Forum terkedilmis gibi
Oyun issiz adayi andiriyo eskiden klanda bir sey yansittigimda 5 saniye icinde kaybolurdu simdi 5 dakikada bile kaybolmuyo oyun oldu artik beyler emek vermeyin cunku buyuk ihtimal bosa cikacak Kalın saglıcakla.
Oyun bitmis
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun bitmis
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Re: Oyun bitmis
Peki sen oyunu geliştirmek,bir adım ileriye taşımak için ne yaptın ? Tek yaptığınız şikayet etmek.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Ne mi yaptık ? Para yatırdık, önerilerde bulunduk, imzalar topladık ve her şeye rağmen 9 seneyi aşkın süredir desteğimizi eksik etmedik. Ne yapalım güncellemeyi oyunculardan mı gelmesini bekliyorsun ?Carwes yazdı:Peki sen oyunu geliştirmek,bir adım ileriye taşımak için ne yaptın ? Tek yaptığınız şikayet etmek.
Bir oyun camiası için oyuncular bu oyun uğruna yapılabilecek her şeyi yaptılar.
aynen dediğin gibi bu oyunun oyuncuları oyununu evladı gibi sahiplendi ama gel gör ki evlat hayırsız çıktıEYUNAL yazdı:Bir oyun camiası için oyuncular bu oyun uğruna yapılabilecek her şeyi yaptılar.
Oyuna yaklaşık 6 senemi vermiştim.Son tılsımlar geldikten sonra bir hevesle ürettik falan sonra baktık ne tingris midir nedir o ortada ne saatin ordan kapı mapı açılmış
bi ton para yatırdık destek dedik Türk oyunu dedik bilmemne dedik.En sevdiğimiz Gm ler ayrıldı Captain ayrıldı şimdilerde Zula online diye cs haritalarının aynısı fakat görüntüsü farklı vasat bi oyunda takılıyor.
Bu oyunun bence herkese kattığı tek şey dostluk.Başka da zerre bişey katmamıştır.Arada girip bakıyorum ne meteor eskisi gibi ne sivri ada.. eminönü desen hak getire..Bankacı bile bankayı terketmiş.
Millet fakirin umududur diyip 2016 ocak ta güncelleme , 2016 yazın gelcekmiş yok Gm arkadaşları söylemiş falan hikaye...
Bu oyuna 2 belkide 3 yıldır adam gibi bi güncelleme gelmedi.
Bırakıp başka yollarda deneyin şansınızı bence.Tabi kendi görüşümdür.Şimdi oyundan para satan , hesap satan, tılsım falan satanlar bana laf edicek ama neyse..
kendinize iyi bakın dostlarım ara ara buralardayız..
Bu oyunun bence herkese kattığı tek şey dostluk.Başka da zerre bişey katmamıştır.Arada girip bakıyorum ne meteor eskisi gibi ne sivri ada.. eminönü desen hak getire..Bankacı bile bankayı terketmiş.
Millet fakirin umududur diyip 2016 ocak ta güncelleme , 2016 yazın gelcekmiş yok Gm arkadaşları söylemiş falan hikaye...
Bu oyuna 2 belkide 3 yıldır adam gibi bi güncelleme gelmedi.
Bırakıp başka yollarda deneyin şansınızı bence.Tabi kendi görüşümdür.Şimdi oyundan para satan , hesap satan, tılsım falan satanlar bana laf edicek ama neyse..
kendinize iyi bakın dostlarım ara ara buralardayız..
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
2 3 kişilik ekiple güncelleme işi zor gerçekten. Yazılacak bir sürü kod ve tasarımı yapılacak onlarca eşya, harita vb. Bu oyun en büyük kaybını Zwartan'ın ayrılığı ile yaşadı. O da Zula'yı Steam'e geçirmek için uğraşıyor şuan. Sayısız turnuva ve büyük anlaşmalarda cabası.
2 3 kişilik ekipmi? Sobee de çalışan 20 den fazla kişi var. Hepsi yenj çıkacak dünya çapında olacak MMORPG oyunu ile uğraşıyorlar. Yeni oyunun haberini bekleyin. Ikvyi bırakın.mukosito yazdı:2 3 kişilik ekiple güncelleme işi zor gerçekten. Yazılacak bir sürü kod ve tasarımı yapılacak onlarca eşya, harita vb. Bu oyun en büyük kaybını Zwartan'ın ayrılığı ile yaşadı. O da Zula'yı Steam'e geçirmek için uğraşıyor şuan. Sayısız turnuva ve büyük anlaşmalarda cabası.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
aynen hemde ne hayirsizikizler92 yazdı:aynen dediğin gibi bu oyunun oyuncuları oyununu evladı gibi sahiplendi ama gel gör ki evlat hayırsız çıktıEYUNAL yazdı:Bir oyun camiası için oyuncular bu oyun uğruna yapılabilecek her şeyi yaptılar.
Carpie Diem
Her oyun dünya çapında iş yapacağız sloganlarıyla atılır bu sektöre. Fakat bu ekip için güvenim yok maalesef. Bana kim garanti verebilir yeni yapılacak olan oyunun ömrünün İKV kadar kısa olmayacağını? Arkadaşlar geçmişinize bakın ve çabalarınızı, emeklerinizi göz ardı etmeyin lütfen. 3 yıldan fazladır güncelleme almayan bir oyunu oynayan oyuncularız biz bilmem anlatabildim mi? O yüzden benim kıymetimi bilmeyenin ben kıymetini hiç bilmem bundan sonra kimse kusura bakmasın.TheeWesT yazdı:2 3 kişilik ekipmi? Sobee de çalışan 20 den fazla kişi var. Hepsi yenj çıkacak dünya çapında olacak MMORPG oyunu ile uğraşıyorlar. Yeni oyunun haberini bekleyin. Ikvyi bırakın.mukosito yazdı:2 3 kişilik ekiple güncelleme işi zor gerçekten. Yazılacak bir sürü kod ve tasarımı yapılacak onlarca eşya, harita vb. Bu oyun en büyük kaybını Zwartan'ın ayrılığı ile yaşadı. O da Zula'yı Steam'e geçirmek için uğraşıyor şuan. Sayısız turnuva ve büyük anlaşmalarda cabası.