Sizce Burda Neden Beyaz Bir Şekilde daire var görüşleri alalım
GWYNBLEIDD yazdı:İlgili alana lightmap veya gölgelendirme uygulanmamış, sebebi bu. Yani yeni bölge belirtisi yada sübliminial mesaj falan değil
çok net olmuşGWYNBLEIDD yazdı:İlgili alana lightmap veya gölgelendirme uygulanmamış, sebebi bu. Yani yeni bölge belirtisi yada sübliminial mesaj falan değil
Adam yok haklısınız abi abi abi var ordaTabipYarbay yazdı:Bende Adam gõrmûyorum.vahdet yazdı:Onu bırakın da adam yok ortada.
Abine kurban olayimKabile yazdı:Adam yok haklısınız abi abi abi var ordaTabipYarbay yazdı:Bende Adam gõrmûyorum.vahdet yazdı:Onu bırakın da adam yok ortada.![]()
![]()
![]()
Abi dememin amacı o şahsın yaşıyle hic bi alakası yokvahdet yazdı:Abine kurban olayimKabile yazdı:Adam yok haklısınız abi abi abi var ordaTabipYarbay yazdı:Bende Adam gõrmûyorum.vahdet yazdı:Onu bırakın da adam yok ortada.![]()
![]()
![]()
Yok bana abi dedin diye sevinmiştim ben.Kabile yazdı:Abi dememin amacı o şahsın yaşıyle hic bi alakası yokvahdet yazdı:Abine kurban olayimKabile yazdı:Adam yok haklısınız abi abi abi var ordaTabipYarbay yazdı:Bende Adam gõrmûyorum.vahdet yazdı:Onu bırakın da adam yok ortada.![]()
![]()
![]()
![]()