maden çekmeye kızanlar
maden çekmeye kızanlar
geçen gün adada para kasmak için maden topluyorum ben öyle artırıcıya falanda para vermem arada takılmak için açıyorum oyunu, önüme bi adam çıktı işte diyor sen topluyosun diye. meğer adam güzergah kurmuş sadece ona aitmiş gibi topluyor. dediki artırıcı var mı yoksa toplama diye. BENİM BURDA ANLAMADIĞIM ŞEY BİZ BU OYUNA PARA YATIRMAK ZORUNDAMIYIZ DA BU ARKADAŞLAR KAYNAKLARI SAHİPLENİP BİZE HESAP SORUYOR. ESKİDEN BU ARTIRICILAR YOKTU ŞANSINA ÇIKARSA ÇIKARDI BEN HALA AYNI SİSTEM DEVAM EDİYORUM AMA BU BAHSETTİĞİM TÜRDEKİLERLEDE SIKSIK KARŞILAŞIYORUM. şunu anlayın oyun hepimizin ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz istersem gider canavar keserim istersem gider bulduğum madeni çekerim. gaza geldim iyici 
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: maden çekmeye kızanlar
ogstr97 yazdı:geçen gün adada para kasmak için maden topluyorum ben öyle artırıcıya falanda para vermem arada takılmak için açıyorum oyunu, önüme bi adam çıktı işte diyor sen topluyosun diye. meğer adam güzergah kurmuş sadece ona aitmiş gibi topluyor. dediki artırıcı var mı yoksa toplama diye. BENİM BURDA ANLAMADIĞIM ŞEY BİZ BU OYUNA PARA YATIRMAK ZORUNDAMIYIZ DA BU ARKADAŞLAR KAYNAKLARI SAHİPLENİP BİZE HESAP SORUYOR. ESKİDEN BU ARTIRICILAR YOKTU ŞANSINA ÇIKARSA ÇIKARDI BEN HALA AYNI SİSTEM DEVAM EDİYORUM AMA BU BAHSETTİĞİM TÜRDEKİLERLEDE SIKSIK KARŞILAŞIYORUM. şunu anlayın oyun hepimizin ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz istersem gider canavar keserim istersem gider bulduğum madeni çekerim. gaza geldim iyici
Oyunun bir zenginliği ve nimeti varsa eğer,
-Artırıcı
-Plus paket
-Akçe
ve daha niceleri olan dükkandaki ürünlere para veren insanlar kadar OYUNA HİÇ PARA VERMEYEN , HİÇBİR KAZANCINI YATIRMAYAN İNSANLARIN DA EN AZ O ÜRÜNLERİ SATIN ALANLAR KADAR OYUNUN NİMETLERİNDEN FAYDALANMA HAKKI VARDIR.
Alana çok çıkar almaya daha az çıkar bu kadar basit.

Afanesiyevo
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Devir para gücü ama kimse kimsenin sırf artırıcısı olmsdığı için onun maden çekmesine engel olamaz. Dükkanda bazı saçmalıklar olması sırf herşeyin para olduğunu gösteriyor.kurtcuozii yazdı:ogstr97 yazdı:geçen gün adada para kasmak için maden topluyorum ben öyle artırıcıya falanda para vermem arada takılmak için açıyorum oyunu, önüme bi adam çıktı işte diyor sen topluyosun diye. meğer adam güzergah kurmuş sadece ona aitmiş gibi topluyor. dediki artırıcı var mı yoksa toplama diye. BENİM BURDA ANLAMADIĞIM ŞEY BİZ BU OYUNA PARA YATIRMAK ZORUNDAMIYIZ DA BU ARKADAŞLAR KAYNAKLARI SAHİPLENİP BİZE HESAP SORUYOR. ESKİDEN BU ARTIRICILAR YOKTU ŞANSINA ÇIKARSA ÇIKARDI BEN HALA AYNI SİSTEM DEVAM EDİYORUM AMA BU BAHSETTİĞİM TÜRDEKİLERLEDE SIKSIK KARŞILAŞIYORUM. şunu anlayın oyun hepimizin ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz istersem gider canavar keserim istersem gider bulduğum madeni çekerim. gaza geldim iyici
-Artırıcı
-Plus paket
-Akçe
ve daha niceleri olan dükkandaki ürünlere para veren insanlar kadar OYUNA HİÇ PARA VERMEYEN , HİÇBİR KAZANCINI YATIRMAYAN İNSANLARIN DA EN AZ O ÜRÜNLERİ SATIN ALANLAR KADAR OYUNUN NİMETLERİNDEN FAYDALANMA HAKKI VARDIR.
Beni koruyup savunduğunuz için teşekkür ederim. Ne yalan söyleyeyim bunu buraya ilk yazarken para vermeden çekiyorsun, hakkımızı yiyorsun gibi şeyler söylenir sanmıştım beni yanılttınız. Tekrar teşekkür ederim İyi forumlar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ustad noktayı koymuş.kurtcuozii yazdı:ogstr97 yazdı:geçen gün adada para kasmak için maden topluyorum ben öyle artırıcıya falanda para vermem arada takılmak için açıyorum oyunu, önüme bi adam çıktı işte diyor sen topluyosun diye. meğer adam güzergah kurmuş sadece ona aitmiş gibi topluyor. dediki artırıcı var mı yoksa toplama diye. BENİM BURDA ANLAMADIĞIM ŞEY BİZ BU OYUNA PARA YATIRMAK ZORUNDAMIYIZ DA BU ARKADAŞLAR KAYNAKLARI SAHİPLENİP BİZE HESAP SORUYOR. ESKİDEN BU ARTIRICILAR YOKTU ŞANSINA ÇIKARSA ÇIKARDI BEN HALA AYNI SİSTEM DEVAM EDİYORUM AMA BU BAHSETTİĞİM TÜRDEKİLERLEDE SIKSIK KARŞILAŞIYORUM. şunu anlayın oyun hepimizin ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz istersem gider canavar keserim istersem gider bulduğum madeni çekerim. gaza geldim iyici
-Artırıcı
-Plus paket
-Akçe
Tamamen saçmalık. Arttırıcı varsa da yoksa da çıkma durumu şansa bağlı. Arttıcı olduğunda madenin çıkmasını arttırmıyor o ihtimal. Çift torba çıkma ihtimalini arttırıyor. Sen arttırıcı alırsın, 4 saat çekersin çift torba çöpleri alırsın. Çıkar gidersin. 2dk sonra arttırıcısız biri gelir çeker, saf cıkar...
Şahsen oyunu oynarken en sevdiğim şey, bölgeler arası geçerken çekebildiğim her madeni çekmektir. Her gün bi kaç tane 3. saf çıkar muhakkak.
Arttırıcının faydası reddedilemez ancak arttırıcısız çekiyorsun diye laf söyleyenlere bence cevap vermeye bile tenezzül etme.Oyunda hiçbir yer kimsenin tapulu mekanı değil.
Şahsen oyunu oynarken en sevdiğim şey, bölgeler arası geçerken çekebildiğim her madeni çekmektir. Her gün bi kaç tane 3. saf çıkar muhakkak.
Arttırıcının faydası reddedilemez ancak arttırıcısız çekiyorsun diye laf söyleyenlere bence cevap vermeye bile tenezzül etme.Oyunda hiçbir yer kimsenin tapulu mekanı değil.