Ben şunu anlatamadım.complex yazdı:Max. Hasarlar kasma efsunu değilse bu oyunda Allahlık duruyorlar o halde sadece büyücü kesmek için mi 200m'i gözden çıkarıyoruz.
Siz max kasma efsunu yanılgısına düştünüz.Topluluk büyüsüne kapıldınız ve Max kraldır psikozuna girdiniz.Sonra max hasar eşya talebini artırdınız bu da fiyatları yükseltti.200m'i o yüzden veriyorsunuz.Eğer siz başta max'ın yerini yeteri kadar bilseydiniz ve bu büyüye kapılmasaydınız kimse yücelen cekete 10m'den fazla fiyat biçemezdi.
anlamak istemediğiniz şeyleri kulak ardı etmeyi çok iyi biliyorsunuz.yarar yazdı:Kardeşim yorum yazmak için konusma pls burda bir sorun var düzeltmelerini istiyoruz sen boş yere yazı yorsun :S
uygun takım kurulduğunda yaratık kesmeye yarar.klanda da kullanılması makuldür.Derisi sertleşen yaratıklara vurmakta işe yaramaz.Max hasarın yeri var, ama düşük zırhlı yaratıklarda ve düşük zırhlı düşmanlarda ve DERİSİ SERTLEŞMEYEN yaratıklarda.Siz az önce bahsettiğim psikoza girmeseydiniz hem element hem de max seti dizebilirdiniz harcağıdınız para ile.daywalker yazdı:max hasar ne işe yarar o zaman siz açıklarmısınızPetcarar yazdı:Madem deneme yanılma o zaman gece kesemediniz komodo kesemediniz demek ki max kasma efsunu değilmiş
sizin mantığınıza göre bu oyunda max hasar efsununun yeri yok
bakın tekrar diyorum olaya savaşçı gözüyle bakmayın
siz 49 level büyücünüzün meteor ve sivri adada yaptığı vuruşlardan memnunmusunuz ?
ben şahsen hiç memnun değilimde
ama şu kritik konusunda hemfikiriz.