Ayrıcalık kısmı çok minimal bir ihtimal. Düşünsene kardeşim bizler bu oyuna emek verdik diye o oyunda ayrıcalıklı olacağız belki yeni başlayandan çok daha ileride olacağız sence bu adaletsiz bir ortam yaratmaz mı ? Oyuna herkes aynı gün başlayacak ama İKV oyuncusu belki yüz adım ötede olacak bence hiç etik değil.
İKV halen gelir getiriyor diye düşünüyorum oyunun para babaları oyun içi para ile akçe çekiyor ve hala buna talep var.Bu oyun açık betaya çıkana kadar İKVyi öldürmezler.İKV ile şuan 2 mod 2 GM ilgileniyor onun dışında fazla ilgi alaka yok
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Yeni çıkan oyun da MMORPG İKV de MMORPG. Şimdi sen yıllarca bu oyunu oyna emek ver destek olmak için zamanında kutular al akçe al sonra yeni oyunda ayrıcalıklı olduğun için adaletsizlik de. Bırakın saçmalamayı arkadaşlar. Dediğim gibi en önemli sorun ya da tartışılması gereken konu yeni oyun çıktı, ikv gözden çıkarıldı şu kadar kişi çalışıyor değil. Esas konu şu ki "Elbette ikv gelişmeye devam etmektedir." YALANININ bizlere yıllarca söylenmesidir!EYUNAL yazdı:Ayrıcalık kısmı çok minimal bir ihtimal. Düşünsene kardeşim bizler bu oyuna emek verdik diye o oyunda ayrıcalıklı olacağız belki yeni başlayandan çok daha ileride olacağız sence bu adaletsiz bir ortam yaratmaz mı ? Oyuna herkes aynı gün başlayacak ama İKV oyuncusu belki yüz adım ötede olacak bence hiç etik değil.
İKV halen gelir getiriyor diye düşünüyorum oyunun para babaları oyun içi para ile akçe çekiyor ve hala buna talep var.Bu oyun açık betaya çıkana kadar İKVyi öldürmezler.İKV ile şuan 2 mod 2 GM ilgileniyor onun dışında fazla ilgi alaka yok
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
serres yazdı:Yorukefe, Keşke dediğin gibi Unreal teknolojisini kullanmış olsunlar oyun tadından yenmez.
Ama gel görki o teknolojiyi kullanmanın masrafını üstlenebilcekmi (cimrilik etmeyip) türktelekom:))
SikayetVar yazdı:
Ekleme: Yukarıda bir arkadaş unreal engine yazmış sanmıyorum onunla yapacaklarını ama bir kere daha actor faciası kimse istemez.
Unreal Engine ücretsiz sunuldu. (isteyen sitesine bakabilir) Eğer grafikler açısından güzel bir şey yapmak istedilerse tahminimce Unreal Engine kullanmışlardır. Bu yüzden unity kullandıklarını sanmıyorum.EYUNAL yazdı: Bu arada bence untiy kullandılar
Edit:
İş ilanına baktım C++ istemişler Unity de C# yeterli oluyor o zaman unreal engineyi kullanmış olma ihtimalleri var belki 0 dan oyun motoru yazdılar C++ ile bu da mümkün..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Bu yalanı asla yemediğim için yiyen arkadaşların konuşması lazım..Gokkan yazdı:Yeni çıkan oyun da MMORPG İKV de MMORPG. Şimdi sen yıllarca bu oyunu oyna emek ver destek olmak için zamanında kutular al akçe al sonra yeni oyunda ayrıcalıklı olduğun için adaletsizlik de. Bırakın saçmalamayı arkadaşlar. Dediğim gibi en önemli sorun ya da tartışılması gereken konu yeni oyun çıktı, ikv gözden çıkarıldı şu kadar kişi çalışıyor değil. Esas konu şu ki "Elbette ikv gelişmeye devam etmektedir." YALANININ bizlere yıllarca söylenmesidir!
Biliyorum kendisi şuan pc de kurulu bir kaç deneme yaptım.Ama oyun yayınlarken sanırım para ödemeleri gerekecekYorukefe yazdı:serres yazdı:Yorukefe, Keşke dediğin gibi Unreal teknolojisini kullanmış olsunlar oyun tadından yenmez.
Ama gel görki o teknolojiyi kullanmanın masrafını üstlenebilcekmi (cimrilik etmeyip) türktelekom:))SikayetVar yazdı:
Ekleme: Yukarıda bir arkadaş unreal engine yazmış sanmıyorum onunla yapacaklarını ama bir kere daha actor faciası kimse istemez.Unreal Engine ücretsiz sunuldu. (isteyen sitesine bakabilir) Eğer grafikler açısından güzel bir şey yapmak istedilerse tahminimce Unreal Engine kullanmışlardır. Bu yüzden unity kullandıklarını sanmıyorum.EYUNAL yazdı: Bu arada bence untiy kullandılar
Edit:
İş ilanına baktım C++ istemişler Unity de C# yeterli oluyor o zaman unreal engineyi kullanmış olma ihtimalleri var belki 0 dan oyun motoru yazdılar C++ ile bu da mümkün..
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Evet deneme yapabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla yayınlama sırasında oyun motoruna ücret ödemeniz gerekiyor.
Ekleme: Oyunun Steam platformuna çıkması global açıdan tanınırlığını arttıracaktır. Zira Zula biliyorsunuz Steam oylamasında şuanda. Bu oyununa MMORPG dediler ama bence yanlış bir karar olmuş günümüzde tutan oyunlar belli. Telekom maximum 5 sene parasını yer yeni bir oyun arayışına başlar gibime geliyor. Yeni oyunda 5 sene sonra moba girişimi olursa direkt olarak oyun bölümü kapanır çok geriden geliyoruz maalesef
.
Ekleme: Oyunun Steam platformuna çıkması global açıdan tanınırlığını arttıracaktır. Zira Zula biliyorsunuz Steam oylamasında şuanda. Bu oyununa MMORPG dediler ama bence yanlış bir karar olmuş günümüzde tutan oyunlar belli. Telekom maximum 5 sene parasını yer yeni bir oyun arayışına başlar gibime geliyor. Yeni oyunda 5 sene sonra moba girişimi olursa direkt olarak oyun bölümü kapanır çok geriden geliyoruz maalesef
En son SikayetVar tarafından 12 Şub 2016 12:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Evet oyundan kazandığın paradan belli bi miktara (sanırım 3 bir dolar) kadar pay almıyorlar diye okumuştum sitede baktım fakat bulamadım yazdığı yeri. Tamamen yanlışta hatırlıyor olabilirim Fakat neye göre göre alıp almadıklarını bilmiyorum. Ama bunu kullanıyorlarsa ceplerini açmak zorundalar. Arkaplan resmine bakacak olursak grafikler iyi gibi görünüyor. Verdiklerinin fazlasını kazanacaklardır.EYUNAL yazdı: Biliyorum kendisi şuan pc de kurulu bir kaç deneme yaptım.Ama oyun yayınlarken sanırım para ödemeleri gerekecek
Mustafa Kemal Atatürk
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Raiders of Anatolia
Ben arka plan resimlerini söylediğinin aksine hiç beğenmedim Kıyamet Vaktinin karakter çizimleri bile daha iyiydi. Nedense bana grafiklerde kayda değer bir gelişme gösteremedikleri gibi bir izlenim bıraktı.Yorukefe yazdı:Evet oyundan kazandığın paradan belli bi miktara (sanırım 3 bir dolar) kadar pay almıyorlar diye okumuştum sitede baktım fakat bulamadım yazdığı yeri. Tamamen yanlışta hatırlıyor olabilirim Fakat neye göre göre alıp almadıklarını bilmiyorum. Ama bunu kullanıyorlarsa ceplerini açmak zorundalar. Arkaplan resmine bakacak olursak grafikler iyi gibi görünüyor. Verdiklerinin fazlasını kazanacaklardır.EYUNAL yazdı: Biliyorum kendisi şuan pc de kurulu bir kaç deneme yaptım.Ama oyun yayınlarken sanırım para ödemeleri gerekecek
Dediğin gibi steam üzerinde yayınlanırsa daha fazla ilgi çeker. Çünkü günümüzde E-spor moba ve fps oyunlarında yaygın. Şu ana kadar yapılan hiç bir mmorpg oyunu E-spor tabanına sahip değil. Bu yüzden dünyada bir ilk olacak ama tanınmak için reklam yapmaları şart.SikayetVar yazdı:
Ekleme: Oyunun Steam platformuna çıkması global açıdan tanınırlığını arttıracaktır. Zira Zula biliyorsunuz Steam oylamasında şuanda. Bu oyununa MMORPG dediler ama bence yanlış bir karar olmuş günümüzde tutan oyunlar belli. Telekom maximum 5 sene parasını yer yeni bir oyun arayışına başlar gibime geliyor. Yeni oyunda 5 sene sonra moba girişimi olursa direkt olarak oyun bölümü kapanır çok geriden geliyoruz maalesef.
En son Yorukefe tarafından 12 Şub 2016 12:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mustafa Kemal Atatürk
Bir ara CryEngine de bu tarz bir sisteme sahipti oyun yapıp yayınlamak istersen fena bi ücret istiyorlardı muhtemelen buda öyle olacaktır.Oyun kendisine ödenen parayı elde ettirene kadar İKV ayakta tutulur aşırı minimal bir ihtimal güncelleme getirip bakın bu oyunu unutmatik diyerek para akışı sağlayabilirlerYorukefe yazdı:Evet oyundan kazandığın paradan belli bi miktara (sanırım 3 bir dolar) kadar pay almıyorlar diye okumuştum sitede baktım fakat bulamadım yazdığı yeri. Tamamen yanlışta hatırlıyor olabilirim Fakat neye göre göre alıp almadıklarını bilmiyorum. Ama bunu kullanıyorlarsa ceplerini açmak zorundalar. Arkaplan resmine bakacak olursak grafikler iyi gibi görünüyor. Verdiklerinin fazlasını kazanacaklardır.EYUNAL yazdı: Biliyorum kendisi şuan pc de kurulu bir kaç deneme yaptım.Ama oyun yayınlarken sanırım para ödemeleri gerekecek
3yıldır bir camiaya yalan söyleyen yönetimden bu saaten sonra her şey beklenir...
İşin komik kısmı Kürşat beyin projesini Sobee den bağımsız diyerek milleti kandırmaya çalışan sevgili Nerullun komik tavırları
Bu arada arkadaşlar E spor olayını büyültmeyin oyunun alt yapısı ile ilgili bir şey değil bence. İKV de de bu tarz etkinlikler yapılabilirdi bunun için en güzel yerde Ermeydanı gibi bölgelerdir. İKV bu potansiyele sahipti...
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: SenSiyeGeL
SikayetVar yazdı:Evet deneme yapabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla yayınlama sırasında oyun motoruna ücret ödemeniz gerekiyor.
Ekleme: Oyunun Steam platformuna çıkması global açıdan tanınırlığını arttıracaktır. Zira Zula biliyorsunuz Steam oylamasında şuanda. Bu oyununa MMORPG dediler ama bence yanlış bir karar olmuş günümüzde tutan oyunlar belli. Telekom maximum 5 sene parasını yer yeni bir oyun arayışına başlar gibime geliyor. Yeni oyunda 5 sene sonra moba girişimi olursa direkt olarak oyun bölümü kapanır çok geriden geliyoruz maalesef.
Akçe olayını açıkladım o kadar gelir yok bahsettiğiniz kadar yani anca kendini karşılayabiliyordu.
EYUNAL yazdı:Ayrıcalık kısmı çok minimal bir ihtimal. Düşünsene kardeşim bizler bu oyuna emek verdik diye o oyunda ayrıcalıklı olacağız belki yeni başlayandan çok daha ileride olacağız sence bu adaletsiz bir ortam yaratmaz mı ? Oyuna herkes aynı gün başlayacak ama İKV oyuncusu belki yüz adım ötede olacak bence hiç etik değil.
Bahsettiğim ayrıcalık item vb olarak değil akçe sistemi olarak ayrıcalık. Maddi olarak yani reel para olarak akçe yüklenmesi gibi herkese 10 bin akçe mesela.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ