-İstifa Dilekçeleri-
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Örgülü
Re: -İstifa Dilekçeleri-
Güzel olmuş devamını bekliyoruz :arrow:
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

Mizah anlayisi yuksek insanlarin olmasi hala guzel : ) Devamini bekliyoruz
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
"Nereye Yapacaklar..!!"

İKV' nin efsanevi Boss Yaratığı Philotheos' un son halini görenler şaşkınlıktan kala kalıyor..!
Mikrofonlarımıza verdiği röportajda bakımsızlık ve ilgisizlikten dem vuran Philotheos şunları söyledi;
"Yahu sadece bir tuvalet istedik ya, bir tuvalet.Bu yönetim hiç düşünmüyor mu bu kadar yaratık yıllardır o labirentte nereye yapıyorlar?"
Ayrıca Philotheos istifa dilekçesini Nerull' a gönderdiğini de belirtti.

Son olarak labirentin artık Teşkilat neferleri tarafından değil, sadece Çinli turistler tarafından mesken tutulduğu gelen son duyumlar arasında.
CHIVALROUS
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Gerçekten ilk gördüğümde çok hoşuma gitti ve beni güldürmeyi başardı.Bende naçizane kendi kurgumu yapıp bu konu altında yayınladım.Umarım konunun devamı hem konu sahibinden hemde diğer yaratıcı arkadaşlardan gelir.
İyi eğlenceler..
İyi eğlenceler..
CHIVALROUS
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Bıda Çok Güzeldi Böyle Konuların Açılması Çok Hoş
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <LIL>
- Umudumuzu Kaybettik -

-Dün akşam ki bir röportaj yaptığımız kişi ise camianın sevilen ismi Umut'du
Umut geçirmiş olduğu bunalım yüzünden apaçık belliydi ve kameralarımıza şunları söyledi.
Umut geçirmiş olduğu bunalım yüzünden apaçık belliydi ve kameralarımıza şunları söyledi.
Umut; Emin Önüne ilk geldiğimde biri yanıma geldi ve ne istiyorsun diye sordu tek isteğim var abi dedim oda oyuncak, ismi Nerull'du ve bana bizimle birlikte çalışırsan sana oynaman için çeşitli oyuncaklar alabilirim diye söylemişti. Aradan 9 yıl geçti ne Nerull neden başka biri asla bana bir oyuncak vermedi. Bunları hak etmedim! Bu nedenle artık buralarda olmayacağım, istifamı verdim. Kendime oyuncak yapabilmek için çeşitli materyaller arayacağım.
Bunun üzerene oradan uzaklaşan Umut saatler sonra aldığımız bilgilere göre Camii'nin önünde ölü bulundu. Hemen olay yerine giderek durumu soruşturduk görgü tanıklarına göre bir büyücü tarafından öldürüldüğü iddası varken diğer taraftan Camii'nin merdivenlerinden düşerek öldüğü söyleyenler vardı. Jandarmalar olay yeri incelemeleri sürüyor. Baş Jandarma Ali ise kameralarımıza şunları söyledi.
Jandarma-Ali; Henüz küçücük bir çocuk olan semtimizin sevimli afacanı Umut için hepimiz hüzünlüyüz. Olayın cinayet mi yoksa kaza mı olduğunu araştırıyoruz. Yakın zamanda olayla ilgili gerçek gün yüzüne çıkacaktır.
Sözlerini bu şekilde sonlandıran JandarmaAli görev yerine geri döndü.
Umut'un cenazası bu gün öğle namazı ile birlikte Jabirent Mezarlığına defnedildi.
Mezar taşında yazan yazı ise tüm sevdiklerini yasa boğdu.

Umut'un cenazası bu gün öğle namazı ile birlikte Jabirent Mezarlığına defnedildi.
Mezar taşında yazan yazı ise tüm sevdiklerini yasa boğdu.

Gün içerisinde Gazeteci ekipler Sobee binasına yöneldi hiç bir yerde bulunamayan ''Nerull'' insaların içinde bir şüphe uyandırdı.
-Kıyamet Gazetesi-
Arkadaşlar konu biraz saptırdım sanırım Not: Mezar taşındaki doğum ölüm yılını ciddiye almayın
En son AhiEvran tarafından 27 Oca 2016 22:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: Konu sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Kıyamet alevini tutuşturan gazzzzete
ellerine sağlık.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN