Guzel bir gunluk olmus ellerine saglik kardesim
Bu arada bolge gorev boss vb yardima ihtiyacin olursa xOpTiMuSx Adli karakterime pm atabilirsin
JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karakter: ViPLuighS
Konu: Transfarmatör Ceket, Cehennem Pantolon
Tarih: 27 Ocak Çarşamba 2016
Merhaba Günlük;
Bugün sana yazmayı unutmuşum ama geç olsun güç olmasın bugün lonca pasaportu aldım ve arz olduğum içi MrdexteR /Mehmet/ beni San Antonio Spurs Loncasına aldı ve stusuz gittik rahat bir kesimdi ve Semiha Hanım Bana Cehennem Pantolon Hediye etti geriye sadece Transfarmatör ve Kıyamet Pantalonlar kaldı onlarıda umarım Tez zamanda atar. Daha sonra tüm attık ve Gaffar Bey bana Transfarmatör Ceket hediye etti ve bugünde böyle bitti sadece Texasxşifa /Efe/ ve xOpTiMuSx /Mehmet/ abi ile beraber kıyamet zırh için kalan klorotoksinleri tamamladık ve böylece kıyamet zırhı basmak için 5 Dört Yapraklı Yoncam Eksik Kaldı onlarıda bulursam zırhımı basacağım bugünlük bu kadar hoşçakal günlük...
Konu: Transfarmatör Ceket, Cehennem Pantolon
Tarih: 27 Ocak Çarşamba 2016
Merhaba Günlük;
Bugün sana yazmayı unutmuşum ama geç olsun güç olmasın bugün lonca pasaportu aldım ve arz olduğum içi MrdexteR /Mehmet/ beni San Antonio Spurs Loncasına aldı ve stusuz gittik rahat bir kesimdi ve Semiha Hanım Bana Cehennem Pantolon Hediye etti geriye sadece Transfarmatör ve Kıyamet Pantalonlar kaldı onlarıda umarım Tez zamanda atar. Daha sonra tüm attık ve Gaffar Bey bana Transfarmatör Ceket hediye etti ve bugünde böyle bitti sadece Texasxşifa /Efe/ ve xOpTiMuSx /Mehmet/ abi ile beraber kıyamet zırh için kalan klorotoksinleri tamamladık ve böylece kıyamet zırhı basmak için 5 Dört Yapraklı Yoncam Eksik Kaldı onlarıda bulursam zırhımı basacağım bugünlük bu kadar hoşçakal günlük...
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
ADS1940 yazdı:Guzel bir gunluk olmus ellerine saglik kardesim
Bu arada bolge gorev boss vb yardima ihtiyacin olursa xOpTiMuSx Adli karakterime pm atabilirsin
Eyvallah Teşekkür Ederim.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karakter: ViPLuighS
Konu: Kıyamet Amplifikatörü
Tarih: 28 Ocak Perşembe 2016
Merhaba Günlük;
Bugün nasılsın ben çok iyim Çünkü BENBİLMEM abimin yardımları sayesinde Kıyamet Zırhımın Son 5 Yoncasını Aldık ve zırhımı bastım.

Birde yeni klanım olan Arz'ın Çocukları Meteor Bölgesindeki Kaleden Eski Bir Fotoğrafım ...

Buda Şimdiki Halim BENBİLMEM nickli abimden fotoğraf istedim günlüğüme koymak için o da kabul etti.

Sağdaki Benim
Bunlardan öncesindede 3-5 Lodos Kestik fakat buradan birisinden özür dileyeceğim Mehmet abim MrdexteR bugün Kabadayı moduna geçmişti bende şaka amaçlı geçip ona vurdum ve öldürdüm umarım kızmamıştır ondan özür diliyorum umarım kızmamıştır
Gerçekten şaka amaçlı yapmıştım bu arada sana bir film önereyim günlük -VACATİON (Tatil Zamanı) Komedi filmi çok güzel izlemeni tavsiye ederim yukarda -1- yazmamın sebebi bugünün yarısında olanlar diğer yarısında olanları daha sonra yazacağım sağlıcakla kal...
Konu: Kıyamet Amplifikatörü
Tarih: 28 Ocak Perşembe 2016
-1-
Merhaba Günlük;
Bugün nasılsın ben çok iyim Çünkü BENBİLMEM abimin yardımları sayesinde Kıyamet Zırhımın Son 5 Yoncasını Aldık ve zırhımı bastım.

Birde yeni klanım olan Arz'ın Çocukları Meteor Bölgesindeki Kaleden Eski Bir Fotoğrafım ...

Buda Şimdiki Halim BENBİLMEM nickli abimden fotoğraf istedim günlüğüme koymak için o da kabul etti.

Sağdaki Benim
Bunlardan öncesindede 3-5 Lodos Kestik fakat buradan birisinden özür dileyeceğim Mehmet abim MrdexteR bugün Kabadayı moduna geçmişti bende şaka amaçlı geçip ona vurdum ve öldürdüm umarım kızmamıştır ondan özür diliyorum umarım kızmamıştır
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karakter: ViPLuighS & Luighy
Tarih: 29 Ocak Cuma & 30 Ocak Cumartesi & 31 Ocak Pazar 2016
Konu: Şanssızlık & İlk Sancak Savaşı Deneyimim & Boş Bir Gün
Merhaba Sevgili Günlüğüm Seni Biraz Aksattığımın Farkındayım Özür Dileyerek Yazmaya Başlıyorum;
Cuma
Bugün loncadaşlarımla birlikte Çemberlitaş ta GBM-X ve Yol Savaşçısını ziyaret ettik fakat sonuç benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu zorlanarak ürettiğim Kıyamet Amplifikatörü düşmüştü 
Cumartesi
Bugün Sancak Savaşı Etkinliği Olduğunu Duydum ve Hemen Bir Grup Bulmaya Çalıştım Daha Sonra Duman Loncasından DENİZCİİİ nickli Abimiz beni Grubuna Dahil Etti Çok Heyecanlanmıştım Ve Alımlar Başlamıştı Bizim Grubumuzuda Aldılar Çok Mutluydum Tam 2 Kez Öldüm Fakat İlk Turun Galip Tarafı Biz Arzlar Olduk
İlk Turun Ödülünü Elwing Den Aldım

İkinci tur başlamıştı yine bizim grubumuzuda aldılar fakat bu kez Turun Galibi İsmet Bey'in Korkusuz Cengaverleri Lodos Klanı Oldu Onları Tebrik Ediyorum
Artık Son Tur Zamanı Gelmişti Ve Çok Heyecanlandım Tüm Grup 3.ye Alırlar mı acaba diyorlardı ve aldılartekrar ordaydık fakat ilginç birşey vardı bir görüntü bugu olmuşlardı önceki turdaki arzların tamamı karşımızdaydı ve yöneticiler hemen müdahale edip düzelttiler sağolsunlar
Ve Tabiki Turnuvanın ve 3. Turun Galibi Handan Hanım'ın Bilge Gençleri oldu.
Bu Sefer Ödülümü AFRASiYAB'tan Tahsis Ettim.

Daha sonra herkesin çıkmasını bekleyip AFRASiYAB ve Elwing ile Fotoğraf Çekildim

İkisine de Buradan teşekkür ediyorum
Buda şahane Sancak savaşı grubumuz onları koyamsam haksızlık olurdu

Etkinlikten Öncesinde ise Savaşçımdaki Labirent görevlerini bitirip 29. Seviyeye Ulaştırdım
Pazar :? Bugün sinemaya ''İftarlık Gazoz'' filmine gittim mükemmel bir filmdi Cem Yılmaz süper bir film yapmış ellerine sağlık birazdan oyuna gireceğim hoşçakal...
Bunlarda Oyunda Yakaladığım Bazı Buglar...
7 kişilik Grup ??

Buga girmiş Çamur

Ne kadar bug dersiniz bilemem ama Mısır Çarşısını Bu Açıdan Görmüş müydünüz

Tarih: 29 Ocak Cuma & 30 Ocak Cumartesi & 31 Ocak Pazar 2016
Konu: Şanssızlık & İlk Sancak Savaşı Deneyimim & Boş Bir Gün
Merhaba Sevgili Günlüğüm Seni Biraz Aksattığımın Farkındayım Özür Dileyerek Yazmaya Başlıyorum;
Cuma
Cumartesi
İlk Turun Ödülünü Elwing Den Aldım

İkinci tur başlamıştı yine bizim grubumuzuda aldılar fakat bu kez Turun Galibi İsmet Bey'in Korkusuz Cengaverleri Lodos Klanı Oldu Onları Tebrik Ediyorum
Artık Son Tur Zamanı Gelmişti Ve Çok Heyecanlandım Tüm Grup 3.ye Alırlar mı acaba diyorlardı ve aldılartekrar ordaydık fakat ilginç birşey vardı bir görüntü bugu olmuşlardı önceki turdaki arzların tamamı karşımızdaydı ve yöneticiler hemen müdahale edip düzelttiler sağolsunlar
Bu Sefer Ödülümü AFRASiYAB'tan Tahsis Ettim.

Daha sonra herkesin çıkmasını bekleyip AFRASiYAB ve Elwing ile Fotoğraf Çekildim

İkisine de Buradan teşekkür ediyorum
Buda şahane Sancak savaşı grubumuz onları koyamsam haksızlık olurdu

Etkinlikten Öncesinde ise Savaşçımdaki Labirent görevlerini bitirip 29. Seviyeye Ulaştırdım
Pazar :? Bugün sinemaya ''İftarlık Gazoz'' filmine gittim mükemmel bir filmdi Cem Yılmaz süper bir film yapmış ellerine sağlık birazdan oyuna gireceğim hoşçakal...
Bunlarda Oyunda Yakaladığım Bazı Buglar...
7 kişilik Grup ??

Buga girmiş Çamur

Ne kadar bug dersiniz bilemem ama Mısır Çarşısını Bu Açıdan Görmüş müydünüz

Gözüm kapalı çıkmış, saymıyorum o resmi.
Güzel savaştınız, tebrik ediyorum. Günlüğünüzü resimlerle süslemeniz çok hoş, üslubunuz da gayet yerinde. Umarım alışkanlık haline getirir, bırakmazsınız yazmayı. Zira buralar değerlenir kısa süre sonra, demedi demeyin.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ahahaha Teşekkür Ederim Değerli Yorumunuz İçin ve Beni Kırmadığınız İçin Sizin Gibi Değerli Bir Gm nin Günlüğümü Okuması Çok Hoş Teşekkür Ederim Gözünüz Kapalıysa Bende Syamam Umarım Başka Bir Zaman Tekrar Çekiliriz Ozaman Gözünüz Kapalı Çıkmasın AmaAFRASiYAB yazdı:Gözüm kapalı çıkmış, saymıyorum o resmi.Güzel savaştınız, tebrik ediyorum. Günlüğünüzü resimlerle süslemeniz çok hoş, üslubunuz da gayet yerinde. Umarım alışkanlık haline getirir, bırakmazsınız yazmayı. Zira buralar değerlenir kısa süre sonra, demedi demeyin.
İyi eğlenceler.
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
Halkin dostu yine halkin yaninda parti kur oy verelim reis Bi ADANADEMIRSPOR BI SENI DESTEKLERIM SU DUNYADA : )AFRASiYAB yazdı:Gözüm kapalı çıkmış, saymıyorum o resmi.Güzel savaştınız, tebrik ediyorum. Günlüğünüzü resimlerle süslemeniz çok hoş, üslubunuz da gayet yerinde. Umarım alışkanlık haline getirir, bırakmazsınız yazmayı. Zira buralar değerlenir kısa süre sonra, demedi demeyin.
İyi eğlenceler.
Parlementxi
Geri Dondum!
Geri Dondum!
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Karakter: Luighy&ViPLuighS
Tarih: 1 Şubat Pazartesi & 2 Şubat Salı & 3 Şubat Çarşamba 2016
Konu: Savaşçımın 49 Oluşu & Şanslı Savaşçı & Etkinlik
Merhaba günlük uzun zamandır seni aksatıyorum lütfen kusura bakma şimdi elime bir şans geçti ve yazıyorum;
Pazartesi : Bugün savaşçımı 49. seviyeye ulaştırdım birkaç kenan attım fakat boş geçti aslında tam boş denemez
ilk kez düşünen adamı kestik savaşçıma nasip oldu ve [Farabi Modeli Farabi Modeli Yüzük] aldım 

Bu arada bugün büyücümle Yeşil Hidra ve Kadim Hidra görevlerini tamamladım

Bugünlük Bu kadar...
Salı: Bugün savaşçım Kenan attık birçok kez ve düşenleri göstereyim

Evet savaşçım bence çok şanslı
Sadece Evocati Kolye ve Işık Yüzüğe İhtiyacım Var Kenandan Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı da Aldım Fakat Foto Almayı Unutmuşum
Bu arada aklıma bir şey takıldı ve foto aldım görevleri okumadan yaptım şifacımda okuyarak yapacağım
Aşağıdaki dövmenin bir anlamı varmı ve Düşünen Adam'ın hikayesini gerçekten merak ediyorum daha doğrusu Kenan'ın da merak ediyorum bunları öğrenebileceğim bir başlık var mı forumda İkv nin hikayesini anlatan yazarsanız sevinirim...

Bu günlükte bu kadar...
Çarşamba: Bu gün çok güzel bir etkinlik vardı tabii eğlenen Sadece GM'lerdi
Büyücümü Lodos Yapmıştım ve tekrar Arz yaptım pek fazla fotoğraf alamadım fakat AFRASiYAB ve Elwing le aynı gruptaydık AFRASiYAB Gruba aldı sağolsun 

Bugünlükte bu kadar sonraki günlüklerde görüşmek üzere...
Son Olarak Sana Bir Şarkı Hediye Edeyim Günlüğüm
Bunu Beğenmediysen Bu Versiyonunu Dinle Dostum
Tarih: 1 Şubat Pazartesi & 2 Şubat Salı & 3 Şubat Çarşamba 2016
Konu: Savaşçımın 49 Oluşu & Şanslı Savaşçı & Etkinlik
Merhaba günlük uzun zamandır seni aksatıyorum lütfen kusura bakma şimdi elime bir şans geçti ve yazıyorum;
Pazartesi : Bugün savaşçımı 49. seviyeye ulaştırdım birkaç kenan attım fakat boş geçti aslında tam boş denemez

Bu arada bugün büyücümle Yeşil Hidra ve Kadim Hidra görevlerini tamamladım

Bugünlük Bu kadar...
Salı: Bugün savaşçım Kenan attık birçok kez ve düşenleri göstereyim

Evet savaşçım bence çok şanslı
Bu arada aklıma bir şey takıldı ve foto aldım görevleri okumadan yaptım şifacımda okuyarak yapacağım

Bu günlükte bu kadar...
Çarşamba: Bu gün çok güzel bir etkinlik vardı tabii eğlenen Sadece GM'lerdi

Bugünlükte bu kadar sonraki günlüklerde görüşmek üzere...
Son Olarak Sana Bir Şarkı Hediye Edeyim Günlüğüm
Bunu Beğenmediysen Bu Versiyonunu Dinle Dostum
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Eğer bekleyebilirsen sana kenan'ın hikayesini anlatabilirim,şu an işteyim