İKV YE NE VERDİNİZ ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: İKV YE NE VERDİNİZ ?

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Oyuna başlarken ikv kutu ve Çemberlitaş aldım buda 85 lira eder fakat madrn çekip ürettiğim tilsimlari satarak 1.500 TL civarında kazancım oldu ve oyuna ara verdim şu an oyunla ilgili elimdekileri satarsam 3000 TL daha kazanabilirim fakat harcadigim zaman yanında bu miktar hiç bir şey.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ArsenLupin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramiler

Mesaj gönderen ArsenLupin »

ya beyler bi oyuna o kadar para verilir mi diyorsunuz da sizin içtiğiniz sigara veya alkol yada her neyse onlara para veriyorsunuz hiç bir zevk almıyorsunuz üstüne üstelik zehirleniyorsunuz size sorulduğunda neden bunları içiyorsun zevk meselesi diyorsunuz sizin zevkini onlara para vermekse benimde zevkim stres attığım oyuna para vermek o kadar ehram yapmayın herkesin kendi kişisel görüşü var yadırgamayın 8-)
Ben neyi seveceğimi bile bilmezken benim için seveceğim şeyleri de yaratan sensin öyleyse sen herşeysin ALLAH azze ve celle
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

ArsenLupin yazdı:ya beyler bi oyuna o kadar para verilir mi diyorsunuz da sizin içtiğiniz sigara veya alkol yada her neyse onlara para veriyorsunuz hiç bir zevk almıyorsunuz üstüne üstelik zehirleniyorsunuz size sorulduğunda neden bunları içiyorsun zevk meselesi diyorsunuz sizin zevkini onlara para vermekse benimde zevkim stres attığım oyuna para vermek o kadar ehram yapmayın herkesin kendi kişisel görüşü var yadırgamayın 8-)
Valla ahmetim haklısın zevk meselesi diye bir şey var. Sigaraya alkole yılda verilen para türkiyenin bütçesine giren paranın yüzde 92 sini oluşturuyor.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Arabamı sattım,akçe çektim.
Kullanıcı avatarı
turans
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen turans »

Gençliğimizi verdik... :D
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

YemeLik yazdı:Arabamı sattım,akçe çektim.
Yuh Degermi be egerki ciddiysen...
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Gönlümü verdim ♥
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
appril
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen appril »

biri demiş 75 öbürü demiş 80 başkası demiş 90 la her gün plus çarlarıyla 8 sene nasıl 80 lira veriyonuz 8 yıldır aralıksız plusla dolaşıyonuz bi insan atarda bu kadar atmaz ya toplam harcadğım para 1000 geçiyordur tek hesap oynamadğım için bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

appril yazdı:biri demiş 75 öbürü demiş 80 başkası demiş 90 la her gün plus çarlarıyla 8 sene nasıl 80 lira veriyonuz 8 yıldır aralıksız plusla dolaşıyonuz bi insan atarda bu kadar atmaz ya toplam harcadğım para 1000 geçiyordur tek hesap oynamadğım için bilmiyorum
Oyuna 1,5 yıldır ara verdim ara vermediğin zamnlar yani Jadetin 6-7m olduğu zamanlarda günde 20-25 arası jadeit çekiyordum Xenotimin 12m olduğu vakitlerde günde 12-18 arası kastığım oluyordu ve tılsım üretip 250 tl den sattığım arkadaşlarım vardı. İlk Bb3 çıktığı zamnlarda 1 milyara Bb3 sattığım zamanlar oldu şu an sattıklarımdan hariç 20 den fazla tılsım bulunuyor ara vermemiş olsaydım bunları çok rahat 40-50 tamamlardım. Bu oyunda para kazanmak gerçekten kolay fakat sıkıcı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Çok değerli zamanımı..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön