günceleme gelicekmi gelmicekmi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
appril
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

günceleme gelicekmi gelmicekmi

Mesaj gönderen appril »

oyunu bi bırakıyoruz bi devam ediyoruz Allah aşkına birşey deyinde ona göre bizde yolumuza başka oyunlara bakalım 2 yıldır oyuna girmiyordum dün başladım bu gün sıkıldım oyunda yapılcak birşey yok kalmadı anlamıyormusunz görrüpte birşey yazmamıları ayrı bi muama eskiden yenilikler forumda bildirilcek diye geciştiriliyordu artık oda yok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: günceleme gelicekmi gelmicekmi

Mesaj gönderen ADS1940 »

Eski sevgilim gelir
Bu oyuna guncelleme yine gelmez
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

Kardeş güncelleme gelmez. Güncellemeyi getirecek kadar bilgili birisi yok ekipte. Nerull felan yapamaz bişeyler. Umut beklemeyin
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Ozet: gelmez gelse bile cok cok cok basit bisey gelir lonca puani icin. Onuda beklemeye gerek ypk bolge gelmez yani
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

gelistirici ekip gece gunduz calisiyor 3 seneye askin sabir az sabredin :) :D :D bi guncelleme ne demek biliyormuzunuz 3. Kopruden daha cok vakit alir.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

En son 5-6 sene önce yorum yazmışım. Forumu sürekli takip ediyorum ama giriş yapıp yorum atmıyordum. Oyunu bıraktığımdan beri foruma yazasım da yok. Bu tarz konulardan da çok gördüm. Birçok tartışma yaşandı. İnsanlar tekrar tekrar aynı soruyu sorup duruyorlar. Neredeyse haftada bir bu tarz bir konu açılıyor. Hep sabrettim insanlar anlar diye ama bunun sonu yok. Dayanamıyorum yazacağım artık. Gerçi yazmam muhtemelen bir şey değiştirmeyecek ama içinde kalmasın. Gelelim benim cevabıma:

Değerli dostlar, güzel kardeşler, abiler, ablalar... Bu oyunu yapanlar, yönetenler bu oyundan para kazandılar, bazıları hala kazanıyorlar. Burada iki önemli nokta var; bazı insanlar bu oyundan para kazanırken bırakıp gittiler, bazıları hala para kazanıyorlar. Şimdi basit bir şekilde düşünelim. İkv'miz gelişecek olsaydı, bu adamlar oyunu bırakıp giderler miydi? Bu kadar emek verip oluşturdukları bu değeri terk etmek kolay mıydı? Bence değildi. Şartlar onları mecbur kıldı. Oyun ölüme yürüyordu, tetiği çekmediler kendi haline bıraktılar. Peki kalanlar neden bir açıklama yapmıyorlar? Hep soruyorsunuz ya... Yine basit şekilde düşünüyoruz. Çünkü hala para kazanıyorlar. Çünkü hala bu oyuna inanan oyuncular var, az da olsa. Açıklama yaptıklarını düşünelim. Kaç kişi kalır? Kaç kişi para yatırır? Diyeceksiniz ki zaten çok az kişi kalmadı mı? İşte sorumuzun cevabı burada yatıyor. Basit düşünerek cevabı kendimiz buluyoruz. Eğer bu oyuna güncelleme gelecek olsaydı, bu para kazanan insanlar, bu kadar oyuncunun oyunu bırakmasını beklerler miydi? Güncelleme kime gelecek? Kim kaldı? Kaç kişi kaldı? Atıyorum 100 kişi oynarken gelmeyen, duyurulmayan güncelleme, 5 kişi oynarken mi gelecek, duyurulacak? Basit değil mi? Sadece inanmak istemiyorsunuz.
Sağlıcakla kalın...
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Hikayelerde var olan tüm güncellemeler geldi. Kuklacı hariç.. Sanırım yeni yönetim geliştirmek konusunda zayıf olduğu için şuan tamamlayamıyor. Bence fazla umutlanmayalım.. :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Şöyle düşünelim.

Bir iş yerinde 1 ayda 10 kişinin bitirebileceği bir işi 6 kişi işten çıkarsa geriye kalan 4 kişi ne kadar hızlı çalışırsa çalışsın 1 ayda bitirebilir mi. 1 ay değilde 2.5 ayda bitirirler. Bizim güncelleme olayı da buna benziyor.
[/color]
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Esadullah yazdı:Hikayelerde var olan tüm güncellemeler geldi. Kuklacı hariç.. Sanırım yeni yönetim geliştirmek konusunda zayıf olduğu için şuan tamamlayamıyor. Bence fazla umutlanmayalım.. :)
Hikaye bitmedi. İşlenmeyen bir sürü konu var. Kutsal Kaya, sadece ismini duyduğumuz Ziya Bey, diğer meran şehri, Gizit klanı vs. vs.

Ama güncellemenin gelip gelmeyeceği konusu tartışmaya açık.
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ADS1940 »

Populer oyunlarin hepsine 1 ayda bir guncelleme gelir
Yonetim gelistirme ile ilgili yaptigi aciklamada soyle diyo ilgiye paralel olarak gelistirelecektir
Bilmiyolarki gelistirmeye paralel olarak eski oyuncular oyuna ilgi gosterecek neyse fazla soze gerek yok guncelleme gelmiycek .
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891

“Genel Etkileşim” sayfasına dön