Merhaba;
Buna ikv takımıda dikkat edilmesi için vurgu yapıyor;
Plus paket Eşya düşme oranını değil efsunlu eşya oranını arttırır sizede eşya düşme oranı sadece şans...Bunda yönetimin suçu nedir ?
PLUSUM AMA ;) ???
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
Re: PLUSUM AMA ;) ???
FreedommakeR yazdı:Yanlız değilsinben oyunu 3 senedir oynuyorum ne 39 level ken nede 49 level olduğundan beri daha üzerime bir parça bana düşen item yok. 1-2 tane düşen oldu onlarda senin dediğin gibi klan kanalına yansıtılacak itemler değildiler. Sabahlara kadar maden topluyarak yaptım bende herşeyimi
AYYYYNENNN :mrgreen:
Zaten düşmezde
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
güncel
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Savas yazdı:Arkadaşlar Plus Paket ' i olan her oyuncuya İtem Düşecek diye bir kural yok Plus Paket sadece size efsunlu eşya düşme şansınızı artırıyor.Efsunlu eşya düşürmek tamamen şansa bağlı diye düşünüyorum.
İyi Eğlenceler...
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
- Salgın Koruyucusu
ozman plusa boşa para ödüyoruz.
item aramayı biliyosanız cok güzel düşüyo item
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Hadi aydınlat bizi item nasıl aranır 3 senedir oynuyorum öğrenemedim 2 satırda dünya görüşümüzü değiştir.snmz35 yazdı:item aramayı biliyosanız cok güzel düşüyo item
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
FreedommakeR yazdı:Hadi aydınlat bizi item nasıl aranır 3 senedir oynuyorum öğrenemedim 2 satırda dünya görüşümüzü değiştir.snmz35 yazdı:item aramayı biliyosanız cok güzel düşüyo item
[aydınlatamazlar :twisted:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Evet haklısınız ben işe yarar item olarak yücelen yüzük , urban yüzük ve hidrofis shen kuo kafakoparan düşürdüm yine iyi itemler 1 ayda o kadar item iyi olabilir ve sadece 1 aylık plusta 2 hafta girebildim
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Şans işte.sevdamdaglara yazdı:Eminönü,Meteor,Ada,Yer Altı Hani İtem
Sıfırdan bir karakter kastım savaşçı şuan 49 lvl ve ttnet plusu herzaman kullanıyorum yani sürekli plusum ama verdiğim paranın boşa gittiğine inandım sebebi ise 1 den 49 lvl e kadar kasılan bir karaktere hiçmi item düşmez.
Bir düşünün 49 lvl e ulaşmak için kaç adet yaratık kesiliyor bana düşen tek işe yarar item bayan 177 tek item zırh birde arsenikli tek item yüzük en fazla 3 tanede iksir reçetesi
Ben boşunamı para ödüyorum oyuna bazı geceler sabaha kadar item kasıyorum düşerde satar para ederiz diye ama yok arkadaş item düşmüyor plussuz hesaplara düşüyor adam gözümün önünde çift item 177 kafa düşürüyor plusu yok bana çöp bile düşmüyor bu olaydan sıkıldım ve yönetimden bir cvp bekliyorum.
Ben plussızım ama Yücelen takı seti, Bayağı fazla 177 takılar, 187 takı, Nötron * Bayan ayakkabı, Urban Aramit Bayan Ceket düştü.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı