sobee nin yeni oyunu çökün :D
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: MAN
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
ÇOK MU ARAMIŞLAR KADER MÜHÜRLERİ İSMİNİ
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Kader Mühürleri Facebook Grubu ; https://www.facebook.com/groups/kadermuhurleri/
- MySteRySuN - Melodizamanı
Bence güzel bir isim. Bir çok şey çağrıştırıyor.MaraSalvatrucha yazdı:ÇOK MU ARAMIŞLAR KADER MÜHÜRLERİ İSMİNİ
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Herhangi bir kanala video yukleme sansi olan var mi acaba ?
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Varmescan53 yazdı:Herhangi bir kanala video yukleme sansi olan var mi acaba ?
Forumda bazı arkadaşlar vardı.Sözde İKV ye gelecek olan eklentiye ait görselleri gördüklerini söyleyenler hatta yönetim açıklamaz ise bu görselleri yayınlayacaklarını söyleyenler
Nerde kendileri acaba ?
Yok içerden haber aldıklarını testlerin yapıldığını felan söyleyenler
Yoklar dimi
Yok içerden haber aldıklarını testlerin yapıldığını felan söyleyenler
Yoklar dimi
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Şöyle birşey yaptılar çemberlitaş ile ;
Şaheser itemleri kolay bir şekilde dağıttılar boss kesimlerinde.Adam %60 artırıcı alıp , 1 hafta 10günde üstünü rahatlıkla dizer.Şuan sadece 1-2 asa ve tılsım üretimi yapılıyor oyuncular tarafından bildiğim kadarıyla.Gerisini hep düşürürüz kafasıyla oynuyoruz oyunu ben de dahil.Böyle olunca çoğu oyuncu üstünü erkenden dizdi ve beklemeye başladılar güncellemeyi.Güncelleme de gelmedi haliyle.
Eğer son bir kez daha yenilik gelirse İKV'ye sunucu birleştirme ve kolay item düşürmeme gibi konular da ele alınmalı.
Eskiden ne güzeldi , madenlerin başında saatlerce bekleyip , emek vererek üstümüzü dizerdik.Zamanında magnezyum dış şehir pantolon için 1 hafta maden beklediğimi hatırlarım.Şimdi 1 haftada full + full olunuyor.
Şimdi emek verilmiyor gibi bir algı oluşmasın , herkesin emeğine saygım sonsunzdur
Şaheser itemleri kolay bir şekilde dağıttılar boss kesimlerinde.Adam %60 artırıcı alıp , 1 hafta 10günde üstünü rahatlıkla dizer.Şuan sadece 1-2 asa ve tılsım üretimi yapılıyor oyuncular tarafından bildiğim kadarıyla.Gerisini hep düşürürüz kafasıyla oynuyoruz oyunu ben de dahil.Böyle olunca çoğu oyuncu üstünü erkenden dizdi ve beklemeye başladılar güncellemeyi.Güncelleme de gelmedi haliyle.
Eğer son bir kez daha yenilik gelirse İKV'ye sunucu birleştirme ve kolay item düşürmeme gibi konular da ele alınmalı.
Eskiden ne güzeldi , madenlerin başında saatlerce bekleyip , emek vererek üstümüzü dizerdik.Zamanında magnezyum dış şehir pantolon için 1 hafta maden beklediğimi hatırlarım.Şimdi 1 haftada full + full olunuyor.
Şimdi emek verilmiyor gibi bir algı oluşmasın , herkesin emeğine saygım sonsunzdur
Yeni çıkan oyunu görünce üzüldüm açıkcası.
Yıllarca İKV'de ne anılar geçirmişim, başıma neler gelmiş, kimlerle tanışmısım
Anılarım depreşti.
Sobee gibi bir firma neden elindeki MMORPG oyunu bırakıp yeni bir oyun tasarlamaya başlar. Halbuki İKV'nin güzel bir geliri olduğuna inanıyorum.
Aklıma gelen tek şey bizlerin mağdur olduğu. Bunca yıl emek ver burdan alınan gelirler ile yeni bir oyun sunsunlar önüne hemde hiçbir şey söylemeden hiçbir şey açıklamadan.
İnşallah ileride İKV için yeni birşeyler tasarlarlar. Birşeyler geliştirirlerki bizler ortada kalmayız. Mağdur olmayız.
Yeni oyuna gelirsek muhtemelen E-spor oldugu için Steam'da yayınlanacak.
Yıllarca İKV'de ne anılar geçirmişim, başıma neler gelmiş, kimlerle tanışmısım
Sobee gibi bir firma neden elindeki MMORPG oyunu bırakıp yeni bir oyun tasarlamaya başlar. Halbuki İKV'nin güzel bir geliri olduğuna inanıyorum.
Aklıma gelen tek şey bizlerin mağdur olduğu. Bunca yıl emek ver burdan alınan gelirler ile yeni bir oyun sunsunlar önüne hemde hiçbir şey söylemeden hiçbir şey açıklamadan.
İnşallah ileride İKV için yeni birşeyler tasarlarlar. Birşeyler geliştirirlerki bizler ortada kalmayız. Mağdur olmayız.
Yeni oyuna gelirsek muhtemelen E-spor oldugu için Steam'da yayınlanacak.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Karakürk'ü kesseydin 1 hafta maden çekmemiş olurdun o pantolon için aslında.FireFighter095 yazdı:
Zamanında magnezyum dış şehir pantolon için 1 hafta maden beklediğimi hatırlarım.
YANDIKMI YANDIK ŞİMDİ ARALIK ayına kadar çıkmaz simdi bu geçermi bu günler gecermi.
arkasında TTNET varsa ben yokum Türk Telekom varsa düşüneblirim. Oyuna TTNET bakacak derse bulaşmayın benden demesi.
A R Z L O D O S