Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.

Mesaj gönderen Petcarar »

complex yazdı:Max. Hasarlar kasma efsunu değilse bu oyunda Allahlık duruyorlar o halde sadece büyücü kesmek için mi 200m'i gözden çıkarıyoruz.
Ben şunu anlatamadım.
Siz max kasma efsunu yanılgısına düştünüz.Topluluk büyüsüne kapıldınız ve Max kraldır psikozuna girdiniz.Sonra max hasar eşya talebini artırdınız bu da fiyatları yükseltti.200m'i o yüzden veriyorsunuz.Eğer siz başta max'ın yerini yeteri kadar bilseydiniz ve bu büyüye kapılmasaydınız kimse yücelen cekete 10m'den fazla fiyat biçemezdi.
yarar yazdı:Kardeşim yorum yazmak için konusma pls burda bir sorun var düzeltmelerini istiyoruz sen boş yere yazı yorsun :S
anlamak istemediğiniz şeyleri kulak ardı etmeyi çok iyi biliyorsunuz.
daywalker yazdı:
Petcarar yazdı:Madem deneme yanılma o zaman gece kesemediniz komodo kesemediniz demek ki max kasma efsunu değilmiş :)
max hasar ne işe yarar o zaman siz açıklarmısınız
sizin mantığınıza göre bu oyunda max hasar efsununun yeri yok

bakın tekrar diyorum olaya savaşçı gözüyle bakmayın
siz 49 level büyücünüzün meteor ve sivri adada yaptığı vuruşlardan memnunmusunuz ?
ben şahsen hiç memnun değilimde
uygun takım kurulduğunda yaratık kesmeye yarar.klanda da kullanılması makuldür.Derisi sertleşen yaratıklara vurmakta işe yaramaz.Max hasarın yeri var, ama düşük zırhlı yaratıklarda ve düşük zırhlı düşmanlarda ve DERİSİ SERTLEŞMEYEN yaratıklarda.Siz az önce bahsettiğim psikoza girmeseydiniz hem element hem de max seti dizebilirdiniz harcağıdınız para ile.

ama şu kritik konusunda hemfikiriz.
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

daywalker yazdı:
Ceviz yazdı:Elementle zor kesilen yaratıkları kesmeye yarar max hasar. Max hasarla zor kesilen yaratıkları kesmeye yarar element hasar. En basit tanımı bu.

49 seviye büyücümüz, kemik kafaya ve kan çalan a gayet iyi vuruyor meteoritle . Hortlağa gayet iyi vuruyor yıldırımla ? Siz nerde ne kullanacağınızın farkındamısınız acaba? Eğerki yeraltı yaratıklarının zırhı eski haline geri dönerse , siz yine isyan edersiniz ama oyunu en doğru şekilde oynamış olursunuz. Savaşçıyı hasar manyağı olarak düşünmeyin sakın. Herşey normal halinde olsaydı isyanınızdan oyunu kolaylaştırmak için burma takla atardınız değil mi?
iyide benim itiraz ettiğim noktayı halen anlamamışsınız
39 levelken 10 bin vuruyodum diyorum
şimdi 49 lvl oldum 4 bin bile vuramıyorum, yaratık aynı yaratık taşkanat

gelelim ikinci konuya 39 levelken full komet takımla konsla birlikte kemiğe 6500 küsür vurabiliyodum
şimdi 49 lvl full fevzi takım artı ejder asayla 7500 vurabiliyorum, 10 lvl artı ejderin farkı sadece 1000 mi olmalı
hangi yaratığa neyle vurulacağını gayet iyi biliyorum itiraz ettiğim nokta bu değil zaten

bakın tekrar diyorum 10 level fazladan aldım ama vuruşlarım 39 levelkinden daha az savaşçı için
10 lvl fazla aldım ama ejder asa olduğu halde istediğim rakamlara ulaşamayorum büyücü için
şifacı denemedim çok bilgili değilim o konuda yorum yapamıycam

bırakın element max tartışmasını bana bunu açıklayın 39 levelken vurduğum 10 bin kritikleri 49 lvl savaşçımla neden vuramıyorum ??
Bilmiyormuş gibi yapma. Kritik sistemi değişti , aynı kalsaydı her kritiğin 10 bin giderdi , eskiden kritiklerin aşırı değişkendi değil mi? Şimdi standart sapman en aza indi , pek bi fark yok yani.
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

biliyorum işte ondan bu yorumları yapıyorum
evet şu an çok stabil vuruyorum
ama mantığımın almadığı şey neden kendimden 10 lvl düşük bir yaratığı keserken zorlanıyorum
bakın deri sertleşmesinden bahsetmiyorum, taşkanattan bahsediyorum
yeni leveller geldiğinde kritik olayı düzenlendi bi açıklamayla bunun farkındayım
benim itirazımın asıl yeri ise normal vuruşlar
10 level almamın hiç bir etkisini göremiyorum meteor ve adada

ve tekrar tekrar söylüyorum olaya savaşçı gözünden bakmayın
büyücümlede tüm kombinasyonları denedim ateş çemberi hariç
ama değişen bişey yok :S

Petcarara hitaben;
bende hem element hem max takım var yani benim adıma sorun yok
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Petcarar yazdı:
complex yazdı:Max. Hasarlar kasma efsunu değilse bu oyunda Allahlık duruyorlar o halde sadece büyücü kesmek için mi 200m'i gözden çıkarıyoruz.
Ben şunu anlatamadım.
Siz max kasma efsunu yanılgısına düştünüz.Topluluk büyüsüne kapıldınız ve Max kraldır psikozuna girdiniz.Sonra max hasar eşya talebini artırdınız bu da fiyatları yükseltti.200m'i o yüzden veriyorsunuz.Eğer siz başta max'ın yerini yeteri kadar bilseydiniz ve bu büyüye kapılmasaydınız kimse yücelen cekete 10m'den fazla fiyat biçemezdi.
Bak Ceviz'de örnek vermiş. Bilmemn'ye elektrikle bilmemkaç vuruluyor diye. Ama biz şimdi 6 set mi giyelim asitin fazla vurduğu bir tek canavarı kesebilmek için de mi asit set dizelim üstümüzü? Max. Hasar çoğu yaratığa çat çat :P oturtuyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Çok boş Konusuyosun boş 10 kişi yanlış bi sen doğrusun qq dimi :twisted: :twisted:
Resim®
SİNCE 2007...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön