morukkelleci yazdı:sunucular arasında transfer yaptıkça beyin hücreleri ölüyo bu mordumanın kusuruna bakmayın :mrgreen:
mert rüyanda kediler kovalsın seni inşallah
AMİN
morukkelleci yazdı:sunucular arasında transfer yaptıkça beyin hücreleri ölüyo bu mordumanın kusuruna bakmayın :mrgreen:
seni istiyom :mrgreen:MORDuMan yazdı:hahaha aklımdan bile geçmemişdi mart ayında olduğumuz demekki sen çok istiyosun o ayrı mesele
malesef ben kedi değilim seni kedilere havale ettim xDmorukkelleci yazdı:seni istiyom :mrgreen:MORDuMan yazdı:hahaha aklımdan bile geçmemişdi mart ayında olduğumuz demekki sen çok istiyosun o ayrı mesele
aklıma laf gelmiyo :mrgreen:MORDuMan yazdı:malesef ben kedi değilim seni kedilere havale ettim xDmorukkelleci yazdı:seni istiyom :mrgreen:MORDuMan yazdı:hahaha aklımdan bile geçmemişdi mart ayında olduğumuz demekki sen çok istiyosun o ayrı mesele
bugün benim günümmorukkelleci yazdı:aklıma laf gelmiyo :mrgreen:MORDuMan yazdı:malesef ben kedi değilim seni kedilere havale ettim xDmorukkelleci yazdı:seni istiyom :mrgreen:MORDuMan yazdı:hahaha aklımdan bile geçmemişdi mart ayında olduğumuz demekki sen çok istiyosun o ayrı mesele