-İstifa Dilekçeleri-

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: -İstifa Dilekçeleri-

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Tam damardan gidiyorsun dostum anlayana,
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Devamini bekliyoruz.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Bu sefer güldürmedi...

İyi cenaze merasiminde tepkiler olmamış Nerull a :)
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

İkv ' den Bomba Transferler
Transfer sezonunun son günlerinde kadrosunda sıkıntı yaşayan ikv takımı son transferlerle taraftarı umutlandırdı.Komutan ve Agah Efendi yi kıyamet takımına getiren Teknik Direktör Nerull son olarak genç yetenek İşportacı Genci alarak sezona bomba gibi bir giriş yaptı.Son olarak sivri adadan bir transfer yapacaklarını belirten Nerull yönetim ekibinde ayrılık rüzgarlarının olduğunu yalanladı.Sivri adadan yapılcak transferin kayıp ajan olduğu belirtiliyor.
Tabiki en merak edilen konu transfere ne kadar para harcandığı...Komutana 150 milyon£ bonservis ürcreti agah efendi için ise y 2 ile takas ettiği açıklandı.
Resim
Kullanıcı avatarı
SARRAFIII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yni Bir yüz

Mesaj gönderen SARRAFIII »

Konuyu beğendim teşkkür ediyorum.Bizdende bişeyler gelsin dedim yazdım ...vesselam
Resim
GunAtesi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GunAtesi »

RPG mi oynuyorsunuz ? Oynuyorsanız buralarda bu platformdan birini görmek ne hoş :))
:)
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

SARRAFIII yazdı:İkv ' den Bomba Transferler
Transfer sezonunun son günlerinde kadrosunda sıkıntı yaşayan ikv takımı son transferlerle taraftarı umutlandırdı.Komutan ve Agah Efendi yi kıyamet takımına getiren Teknik Direktör Nerull son olarak genç yetenek İşportacı Genci alarak sezona bomba gibi bir giriş yaptı.Son olarak sivri adadan bir transfer yapacaklarını belirten Nerull yönetim ekibinde ayrılık rüzgarlarının olduğunu yalanladı.Sivri adadan yapılcak transferin kayıp ajan olduğu belirtiliyor.
Tabiki en merak edilen konu transfere ne kadar para harcandığı...Komutana 150 milyon£ bonservis ürcreti agah efendi için ise y 2 ile takas ettiği açıklandı.
İşte bu gerçekten de çok iyiydi :) Konuyu açan arkadaşa teşekkürler çok güzel konu. Lütfen paylaşım yapalım arkadaşlar :)
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Maksatımız kafa dağıtacak, eğlenceli, komik, hikaye tarzında şeyler hazırlamak arkadaşlar :) Kurgusuna güvenen arkadaşlar paylaşımlarını yapabilir. Yüzünüzde ufacık bir tebessüm bile oluştura bildiysek ne mutlu bize. Yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemlidir. Fikirleriniz var ise özel mesaj yoluyla iletişim kurup isteğiniz üzere bir şeyler yapılabilir. Sağlıcakla kalın.
Yeni paylaşım en yakın zamanda gelecektir.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

SARRAFIII yazdı:İkv ' den Bomba Transferler
herşey yolunda yazılmış dedik ama sonda sanki biraz donun ıslattın gibime geldi be dostum :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Vezirx27 yazdı:Maksatımız kafa dağıtacak, eğlenceli, komik, hikaye tarzında şeyler hazırlamak arkadaşlar :) Kurgusuna güvenen arkadaşlar paylaşımlarını yapabilir. Yüzünüzde ufacık bir tebessüm bile oluştura bildiysek ne mutlu bize. Yorumlarınız ve düşünceleriniz çok önemlidir. Fikirleriniz var ise özel mesaj yoluyla iletişim kurup isteğiniz üzere bir şeyler yapılabilir. Sağlıcakla kalın.
Yeni paylaşım en yakın zamanda gelecektir.
Valla niye yalan söyliyim. Çok güzel bir konu. Herkes kendi kafasında bir şey kurgular ise bu konu çok büyük yerlere gelir. :roll:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön