+mukosito yazdı:Her oyun dünya çapında iş yapacağız sloganlarıyla atılır bu sektöre. Fakat bu ekip için güvenim yok maalesef. Bana kim garanti verebilir yeni yapılacak olan oyunun ömrünün İKV kadar kısa olmayacağını? Arkadaşlar geçmişinize bakın ve çabalarınızı, emeklerinizi göz ardı etmeyin lütfen. 3 yıldan fazladır güncelleme almayan bir oyunu oynayan oyuncularız biz bilmem anlatabildim mi? O yüzden benim kıymetimi bilmeyenin ben kıymetini hiç bilmem bundan sonra kimse kusura bakmasın.TheeWesT yazdı:2 3 kişilik ekipmi? Sobee de çalışan 20 den fazla kişi var. Hepsi yenj çıkacak dünya çapında olacak MMORPG oyunu ile uğraşıyorlar. Yeni oyunun haberini bekleyin. Ikvyi bırakın.mukosito yazdı:2 3 kişilik ekiple güncelleme işi zor gerçekten. Yazılacak bir sürü kod ve tasarımı yapılacak onlarca eşya, harita vb. Bu oyun en büyük kaybını Zwartan'ın ayrılığı ile yaşadı. O da Zula'yı Steam'e geçirmek için uğraşıyor şuan. Sayısız turnuva ve büyük anlaşmalarda cabası.
Oyun bitmis
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Oyun bitmis
Her neyse.. İKV'de buraya kadarmış. Yazık oldu güzelim oyuna
Düşünün ki şu durumda bile forum sitesinde aktif bekleyip, bir mesaj umuyoruz tüm tabuları yıkacak biz buradayız diyecek. İşte bu oyuncunun kıymeti bilinmedi, bu oyuncunun oyuna verdiği saygının ve sevginin karşılığı bu değil.
Ne üzücüdür ki en büyük yazık oyuncuya oldu.
Ne üzücüdür ki en büyük yazık oyuncuya oldu.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
olmadı bir sigara yakar Sobee'ye yeni oyununda mutluluklar dileriz..
çoğu arkadaş yeni oyundaki kariyerini planlamaya baslamıs bile ilk onlıne oyunum ikv idi sonuda o olucak ikv ile olan duygusal bağım yeni başlangıçlara izin vermiyor 

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Şahsen bu saatten sonra hele ki iKV yi Sobee Proje olarak durdurursa Sobee nin yaptığı hiçbir şeye bulaşmamaya karar aldım.
Sonuçta yaptığı projelerin ne hallerde olduğunu görüyoruz.
Güvenemiyorum artık yapacakları şeye...
Sonuçta yaptığı projelerin ne hallerde olduğunu görüyoruz.
Güvenemiyorum artık yapacakları şeye...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Yazıklar olsun böyle yönetime böyle gmlere böyle forum yetkililerine.İnsanların emekleri boşa gitti. Hakkımızı helal etmiyoruz sizlere !
- ali50
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: şu an yok.
Yerden göğe kadar katılıyorumTheeWesT yazdı:Yazıklar olsun böyle yönetime böyle gmlere böyle forum yetkililerine.İnsanların emekleri boşa gitti. Hakkımızı helal etmiyoruz sizlere !
XxxBoReASxxX
Arkadaşlar yapmayın lütfen her oyun sonsuza kadar piyasa da kalacak diye birşey yok.Oyun tam 9 sene dimdik ayakta kaldı fakat çağın gerisinde kaldığı için de geliştiriciler oyuncuları üzmeyecek bir adım atıp yeni bir oyun geliştirdiler.Daha çok oyuncu ile,daha gelişmiş bir oyun olan Kader Mühürleri oyununda buluşmak dileğiyle,İstanbul Kıyamet Vakti'nin yeri her zaman başka olacaktır.
berkan587 yazdı:Arkadaşlar yapmayın lütfen her oyun sonsuza kadar piyasa da kalacak diye birşey yok.Oyun tam 9 sene dimdik ayakta kaldı fakat çağın gerisinde kaldığı için de geliştiriciler oyuncuları üzmeyecek bir adım atıp yeni bir oyun geliştirdiler.Daha çok oyuncu ile,daha gelişmiş bir oyun olan Kader Mühürleri oyununda buluşmak dileğiyle,İstanbul Kıyamet Vakti'nin yeri her zaman başka olacaktır.
9 senenin aradaki duraklama dönemlerini sayarsak net 4 senesini yatarak geçirilmesini de unutmamak lazım ?
2006-2016