viewtopic.php?f=32&t=4276
bazıları bunu unutmuş sanırım bi hatırlatma yapmak istedim
Contrax
İnanmayanlar ve İsteyenler için Kanıt
Re: İnanmayanlar ve İsteyenler için Kanıt
o konu altına koyacakdım fakat bulamadım konuyu
Teşekküerler Arakadaşlar
Teşekküerler Arakadaşlar

________________________________________________________________________________
Davut kardeş konuyu ben açtığımdan direk kendi iletileriniz kısmından ulaştım :twisted: ayrıca inanmayanların olduğunu duyunca da iyiki orda beklemişim fotolar çekmişim dedim ozaman vidyo uzun diye görsel bir kanıt da yoktu şimdi çekemeyen herks anten taksn :lol: :lol:
kardeş anten kelimesini kullanma en uyus olduğum laf çekemeyenin oldunu sanmıorum sadece kızkananlar vardır bana özenen bnm yapmak istediklerimi yapmak isteyen vardır o kadar

________________________________________________________________________________
tmam kardeş k.bakma yazmadm varsay :lol: madem bu konu tekrar gündeme geldi seni ve yeniçerixwolf u tekrar tebrik edemeden geçemicem
eyw usta saolasın

- sananeLenxD
- İskele Babası
Görmemiş derken bunun gibilere deniyor galiba zuhahaha :mrgreen:
Bir dost 
hahaha şakacı şeyler sizi bn görmemişlik yapacak adam deilim yapsaydım ağzını kapatacak güç bulamazdınız kendinizde hayretler içinde kalır kendinize yediremezdinize neyse kendi konumda tartışma ortamı çıkarmıcam istediğinizi yazım bundan sonra bu konuda tek laf atmıcam size

- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları