sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen Yorukefe »

EYUNAL yazdı:
Gokkan yazdı:Anlamadığım bir nokta var. tamam ikv kapatılmasını düşünmüyorsunuz ya da aynı anda 2 projeyi birden yönetebilir sobee diyorsunuz. Sorun şurda. Kader mühürleride İKV de MMORPG oyun türü. Yani bir firma aynı türden 2 oyun demektir. Hiçbir firma oyuncu kitlesini 2 ye bölmek istemez. İKV kapatılmasa bile güncelleme gelmeyip kader mühürlerinin önünün iyice açılması ve oyuncu kitlesinin bölünmemesi hedeflenecektir. Benim görüşüm bu yönde. Daha açık ve net bir açıklama bekliyoruz nerull bey.
Sonunda benim kafamdan bir oyuncu geldi.İKVye gelecek en ufak bir yenlik Kader Mührünü olumsuz etkileyecektir. İKVye gelecek 2. 3. bir güncelleme yeni oyunu iyice tüketecektir.Bazı arkadaşlar bunu anlamak istemiyor....İKV'nin ya direk fişi çekilir ya da güncelleme desteği kesilip kendi halinde oyunun bitmesini sağlarlar
Haklısınız 2 side MMORPG ama unuttuğunuz bir şey var. Kader Mühürleri E-SPOR tabanlı ve karakter sınıfları dahi buna göre düşünülmüş. Bence en çok E-SPOR tabanlı olması nedeniyle oyuncu çekecek.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Hep bunlar bizans oyunları Bizans Osmanlı Roma temalı bir oyun olsadın super yetenekli olurlardın.

Üstesinden her zaman gelirlerdin. Önce su altından İKVYE yenilik getirlirdin sonra yeni oyunun duyursu yapılırdın kasten bilerek merlin kazanına açıklama yapıldıgı aşikar. Tepki ölmeç için Küçük ve küçücük bir ekip aynı anda iki mmorg oyunu götüremez Belliki yeni oyuna burdan oyuncu taşımak bunun için ne yapılır onlar bilirde işlerinemi gelir işlerine gelmezmi bilinmez.

3 yıldır hali hazırdaki paketi bilerek kasten oyuna sürmüyorlarsa bir nedeni var ama yanlış hesap bağdattan döner. Ufak bir küstürme yeni oyunu IKV oyuncuları tarafından birinci yılında bitirlir bunuda düşünerek IKV oyuncularını kırmadan küstürmeden yeni oyuna adağte edecek ekiplerin kurulması lazım . Lüçük ekip felan filan bizi sallamaz niye küçüksün diye sorarlar. IKV oyuncularını küstürmeyin derim yenilik felan filan gelsede artık gönül alma zamanı geldi. Çünkü bu bir aldatmadır. Resmi duyurudan sonra netlik kazanılır beklyecegiz artık onun içinde bir 3 yıllık beklermiyiz bilemiyoruz. Masaya vran yöneticiler gelmeden SOBEE sahlanmaz benden demesi. Peki efem tamam efem oldu efem siz bilirsiniz deme ile bu işler yürümez.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Nerull'un bunca yıl sonra bu açıklamayı yapması bile bizi sevindirdi ama açıklama ne kadar gerçekci o tartışılır.

İKV oyunu daha büyük gelirlere her zaman açık. Şuan muhtemelen benim gibi binlerce oyuncunun karakterleri kıyıda köşede güncelleme gelmesini beklemekte. Hatırlıyorum yeraltı güncelleştirmesi geldiğinde o gün binlerce kişi oyuna girdi bir anda, şok olmuştum eskiler bile girmişti.

Benim görüşürüm Sobee ekibi İKV'nin bu seviyede olmasından memnun gibi, güncelleştirme geleceğinide pek zannetmiyorum.

Son sözüm Nihat abi(Nerull'a);
Nihat abi biz seni zor duruma sokmak istemiyoruz, elbetti Sobee içerisinde bilmediğimiz yada farklı olaylar olmakta.
Bizim istediğimiz gerçekten içimizi rahatlatacak Net bir açıklama olması. Bu başlık bu kadar aktifken daha net bir açıklama yaparsanız seviniriz :)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Nerull'Un açıklamalarına hep bakıyorumda forumda tam net cevap vermeme gibi bir mottosu var

sürekli azıcık ucundan açıklama yapmayı seviyor madem güncelleme gelmeyecek eskitin baride oynayalım kaldırmıyor sonuçta

neyse ben resmi açıklamayı bekliyorum sizin gibi tamam nihat abi evet nihat abi boyayım mı nihat abi demeyeceğim
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

ikvbeta2 yazdı:
TheeWesT yazdı:Saçma sapan yorumlar yapmayın. Yeni oyunu ikvdeki oyunculara guvenerekmi yaptılar? Oyun çok iddaalı bir proje. Tüm dünyaya tanıtılacak. Şu an ikv oynayan 3-5 bin kişi o oyunu oynamasa ne olur? Yeni oyunun arkasında koskoca türk telekom var. Ikvnin gelişimi yeni oyunu etkilemez bence.

Oooo tedashi :D yıl başını bekleyin .. yönetim güzel haberleri olacaktır :D :D :D
Fotolari görünce sevinçten 4 döndün ama spartaçüş :D
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerrard8 »

öncelikle bizi 3 senedir güncelleme gelcek oyun gelişecek vs diyerek kandırmaya çalışmaları çok acınası bir durum madem böyle bir skandala imza atıcaksınız insanları kandırmasaydınız bu insanlar bu oyuna zaman ve paralarını harcıyorlar ve bunlar hep bir hiç uğruna? oyun kapanabilir eyvallah ancak bize yalan söylenmesi gerçekten büyük bir ayıp ayrıca yeni oyunun tutar tutmaz olayına pek girmicem ama bence tutmicak ve şahsi fikrim ikv ye güncelleme gelene kadar bu kuruma destek olmamalıyız (%99 güncelleme gelmicek)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Konuyu tartışmaya çekmeyin arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim

Bu oyunun mimarlarından başındaki adam Mevlüt Dinç'in sürekli olarak Miladını Doldurdu ifadesi kafa karıştırıcı(Kendisi şu anda sobee ile ilgisi kalmasa da ).
Sonuçta bu oyunun kapasitesinin ne olduğunu en iyi bilenlerden.

Nerull ise destek vereceklerini bitmediğini söylüyor ama güncelleme gelecek mi onu da tam söylemiyor.

Arada kalan yine bizler...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

resp0nse yazdı:Resim

Bu oyunun mimarlarından başındaki adam Mevlüt Dinç'in sürekli olarak Miladını Doldurdu ifadesi kafa karıştırıcı(Kendisi şu anda sobee ile ilgisi kalmasa da ).

Nerull ise destek vereceklerini bitmediğini söylüyor ama güncelleme gelecek mi onu da tam söylemiyor.

Birde şu var dostum yeni oyun 2012 yılında yapım aşamasına geçti Mevlüt Dinç in profiline bakarsak 2013 de Sobee den ayrıldı yani olacakları az çok biliyor
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

EYUNAL yazdı:
resp0nse yazdı:Resim

Birde şu var dostum yeni oyun 2012 yılında yapım aşamasına geçti Mevlüt Dinç in profiline bakarsak 2013 de Sobee den ayrıldı yani olacakları az çok biliyor
Zaten Mevlüt Dinç şunu dedi

Ben ayrılmadan önce Kader Mühürleri'nin çalışmaları başlamıştı.Bu projeti bu aşamaları getirdikleri için Sobee yi kutluyorum demişti Facebook dan.Yani haberi varmış zaten.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön