İKV YE NE VERDİNİZ ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SCHLAGE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Elite

Re: İKV YE NE VERDİNİZ ?

Mesaj gönderen SCHLAGE »

Bu oyuna zamanı mı paramı herşeyimi verdim kısacası zevk ve eğlence için yalan yok. Akçeler, pluslar, kondritler için harcadığım paraya bir gram acımıyorum. Sosyal hayatımda ki harcamalarım içinde aynı şey geçerli. Sonuçta paranın adı var değeri var mı? Yok tabi. Benim ve benim gibi bu oyunu oynayan arkadaşların bu oyuna zaman harcayıp ilgisiz terk edilmiş avutulmuş durumda bulması çok koyuyor kısacası. Sanki Ülkeler arası gizli saldırılar var gizli tutuluyor. :)
SCHLAGE
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

arkadaşlar aslında konunun ana düşüncesi mevlüt beyin yorumuna dayanarak ' acaba maddi kaygılardan dolayı mı oyun geliştirilmiyor? ' sorusuna cevap bulmak ve bu cevabı örneklendirmekti. manevi olarak kayıp ve kazançlarımız tabiki var ama maddi olarak oyunun giderlerinin gelirlerinden fazla olduğu görüşünü tartmak istiyordum. yaptığınız harcamalarla ikv ye ne verdiniz ? buna oyun içinden elde ettiğiniz sarı paralarda geçerlidir sonucta karsı taraf cebinden verip ikvye katkıda bulunup size ulaştırmış sayılıyor

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Çok fazla para harcamadım.Ama çok fazla emek verdim.Yıllarımı verdim hatta.Oyunu bırakmış biri olarak oyunun hali içler acınası..O halini gördükçe içim gitmiyor değil.Arada bir yokluyorum belki yeni birşeyler gelmiştir falan diye ama tık yok.Ne günlerdi..Mevlüt Dinç'inde dediği gibi 'Hey gidi günler genede hey'.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

2 kez felan silah yükseltme için para yatırdım başkada yatırmadım :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

para verdim gece gunduz araba tagmirinden kazandigim parayi oyuna yatirdim kardas bende atiila kuzenim gibi magdur oldum :cry:
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Oyuna verdiğim para 8 yilda toplasan 75 lirayi gecmez ama kazandığım o dostluklar var ya ışte onlara paha biçilemez.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Adrianalima yazdı:Oyuna verdiğim para 8 yilda toplasan 75 lirayi gecmez ama kazandığım o dostluklar var ya ışte onlara paha biçilemez.
+1
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

SCHLAGE yazdı:Bu oyuna zamanı mı paramı herşeyimi verdim kısacası zevk ve eğlence için yalan yok. Akçeler, pluslar, kondritler için harcadığım paraya bir gram acımıyorum. Sosyal hayatımda ki harcamalarım içinde aynı şey geçerli. Sonuçta paranın adı var değeri var mı? Yok tabi. Benim ve benim gibi bu oyunu oynayan arkadaşların bu oyuna zaman harcayıp ilgisiz terk edilmiş avutulmuş durumda bulması çok koyuyor kısacası. Sanki Ülkeler arası gizli saldırılar var gizli tutuluyor. :)
Valla söylediklerine tamamen katılıyorum kardesim. Bu oyuna verilen paraya acımıyorum ama en azından verdiğimiz para kadarda biraz saygı görelim bir güncelleme gelseydi iyiydi.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

KARADAVUTs yazdı:
SCHLAGE yazdı:Bu oyuna zamanı mı paramı herşeyimi verdim kısacası zevk ve eğlence için yalan yok. Akçeler, pluslar, kondritler için harcadığım paraya bir gram acımıyorum. Sosyal hayatımda ki harcamalarım içinde aynı şey geçerli. Sonuçta paranın adı var değeri var mı? Yok tabi. Benim ve benim gibi bu oyunu oynayan arkadaşların bu oyuna zaman harcayıp ilgisiz terk edilmiş avutulmuş durumda bulması çok koyuyor kısacası. Sanki Ülkeler arası gizli saldırılar var gizli tutuluyor. :)
Valla söylediklerine tamamen katılıyorum kardesim. Bu oyuna verilen paraya acımıyorum ama en azından verdiğimiz para kadarda biraz saygı görelim bir güncelleme gelseydi iyiydi.
İkiniz de haklısınız.Oyunu sevdiğimizden para yatırıyoruz.Ama onlar inat ediyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ADS1940 »

120 bin akce almisimdir en az oyun parasiyla buda 1200 lira demek ( Almak suc degildir)
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891

“Genel Etkileşim” sayfasına dön