JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Mesaj gönderen ADS1940 »

Guzel bir gunluk olmus ellerine saglik kardesim
Bu arada bolge gorev boss vb yardima ihtiyacin olursa xOpTiMuSx Adli karakterime pm atabilirsin
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter: ViPLuighS
Konu: Transfarmatör Ceket, Cehennem Pantolon
Tarih: 27 Ocak Çarşamba 2016

Merhaba Günlük;

Bugün sana yazmayı unutmuşum ama geç olsun güç olmasın bugün lonca pasaportu aldım ve arz olduğum içi MrdexteR /Mehmet/ beni San Antonio Spurs Loncasına aldı ve stusuz gittik rahat bir kesimdi ve Semiha Hanım Bana Cehennem Pantolon Hediye etti geriye sadece Transfarmatör ve Kıyamet Pantalonlar kaldı onlarıda umarım Tez zamanda atar. Daha sonra tüm attık ve Gaffar Bey bana Transfarmatör Ceket hediye etti ve bugünde böyle bitti sadece Texasxşifa /Efe/ ve xOpTiMuSx /Mehmet/ abi ile beraber kıyamet zırh için kalan klorotoksinleri tamamladık ve böylece kıyamet zırhı basmak için 5 Dört Yapraklı Yoncam Eksik Kaldı onlarıda bulursam zırhımı basacağım bugünlük bu kadar hoşçakal günlük...
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

ADS1940 yazdı:Guzel bir gunluk olmus ellerine saglik kardesim
Bu arada bolge gorev boss vb yardima ihtiyacin olursa xOpTiMuSx Adli karakterime pm atabilirsin

Eyvallah Teşekkür Ederim.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter: ViPLuighS
Konu: Kıyamet Amplifikatörü
Tarih: 28 Ocak Perşembe 2016

-1-

Merhaba Günlük;

Bugün nasılsın ben çok iyim Çünkü BENBİLMEM abimin yardımları sayesinde Kıyamet Zırhımın Son 5 Yoncasını Aldık ve zırhımı bastım.

Resim

Birde yeni klanım olan Arz'ın Çocukları Meteor Bölgesindeki Kaleden Eski Bir Fotoğrafım ...

Resim

Buda Şimdiki Halim BENBİLMEM nickli abimden fotoğraf istedim günlüğüme koymak için o da kabul etti.

Resim

Sağdaki Benim :D

Bunlardan öncesindede 3-5 Lodos Kestik fakat buradan birisinden özür dileyeceğim Mehmet abim MrdexteR bugün Kabadayı moduna geçmişti bende şaka amaçlı geçip ona vurdum ve öldürdüm umarım kızmamıştır ondan özür diliyorum umarım kızmamıştır :) Gerçekten şaka amaçlı yapmıştım bu arada sana bir film önereyim günlük -VACATİON (Tatil Zamanı) Komedi filmi çok güzel izlemeni tavsiye ederim yukarda -1- yazmamın sebebi bugünün yarısında olanlar diğer yarısında olanları daha sonra yazacağım sağlıcakla kal...
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter: ViPLuighS & Luighy
Tarih: 29 Ocak Cuma & 30 Ocak Cumartesi & 31 Ocak Pazar 2016
Konu: Şanssızlık & İlk Sancak Savaşı Deneyimim & Boş Bir Gün :)

Merhaba Sevgili Günlüğüm Seni Biraz Aksattığımın Farkındayım Özür Dileyerek Yazmaya Başlıyorum;

Cuma :) Bugün loncadaşlarımla birlikte Çemberlitaş ta GBM-X ve Yol Savaşçısını ziyaret ettik fakat sonuç benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu zorlanarak ürettiğim Kıyamet Amplifikatörü düşmüştü :(

Cumartesi :) Bugün Sancak Savaşı Etkinliği Olduğunu Duydum ve Hemen Bir Grup Bulmaya Çalıştım Daha Sonra Duman Loncasından DENİZCİİİ nickli Abimiz beni Grubuna Dahil Etti Çok Heyecanlanmıştım Ve Alımlar Başlamıştı Bizim Grubumuzuda Aldılar Çok Mutluydum Tam 2 Kez Öldüm Fakat İlk Turun Galip Tarafı Biz Arzlar Olduk

İlk Turun Ödülünü Elwing Den Aldım :)

Resim

İkinci tur başlamıştı yine bizim grubumuzuda aldılar fakat bu kez Turun Galibi İsmet Bey'in Korkusuz Cengaverleri Lodos Klanı Oldu Onları Tebrik Ediyorum :)

Artık Son Tur Zamanı Gelmişti Ve Çok Heyecanlandım Tüm Grup 3.ye Alırlar mı acaba diyorlardı ve aldılartekrar ordaydık fakat ilginç birşey vardı bir görüntü bugu olmuşlardı önceki turdaki arzların tamamı karşımızdaydı ve yöneticiler hemen müdahale edip düzelttiler sağolsunlar :) Ve Tabiki Turnuvanın ve 3. Turun Galibi Handan Hanım'ın Bilge Gençleri oldu.

Bu Sefer Ödülümü AFRASiYAB'tan Tahsis Ettim.

Resim

Daha sonra herkesin çıkmasını bekleyip AFRASiYAB ve Elwing ile Fotoğraf Çekildim :)

Resim Resim

İkisine de Buradan teşekkür ediyorum

Buda şahane Sancak savaşı grubumuz onları koyamsam haksızlık olurdu :)

Resim

Etkinlikten Öncesinde ise Savaşçımdaki Labirent görevlerini bitirip 29. Seviyeye Ulaştırdım :)

Pazar :? Bugün sinemaya ''İftarlık Gazoz'' filmine gittim mükemmel bir filmdi Cem Yılmaz süper bir film yapmış ellerine sağlık birazdan oyuna gireceğim hoşçakal...

Bunlarda Oyunda Yakaladığım Bazı Buglar...

7 kişilik Grup ??
Resim

Buga girmiş Çamur :)
Resim

Ne kadar bug dersiniz bilemem ama Mısır Çarşısını Bu Açıdan Görmüş müydünüz :)
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Gözüm kapalı çıkmış, saymıyorum o resmi. :P Güzel savaştınız, tebrik ediyorum. Günlüğünüzü resimlerle süslemeniz çok hoş, üslubunuz da gayet yerinde. Umarım alışkanlık haline getirir, bırakmazsınız yazmayı. Zira buralar değerlenir kısa süre sonra, demedi demeyin. ;) İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

AFRASiYAB yazdı:Gözüm kapalı çıkmış, saymıyorum o resmi. :P Güzel savaştınız, tebrik ediyorum. Günlüğünüzü resimlerle süslemeniz çok hoş, üslubunuz da gayet yerinde. Umarım alışkanlık haline getirir, bırakmazsınız yazmayı. Zira buralar değerlenir kısa süre sonra, demedi demeyin. ;) İyi eğlenceler.
Ahahaha Teşekkür Ederim Değerli Yorumunuz İçin ve Beni Kırmadığınız İçin Sizin Gibi Değerli Bir Gm nin Günlüğümü Okuması Çok Hoş Teşekkür Ederim Gözünüz Kapalıysa Bende Syamam Umarım Başka Bir Zaman Tekrar Çekiliriz Ozaman Gözünüz Kapalı Çıkmasın Ama :)
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ADS1940 »

AFRASiYAB yazdı:Gözüm kapalı çıkmış, saymıyorum o resmi. :P Güzel savaştınız, tebrik ediyorum. Günlüğünüzü resimlerle süslemeniz çok hoş, üslubunuz da gayet yerinde. Umarım alışkanlık haline getirir, bırakmazsınız yazmayı. Zira buralar değerlenir kısa süre sonra, demedi demeyin. ;) İyi eğlenceler.
Halkin dostu yine halkin yaninda parti kur oy verelim reis Bi ADANADEMIRSPOR BI SENI DESTEKLERIM SU DUNYADA : )
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Karakter: Luighy&ViPLuighS
Tarih: 1 Şubat Pazartesi & 2 Şubat Salı & 3 Şubat Çarşamba 2016
Konu: Savaşçımın 49 Oluşu & Şanslı Savaşçı & Etkinlik

Merhaba günlük uzun zamandır seni aksatıyorum lütfen kusura bakma şimdi elime bir şans geçti ve yazıyorum;

Pazartesi : Bugün savaşçımı 49. seviyeye ulaştırdım birkaç kenan attım fakat boş geçti aslında tam boş denemez :) ilk kez düşünen adamı kestik savaşçıma nasip oldu ve
[Farabi Modeli Farabi Modeli Yüzük] aldım :)

Resim

Bu arada bugün büyücümle Yeşil Hidra ve Kadim Hidra görevlerini tamamladım :)

Resim

Bugünlük Bu kadar...

Salı: Bugün savaşçım Kenan attık birçok kez ve düşenleri göstereyim :)

Resim Resim

Evet savaşçım bence çok şanslı :) Sadece Evocati Kolye ve Işık Yüzüğe İhtiyacım Var Kenandan Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı da Aldım Fakat Foto Almayı Unutmuşum :)

Bu arada aklıma bir şey takıldı ve foto aldım görevleri okumadan yaptım şifacımda okuyarak yapacağım :) Aşağıdaki dövmenin bir anlamı varmı ve Düşünen Adam'ın hikayesini gerçekten merak ediyorum daha doğrusu Kenan'ın da merak ediyorum bunları öğrenebileceğim bir başlık var mı forumda İkv nin hikayesini anlatan yazarsanız sevinirim...

Resim

Bu günlükte bu kadar...

Çarşamba: Bu gün çok güzel bir etkinlik vardı tabii eğlenen Sadece GM'lerdi :) Büyücümü Lodos Yapmıştım ve tekrar Arz yaptım pek fazla fotoğraf alamadım fakat AFRASiYAB ve Elwing le aynı gruptaydık AFRASiYAB Gruba aldı sağolsun :)

Resim

Bugünlükte bu kadar sonraki günlüklerde görüşmek üzere...

Son Olarak Sana Bir Şarkı Hediye Edeyim Günlüğüm :)

Bunu Beğenmediysen Bu Versiyonunu Dinle Dostum :)

Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Eğer bekleyebilirsen sana kenan'ın hikayesini anlatabilirim,şu an işteyim :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön