Destek Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
GoodByeKisS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Veda

Destek Hakkında

Mesaj gönderen GoodByeKisS »

Uzun süredir ikv oynamıyordum. Dün tekrar indirdim bazı hesaplarım hakkında sıkıntım vardı.
2 gündür desteğe üyelik işlemleri ile ilgili sıkıntım olduğu konusunda mail atıyorum geri dönmüyorlar.
Anlaşılan o ki kimse artık ikv ile ilgilenmiyor.
Acaba dikkatinizi çekmek için hesabımı kurtarmadan plus paket mi yüklemem gerekiyor sayın yöneticiler..
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS

Melankolik Müzikler Youtube Kanalı

"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Re: Destek Hakkında

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Sorunun üyelik işlemleri olduğundan dolayı geri dönüş yapmaları biraz zaman alacaktır. Sabırla beklemekten başka bir alternatifin yok maalesef. Plus Paketi yüklemekten bahsetmişsin eğer karakterler üyeliklerin içinde yok ise onları kurtarmak için yükleme yapacaksan yorum yap o konu hakkındada bilgi vermeye çalışalım.
Kullanıcı avatarı
GoodByeKisS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Veda

Mesaj gönderen GoodByeKisS »

Vezirx27 yazdı:Sorunun üyelik işlemleri olduğundan dolayı geri dönüş yapmaları biraz zaman alacaktır. Sabırla beklemekten başka bir alternatifin yok maalesef. Plus Paketi yüklemekten bahsetmişsin eğer karakterler üyeliklerin içinde yok ise onları kurtarmak için yükleme yapacaksan yorum yap o konu hakkındada bilgi vermeye çalışalım.
Problemimi çözebilecek misin ? Sanmıyorum. Amacım hevesini kırmak veya size laf koymak değil ama lütfen savunmayı bırakın yöneticileri.
Burası 10bin 100binlere hitap eden bir oyun değil 1-2 tane atılan ticketa cevap vermek o kadar da zor değil.
Milyonlara hitap eden oyunlar oynuyorum (Reklam vermiyorum) onlar bir sıkıntı olduğunda en geç 24 saat içinde cevap veriyor.
Size laf koymak değil amacım ama bırakın yöneticiler işini yapsın. Kimsenin yapmadığı "yöneticilik" işini siz devralmayın
.

iyi forumlar , ilginiz için teşekkür ederim.
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS

Melankolik Müzikler Youtube Kanalı

"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

GoodByeKisS yazdı:
Vezirx27 yazdı:Sorunun üyelik işlemleri olduğundan dolayı geri dönüş yapmaları biraz zaman alacaktır. Sabırla beklemekten başka bir alternatifin yok maalesef. Plus Paketi yüklemekten bahsetmişsin eğer karakterler üyeliklerin içinde yok ise onları kurtarmak için yükleme yapacaksan yorum yap o konu hakkındada bilgi vermeye çalışalım.
Problemimi çözebilecek misin ? Sanmıyorum. Amacım hevesini kırmak veya size laf koymak değil ama lütfen savunmayı bırakın yöneticileri.
Burası 10bin 100binlere hitap eden bir oyun değil 1-2 tane atılan ticketa cevap vermek o kadar da zor değil.
Milyonlara hitap eden oyunlar oynuyorum (Reklam vermiyorum) onlar bir sıkıntı olduğunda en geç 24 saat içinde cevap veriyor.
Size laf koymak değil amacım ama bırakın yöneticiler işini yapsın. Kimsenin yapmadığı "yöneticilik" işini siz devralmayın
.

iyi forumlar , ilginiz için teşekkür ederim.
Kimseyi savunduğum yok aslında, sadece onların vereceği cevabı size söyledim Hızlı Destekte konu açarsanız bu şekilde alacağınız cevapta bu şekilde olacaktır. Ne kadar yoğunluk var neden geç cevap veriyorlar bilemem fakat söyledikleri şey bu,
Yöneticilik görevini devralmak değilde bir oyuncu olarak yardımda bulunmaya çalıştım.
İyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Sorunun tam olarak nedir belki faydamız dokunabilir.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Yönetim ekibi bugün kü kadrosuyla 5 mi 6 mı ne o kadar kişiler. Bu sorundan nihayete varacak olursak 10 bin kişiden 50 tanesi günde bir mail atsa yönetim ekibinin bu maillere sadece bakması 2 saatten aşağı sürmez.Ama ben kendim mail attığım halden biliyorum.Gönderdiğim her mail 3 4 saat sonra bana yanıt olarak geliyor. Bence destek yanıtlama konusunda kimse yönetime laf atamaz.
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Merhaba,

Üyelik sorunlarına gönderilen inceleme gerektiren bildirimler, üst birimler tarafından hafta içi mesai saatlerinde incelenmektedir. O sebeple tarafınıza gelecek cevabı sabırla beklemenizi rica edeceğim.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön