Selamlar,
Sevgili Nerull'un açıklaması yüreklere su serpti. İKV efsanesi kolay kolay bitmez arkadaşlar. Bizler İKV'ye destek oldukça bu efsane daha çok yol alır. Ayrıca yeni proje olması İKV'nin sonu olacak gibi düşüncelere katılmıyorum. Yeni bir proje yapılıyor olması, Sobee Stüdyolarının hala dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Bu da İKV severler için harika bir haber!
İKV ve Kader Müdürleri'nin güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağlıcakla kalın...
sobee nin yeni oyunu çökün :D
-
- Kadim 999
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu yeni oyuna başlama konusunda cok kararsız kaldık ben ve arkadaşlarım olarak.Malum geçmişiniz pek parlak degil İKV'ye o kadar zaman ,para,emek harcadık şuan oyuna ne yeni güncelleme geliyor ne yeni oyuncular geliyor ne de oyunda klan savaşı yapabilecek kadar oyuncu var.Bu yeni oyununuz da İKV gibi olmaz umarım :idea:Yorukefe yazdı:Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.
Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.
Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.
Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.
Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.
Sevgilerimle,
Beta kayıt formunda bir hata var bu konuyla ilgili yanında bir soru bulunan özel mesaj gönderdim. Ayrıca Kader Mühürleri ile ilgili soru-cevap alabileceğimiz forum vb. yer olacak mı veya e-spor hakkında bir kaç soru sorabilir miyiz?
hersene ikv hakkında güzel şeyler olacağını umduk ama hiçbirşeyde olmadı
sürekli net cevap verememe durumu
sürekli net cevap verememe durumu
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
CaptainATX yazdı:Selamlar,
Sevgili Nerull'un açıklaması yüreklere su serpti. İKV efsanesi kolay kolay bitmez arkadaşlar. Bizler İKV'ye destek oldukça bu efsane daha çok yol alır. Ayrıca yeni proje olması İKV'nin sonu olacak gibi düşüncelere katılmıyorum. Yeni bir proje yapılıyor olması, Sobee Stüdyolarının hala dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Bu da İKV severler için harika bir haber!
İKV ve Kader Müdürleri'nin güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağlıcakla kalın...
Ahmet bey nerelerdesin sen İkv oyuncuları sizi çok özledi
+Furkaaaaann yazdı:Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.
Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.
Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.
Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.
Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.
Sevgilerimle,
Bu yeni oyuna başlama konusunda cok kararsız kaldık ben ve arkadaşlarım olarak.Malum geçmişiniz pek parlak degil İKV'ye o kadar zaman ,para,emek harcadık şuan oyuna ne yeni güncelleme geliyor ne yeni oyuncular geliyor ne de oyunda klan savaşı yapabilecek kadar oyuncu var.Bu yeni oyununuz da İKV gibi olmaz umarım :idea:
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
Bu arada İnşallah PAY2WİN şeklinde sunmazsınız oyunu bkz:Zula :idea: :idea: :idea: :idea:Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Sevgilerimle,
Başlayıp başlamamanız sizin kararınız tabiki. Fakat bilinen bir gerçek var kısıtlı bir ekipten oluşuyor Sobee. Bir proje üzerinde çalışırken diğer bir projeyi geliştirecek vakitleri yok. Yeni projeye yaklaşık 4 yıl önce başlamışlar ki güncelleme gelmemiş olması normaldir. Ama 1 yıl önce başlayıp hâlâ güncelleme getirmeselerdi burada tepki gösteren herkese hak verirdim. Şahsi düşüncem bu.Furkaaaaann yazdı: Bu yeni oyuna başlama konusunda cok kararsız kaldık ben ve arkadaşlarım olarak.Malum geçmişiniz pek parlak degil İKV'ye o kadar zaman ,para,emek harcadık şuan oyuna ne yeni güncelleme geliyor ne yeni oyuncular geliyor ne de oyunda klan savaşı yapabilecek kadar oyuncu var.Bu yeni oyununuz da İKV gibi olmaz umarım :idea:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
İkvyi bırakıp yeni bir oyun geliştiriyorlarsa bu oyundan artık bir cacık olmayacagını onlarda anlamıştır demekYorukefe yazdı:Başlayıp başlamamanız sizin kararınız tabiki. Fakat bilinen bir gerçek var kısıtlı bir ekipten oluşuyor Sobee. Bir proje üzerinde çalışırken diğer bir projeyi geliştirecek vakitleri yok. Yeni projeye yaklaşık 4 yıl önce başlamışlar ki güncelleme gelmemiş olması normaldir. Ama 1 yıl önce başlayıp hâlâ güncelleme getirmeselerdi burada tepki gösteren herkese hak verirdim. Şahsi düşüncem bu.Furkaaaaann yazdı: Bu yeni oyuna başlama konusunda cok kararsız kaldık ben ve arkadaşlarım olarak.Malum geçmişiniz pek parlak degil İKV'ye o kadar zaman ,para,emek harcadık şuan oyuna ne yeni güncelleme geliyor ne yeni oyuncular geliyor ne de oyunda klan savaşı yapabilecek kadar oyuncu var.Bu yeni oyununuz da İKV gibi olmaz umarım :idea:
Beklediğimiz açıklama sonunda geldi sayılır. O kadar zor değilmiş dimi Nihat bey?
Oyun ile ilgileniyorlar fakat İKV'nin destek takımı deriyip gidiyor cidden çok ilginç.
Bu arada duyuru yapılmadıkça size söylerim hiç bir resmi açıklamaya inanmayın duyuru yapılsın o zaman görelim :roll:
Bu arada duyuru yapılmadıkça size söylerim hiç bir resmi açıklamaya inanmayın duyuru yapılsın o zaman görelim :roll: