Aşkk
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Aşkk
sana iş mi yok :mrgreen: bak bu morduman tüm gün yatıyo :mrgreen:FabuLox yazdı:kardeş manevi hayatım düzensiz iş yok sıkıntıdayız stres atiyim az :mrgreen:
ahaha veletlere ders veriyom ha hay hay çatlasın düşmanlar benimde artık bir işim var :mrgreen:morukkelleci yazdı:sana iş mi yok :mrgreen: bak bu morduman tüm gün yatıyo :mrgreen:FabuLox yazdı:kardeş manevi hayatım düzensiz iş yok sıkıntıdayız stres atiyim az :mrgreen:

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
verdiği dersten hayır mı gelir bunun gel bana meslek dersi öğret :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahaha veletlere ders veriyom ha hay hay çatlasın düşmanlar benimde artık bir işim var :mrgreen:morukkelleci yazdı:sana iş mi yok :mrgreen: bak bu morduman tüm gün yatıyo :mrgreen:FabuLox yazdı:kardeş manevi hayatım düzensiz iş yok sıkıntıdayız stres atiyim az :mrgreen:
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
muhabbetiniz sıktı :mrgreen:
öğrenebilcek kafa varmı sende mertcim xDmorukkelleci yazdı:verdiği dersten hayır mı gelir bunun gel bana meslek dersi öğret :mrgreen:MORDuMan yazdı:ahaha veletlere ders veriyom ha hay hay çatlasın düşmanlar benimde artık bir işim var :mrgreen:morukkelleci yazdı:sana iş mi yok :mrgreen: bak bu morduman tüm gün yatıyo :mrgreen:FabuLox yazdı:kardeş manevi hayatım düzensiz iş yok sıkıntıdayız stres atiyim az :mrgreen:

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
çok biliyo ya temel endüstriyel uygulamaları :mrgreen: