ZowieN yazdı:Boşuna güncel tutuluyor imza falanda boş bir anlayamadınız la!
Fakirin ekmegi umuttur. Heveslerini kirma Bu guncelemede devlet neselesi oldu yalniz ulan varsa bi gelistirdiginiz bi paket var deyin yoksa yok deyin bu kadar basit anlam veremiyorum
Nerull Bir Ara Yazmıştı " Vermese Ma'bud Neylesin Mahmud " ... Yani TTnet olucak işbirlikçi bir güncelleme yaptırtmıyor kı bunlara . yaptırtsa bunlar diğer sabah güncellemeyi getiricekler. Onun için bu imzayı ttnete karşı sergiliyoruz. Bu oyunu oynayan kım varsa hepsine imza atmaları için ısrarlarda bulunun. Emin olun toplulukla yapılan her harekette sonuçlar elde edilir.
Türk telekom'un anasayfasına girip yetkili kişilere e mail yolu ile mail atabilirsiniz.. Eminim yoğun talep gelirse konuyu gündeme alacaklardır. Yani yönetime değil, şirkete isyan etmemiz gerekir! Yoğun talep olursa avea ile birleştikleri için bu oyuna ufakta olsa bir yatırım yapabilirler kanaatindeyim..
İmza ile olacak iş değil.200 hedef der ulaşırsın 500'e çeker.Biz 4milyon imza attık bi projeye 5m'e çektiler.Yani o hiç bir şey yapamaz kardeşim.Geçen sene de toplandı imzalar,sonuca varmadı.
ZowieN yazdı:Boşuna güncel tutuluyor imza falanda boş bir anlayamadınız la!
Fakirin ekmegi umuttur. Heveslerini kirma Bu guncelemede devlet neselesi oldu yalniz ulan varsa bi gelistirdiginiz bi paket var deyin yoksa yok deyin bu kadar basit anlam veremiyorum
Haklısın bende onu diyorum.Olumlu veya olumsuz bir cevap verilirse daha iyi olur.Ama cevap verilmiyor diye bu kadar üstelemekte bana çok saçma geliyor.Üsteledikte ne oldu?Koca bir hiç!
Hayır bize deseler ki türk telekomdan şu kişilerle görüşün bilgi verirler felan tamam da bunlar hiçbirşey söylemiyor. Tamam Türk telekom büyük bir firma projelerini bitmeden açıklayamaz buna saygı duyarız ama ortada bir proje varmı yokmu onu söyleyin bari. Her firma bunu söyler.
Arkadaşlar Oyunla İlgileniyorlar Etkinlik vb. Fakat Yeni Bir Genişleme Paketi Olup Olmadığı Belli Değil O Konuda Yapabileceğimiz Fazla Bişi Kalmıyor İmza Atanların Ellerine Sağlık Fakat Bu Böyle Olmayacak Gibi Herşey Baş Firmada Bitiyor.
Saygılar..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT *AnKa*/f Kalpgözü *Meran*/f Alayınaxmxneoo Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..