İstanbulda olsam gidip konuşurdum. Şu an hicbir yerden bilgi vermiyorlar. Artık ikvye veda etmenin vakti geldi. 9. yılına berbat bir şekilde girecek bu oyun.Materyalist yazdı:TheeWesT yazdı:Suç yönetimde değil aslında bizde. Hala bu oyunu oynuyoruz. Bir açıklama yapılsın diye onlarca şey yaptık ama yok olmuyor işte. Artık bu oyunu oynamayı bırakmak lazım. Oynamayın, akçe almayın, onlarda para kazanamasın. Madem bölge yok o zaman para da yok. Herkes böyle düşünse oyunun kaderi daha erken belli olurdu. Ya tamam ya devam, bunu daha erken öğrenirdik.
Randevu alıp Arı-4 Binasına gidebilirsiniz mesela
Herşey Bitti İşte kanıt..
Re: Herşey Bitti İşte kanıt..
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Şu hayatta neyi istersen, o olmaz.erbayyy yazdı:Bende çok istediğinizden dolayı yenilik gelmiyor2 3 ay yenilik beklemeden oynayın belki birşeyler olur
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir. Diyorsun :!:

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
İstemekle olmuyorsa eylemde bulunacaksin...Barbarosxhizir yazdı:Şu hayatta neyi istersen, o olmaz.erbayyy yazdı:Bende çok istediğinizden dolayı yenilik gelmiyor2 3 ay yenilik beklemeden oynayın belki birşeyler olur
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir. Diyorsun :!:
Carpie Diem
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.
buna koptum be ne alaka
:lol:
buna koptum be ne alaka
Carpie Diem
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

erbayyy adlı arkadaşın yazdığı iletisi ile alakalı bir söz araştırırsan baya meşhur biz söz olduğunu anlarsın. Ayrıca laf atacağım düşüncesiyle salak salak yorumlar yapmayı bırak iyiliğin için diyorum.TabipYarbay yazdı:İstemekle olmuyorsa eylemde bulunacaksin...Barbarosxhizir yazdı:Şu hayatta neyi istersen, o olmaz.erbayyy yazdı:Bende çok istediğinizden dolayı yenilik gelmiyor2 3 ay yenilik beklemeden oynayın belki birşeyler olur

Aynen öyleBarbarosxhizir yazdı:Şu hayatta neyi istersen, o olmaz.erbayyy yazdı:Bende çok istediğinizden dolayı yenilik gelmiyor2 3 ay yenilik beklemeden oynayın belki birşeyler olur
.....
Yeni denetmelerin alınması, yeniliğe işarettir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

zaten senin kendine ozgun hic bi msj yok hep gogle amcandan laf alip geliyorsun sunuda soyliyim sana laf sokmak isteseydim heryerde aterdim oyundan suruldugun gibi burdanda kaybol git alibak aligel okuBarbarosxhizir yazdı:erbayyy adlı arkadaşın yazdığı iletisi ile alakalı bir söz araştırırsan baya meşhur biz söz olduğunu anlarsın. Ayrıca laf atacağım düşüncesiyle salak salak yorumlar yapmayı bırak iyiliğin için diyorum.TabipYarbay yazdı:İstemekle olmuyorsa eylemde bulunacaksin...Barbarosxhizir yazdı:Şu hayatta neyi istersen, o olmaz.erbayyy yazdı:Bende çok istediğinizden dolayı yenilik gelmiyor2 3 ay yenilik beklemeden oynayın belki birşeyler olur
Carpie Diem
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
Şu an acayip saçmaladın. Oyuna yenilik gelmiyor diye denetmenlerin istifa etmesinden kaynaklanıyor olabilir mi bu alım?Esadullah yazdı:Yeni denetmelerin alınması, yeniliğe işarettir.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Kullandığım sözleri google kendisi yaratmıyor pek çok romanda geçiyor sadece googleye kişiler tarafından bu sözler ekleniyor yani googleden önce kitaplarda var. Senin gibi çocuklarda azıcık zeka pırıltısı görseydim üzülmezdim malesef ki zekadan eser yok bu üzücü senin adına ve her yer de laf atmaya çalışıyorsun fakat kendi kendini rezil ediyorsun sana tavsiyem roman oku bol bol kelime hazneni geliştir o zaman başarabilirsin umutsuzluğa düşme.TabipYarbay yazdı:zaten senin kendine ozgun hic bi msj yok hep gogle amcandan laf alip geliyorsun sunuda soyliyim sana laf sokmak isteseydim heryerde aterdim oyundan suruldugun gibi burdanda kaybol git alibak aligel okuBarbarosxhizir yazdı:erbayyy adlı arkadaşın yazdığı iletisi ile alakalı bir söz araştırırsan baya meşhur biz söz olduğunu anlarsın. Ayrıca laf atacağım düşüncesiyle salak salak yorumlar yapmayı bırak iyiliğin için diyorum.TabipYarbay yazdı:İstemekle olmuyorsa eylemde bulunacaksin...Barbarosxhizir yazdı:Şu hayatta neyi istersen, o olmaz.erbayyy yazdı:Bende çok istediğinizden dolayı yenilik gelmiyor2 3 ay yenilik beklemeden oynayın belki birşeyler olur
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir. Diyorsun :!:![]()