan sonra nerull açıklama yaptı beyler dağılabiliriz modunda takılıyorsunuz siz ikv oyuncularını anlamak zor hele ikvnin paraları kadera aktarıldı diyenler yokmu bravo ona
bizim millet böyle demiyeceğim bellidir bizim millet hiçde sobeenın şöyle başarısızlığı varmış diye araştırmaz çünkü araştırmayı sevmeyen okumayan sığ düşünen kalıplaşmıs insanlarız biz
Son olarak buraya yorum atıp yeren arkadaşlar siz bir fikir verin siz bir düşünce verin bir eylem yapın nasıl bir düşünceniz var ne yapılabilir söyleyin de görelim
Bir forum kullanıcısının geçen sene açtığı konu ismi gibi "OYUN BİTTİ AGAH AMCA!" ama görmemezlik yapıyoruz
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
+1EskiOyuncu5834 yazdı:Arkadaşlar ikv nin bitmesinde suçu sürekli güncellemeye atmayın. İnsanların birbirine güven verip hırsızlık yapması ayrı. Plus paket sahibi olmayanların oyunda küçülmesi ayrı. Grup bölgelerinde güçsüz insanların dışlanıp güçlülerin daha da gelişmesini istememiz ayrı. Arkadaş ortamından olmayan insanın dışlanmasının ayrı bir suçu var. Taktınız bi güncelleme de güncelleme. Sanki sizin bizim hiç suçumuz yok. Adamlar sana zorla oynatmıyor kardeşim. Geliyorsun bir de burda gm lere laf ediyorsun.

Afanesiyevo