Oyun bitmis

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Oyun bitmis

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

mukosito yazdı:
TheeWesT yazdı:
mukosito yazdı:2 3 kişilik ekiple güncelleme işi zor gerçekten. Yazılacak bir sürü kod ve tasarımı yapılacak onlarca eşya, harita vb. Bu oyun en büyük kaybını Zwartan'ın ayrılığı ile yaşadı. O da Zula'yı Steam'e geçirmek için uğraşıyor şuan. Sayısız turnuva ve büyük anlaşmalarda cabası.
2 3 kişilik ekipmi? Sobee de çalışan 20 den fazla kişi var. Hepsi yenj çıkacak dünya çapında olacak MMORPG oyunu ile uğraşıyorlar. Yeni oyunun haberini bekleyin. Ikvyi bırakın.
Her oyun dünya çapında iş yapacağız sloganlarıyla atılır bu sektöre. Fakat bu ekip için güvenim yok maalesef. Bana kim garanti verebilir yeni yapılacak olan oyunun ömrünün İKV kadar kısa olmayacağını? Arkadaşlar geçmişinize bakın ve çabalarınızı, emeklerinizi göz ardı etmeyin lütfen. 3 yıldan fazladır güncelleme almayan bir oyunu oynayan oyuncularız biz bilmem anlatabildim mi? O yüzden benim kıymetimi bilmeyenin ben kıymetini hiç bilmem bundan sonra kimse kusura bakmasın.
+
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

Her neyse.. İKV'de buraya kadarmış. Yazık oldu güzelim oyuna :(
mukosito
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mukosito »

Düşünün ki şu durumda bile forum sitesinde aktif bekleyip, bir mesaj umuyoruz tüm tabuları yıkacak biz buradayız diyecek. İşte bu oyuncunun kıymeti bilinmedi, bu oyuncunun oyuna verdiği saygının ve sevginin karşılığı bu değil.
Ne üzücüdür ki en büyük yazık oyuncuya oldu.
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Adrianalima »

olmadı bir sigara yakar Sobee'ye yeni oyununda mutluluklar dileriz..
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

çoğu arkadaş yeni oyundaki kariyerini planlamaya baslamıs bile ilk onlıne oyunum ikv idi sonuda o olucak ikv ile olan duygusal bağım yeni başlangıçlara izin vermiyor :(

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

Şahsen bu saatten sonra hele ki iKV yi Sobee Proje olarak durdurursa Sobee nin yaptığı hiçbir şeye bulaşmamaya karar aldım.

Sonuçta yaptığı projelerin ne hallerde olduğunu görüyoruz.

Güvenemiyorum artık yapacakları şeye...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

Yazıklar olsun böyle yönetime böyle gmlere böyle forum yetkililerine.İnsanların emekleri boşa gitti. Hakkımızı helal etmiyoruz sizlere !
Kullanıcı avatarı
ali50
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: şu an yok.

Mesaj gönderen ali50 »

TheeWesT yazdı:Yazıklar olsun böyle yönetime böyle gmlere böyle forum yetkililerine.İnsanların emekleri boşa gitti. Hakkımızı helal etmiyoruz sizlere !
Yerden göğe kadar katılıyorum
XxxBoReASxxX
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Arkadaşlar yapmayın lütfen her oyun sonsuza kadar piyasa da kalacak diye birşey yok.Oyun tam 9 sene dimdik ayakta kaldı fakat çağın gerisinde kaldığı için de geliştiriciler oyuncuları üzmeyecek bir adım atıp yeni bir oyun geliştirdiler.Daha çok oyuncu ile,daha gelişmiş bir oyun olan Kader Mühürleri oyununda buluşmak dileğiyle,İstanbul Kıyamet Vakti'nin yeri her zaman başka olacaktır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

berkan587 yazdı:Arkadaşlar yapmayın lütfen her oyun sonsuza kadar piyasa da kalacak diye birşey yok.Oyun tam 9 sene dimdik ayakta kaldı fakat çağın gerisinde kaldığı için de geliştiriciler oyuncuları üzmeyecek bir adım atıp yeni bir oyun geliştirdiler.Daha çok oyuncu ile,daha gelişmiş bir oyun olan Kader Mühürleri oyununda buluşmak dileğiyle,İstanbul Kıyamet Vakti'nin yeri her zaman başka olacaktır.

9 senenin aradaki duraklama dönemlerini sayarsak net 4 senesini yatarak geçirilmesini de unutmamak lazım ?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön