Yorumlara bir göz gezdir istersen;
viewtopic.php?f=46&t=116572
Sunucu transferi
Re: Sunucu transferi
Karakterimde kıyamet asa, kıyamet amplifikatörü var ve de onca emek
13 Mart'tan sonra sunucu değiştirmeye karar verdim.
1-Kuklacı
2-Eminönü
3-Beyazköşk
4-Ya hocam bırak şu oyunu
13 Mart'tan sonra sunucu değiştirmeye karar verdim.
1-Kuklacı
2-Eminönü
3-Beyazköşk
4-Ya hocam bırak şu oyunu
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Beyazkosk zevkli bi sunucudur
Klan savasi grup bolgesi coktur genellikle aksamlari dolar sunucu Sahsim adina ve cogu arz ofans adina konusayim lodos gordumu affetmezler eminonu arzlarin meteor dengeli sivri ada ve hol lodoslarin elindedir maden cekmek kolay degildir cunku maden hastasi coktur sunucuda 10000 jadeitleride olsa devam ederler adamlar cekmeye
Yani anliycagin her turlusu vardir saat adi ustunde saatlidir 1 saatligine devir alirsin eger kurala uymazsan klanin neyse dusman klandaki cara gecer keserler klansizsan ks bile attirmazlar
Cok hirsiz oldugu dogrudur ama bi o kadarda adam gibi adam vardir 3 4 guveniligr lonca vardir
Her tarzda car vardir ofans defans element fizik elek cember buz asit zehir yakin dovus falan
Klan esitligine bakarsak Arzlar 3 e 2 azdir ama 3 kisiye yetecek guctedir dayanisma maximumdur gercek arz(Lodos donmeleri haric)larda grupta olmayan adama can basar bb bile atarlar gaffara m1 bile aramazlar adam azligindan cogu full+full dur ws de arzlar ustadir lodoslar beceriksizdir o kadar basit
Kisacasi guzeldir beyazkosk..
Klan savasi grup bolgesi coktur genellikle aksamlari dolar sunucu Sahsim adina ve cogu arz ofans adina konusayim lodos gordumu affetmezler eminonu arzlarin meteor dengeli sivri ada ve hol lodoslarin elindedir maden cekmek kolay degildir cunku maden hastasi coktur sunucuda 10000 jadeitleride olsa devam ederler adamlar cekmeye
Yani anliycagin her turlusu vardir saat adi ustunde saatlidir 1 saatligine devir alirsin eger kurala uymazsan klanin neyse dusman klandaki cara gecer keserler klansizsan ks bile attirmazlar
Cok hirsiz oldugu dogrudur ama bi o kadarda adam gibi adam vardir 3 4 guveniligr lonca vardir
Her tarzda car vardir ofans defans element fizik elek cember buz asit zehir yakin dovus falan
Klan esitligine bakarsak Arzlar 3 e 2 azdir ama 3 kisiye yetecek guctedir dayanisma maximumdur gercek arz(Lodos donmeleri haric)larda grupta olmayan adama can basar bb bile atarlar gaffara m1 bile aramazlar adam azligindan cogu full+full dur ws de arzlar ustadir lodoslar beceriksizdir o kadar basit
Kisacasi guzeldir beyazkosk..
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
O zaman şöyle bir ayrıntı ekleyim.
Dostluğun ve yardımlaşmanın ön planda olduğu sunucu?
Dostluğun ve yardımlaşmanın ön planda olduğu sunucu?
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

Lodos klanini bilmemde arzda oyledir hersey herkes birbirini tanir
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Beyaz köşkte bir arza 1234 tane lodos düşüyor
eminönü desen sabah akşam tenha. Teskilatta hiç olmasa lodoslarla arzların normal olduğu aşikar. Sen bence teşkilata gel. Orda her aksam büyük toplulukta arz lodos savaşları oluyor.
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

en fazla 2 lodosa 1 arz dusuyo ama soyle bir gercek var 1 arz 2 lodosa bedelMaHKuMII yazdı:Beyaz köşkte bir arza 1234 tane lodos düşüyoreminönü desen sabah akşam tenha. Teskilatta hiç olmasa lodoslarla arzların normal olduğu aşikar. Sen bence teşkilata gel. Orda her aksam büyük toplulukta arz lodos savaşları oluyor.
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
Grup bölgeleri?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı