sunucu
Re: sunucu
Benim diğer sunucularda da karakterim var ama sanıyorum Eminönü en kalabalık ve yaşayanı. Görev vs için yardım daha rahat bulursun kalabalık olduğu için, maden piyasası hakkında değişkenlik gösterir orası pazarlık yapmalısın, iyi arkadalar edin alışveriş yaptığın adamlara dikkat et aklıma gelem bu kadar çok Temel oldu ama kusura bakmazsan artık.
- ali50
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: şu an yok.
verdiğin bilgiler için sağol dostum karakterimi taşımayı düşünüyorum o yüzden açtım konuyu
XxxBoReASxxX
- VotkaSarap
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Piyasası diğer sunuculara hemen hemen yakın. Oyuncusu diğer sunuculara göre fazla. Özellikle akşam saatlerinde çt girmek tam bir zulüm. Çt dolu olduğu gibi sığınaklarda boş kalmıyor. Son zamanlarda arz sayısında da artış oldu. Sabah saat 9 10 gibi ansızın arz baskınlarına tanık olabilirsin. Meteorda savaş hemen hemen her saat devam eder. Eminönüde de bu durum aynı. Madenler pek yerinde durmaz. Çekeni var canlı bir sunucu yani. Tılsım piyasası aktif. Üretim yapanları aktif. Görevlerine yardımcı bulman kolay olur. İlla ki boş gezen Y2 vs. bulunuyor ve geliyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü