sobee nin yeni oyunu çökün :D
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Ne konusmussunuz arkadas usendim hic birini okumadim
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Evet biliyorum , aslında o görevin o pantolonu verdiğinden haberim yoktu.Ürettiğim olanı kullanıp , görevin verdiğini satmıştımSikayetVar yazdı:Karakürk'ü kesseydin 1 hafta maden çekmemiş olurdun o pantolon için aslında.FireFighter095 yazdı:
Zamanında magnezyum dış şehir pantolon için 1 hafta maden beklediğimi hatırlarım.
velhasılı kelam bu kadar kolay olmamalı şaheser olarak adlandırılan itemlere ulaşmak.Oyuncuların oyundan soğumasının etkilerinden biri de bu olabilir.
Sobee ikv yi bir köşeye attı ama Kerem hünal ve Kürşat karamahmudoğlu nun emeği geçen her oyun oynanır. Yeni oyun dünyaya hitap edecektir. İkv nin bu hale gelmesini istemezdim ama e spor olduğu için yeni oyunu oynayacağım. Umarım bu oyunun sonu da ikv gibi berbat halde olmaz!
Oyundaki senaryonun başladığı yer, Attalos Hanedanlığı Pergamon Krallğı. Kafamızda bir şeyler canlansın diye paylaşıyorum , belki buna benzer haritalar olcak.

- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
ARZLODOS yazdı:
YANDIKMI YANDIK ŞİMDİ ARALIK ayına kadar çıkmaz simdi bu geçermi bu günler gecermi.
arkasında TTNET varsa ben yokum Türk Telekom varsa düşüneblirim. Oyuna TTNET bakacak derse bulaşmayın benden demesi.
TTNET Türk Telekom çatısı altına girdi zaten.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: SenSiyeGeL
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
Sabah bende de açılıyordu ama şimdi böyle
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamın Aleyküm.
Hayırlı olsun yeni oyunumuz diyelim.Bu oyun göstermiştir ki Sobee'de ciddi anlamda işini yapan bir geliştirici ekip var.Açık bir ispattır bu.İKV ile ilgili de birşeyler olur umarım.Oyun yapıldı İKV kapanacak mantığını doğru bulmadım açıkçası.
Hayırlı olsun yeni oyunumuz diyelim.Bu oyun göstermiştir ki Sobee'de ciddi anlamda işini yapan bir geliştirici ekip var.Açık bir ispattır bu.İKV ile ilgili de birşeyler olur umarım.Oyun yapıldı İKV kapanacak mantığını doğru bulmadım açıkçası.

Afanesiyevo
ctrl+f5 GÜZEL BİR ÇÖZÜM OLABİLİRtheanstar yazdı:Sabah bende de açılıyordu ama şimdi böyle![]()
A R Z L O D O S