Lonca Beta ile hicbir alakamız kalmamıştır

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Arda41
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Lonca Beta ile hicbir alakamız kalmamıştır

Mesaj gönderen Arda41 »

Soulreaper yazdı:İnsanlar ilk önce sineği önemsemez...Ama fazla vızıldamaya başladığında ellerine şaplak denilen öldürücü aleti alıp sineği kovalamaya başlarlar...Klanda bölgede kime nasıl sesleneceğimi sana soracağımı,neden bişeyi yaptığımı sana açıklamak zorunda olduğumu söyleyen bir oyun kuralımı var?...Sen ukalaca yaklaşımların sonucunda,tanımadığın insanlara seviye sınırını aşan gereksiz ve yetersiz şaka yaklaşımınla darbe vurmaya devam edersen bu şekilde, bi gün seni uyarmazlar söyleyeyim...Bu davranışlarınla bir yol ayrımına geldin buna kendin sebep oldun ben bu yolda sadece bir kaldırım taşı oldum ama üstüme basmaya çalışırken malesef ayağın kaydı çamuruna geri düştün diyelim ve sana bi daha da cevap vermeyelim...

SoulReaPeR (Paşa değil sadece herkes gibi bir oyuncu)

Bak hele hala tehdit ediyor sonra benim lan dememe karışıyor... sen klandan kızılyangın kızılyangın diye 3-4 sefer yazdın bende /f kızılyangın yazsana dedim şimdi eettigin bütün bu hakaretleri ve tehditleri bu laf icin ediyorsan Senin nasıl bir insan oldugun belli olmuştur... Ha bu camur mevzusuna gelince sen çamurluğun üzerine kurmuşsun kaldırım taşını, o yüzden baştan kaybetmişsin :) Ukalalık ve kibir Hayatımda en sevmediğim ve uzak durmaya çalıştığım şeydir.Beni neylerle sucluyorsun be ... şu benim bilmediğim seviyesiz şakalar da neymiş öyle ? Adama eşşek şakası yapsan bu kadar tehditvari konuşmaz.. Ben ne demişim sana öyle ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

öncelikle hataları kendinde ara sonra yönetime laf at + nedense kadimler kesildikten sonra ayrılıyorum dedin oda biraz süphe uyandırıyor. 2 gun boyunca kadim kesildi sen ordaydın ee o zaman ayrılsaydın brak bu ayaklarıda oyununa baq Loncadan ayrıldıysan sana bb a.e.ol ii oyunlar..

Forum Kuralları Madde:2 ye istinaden konuyu kilitlermisiniz..
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Arda41
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Arda41 »

Mevzuyu bilmeden böyle atlarlar ya işte Mantıgı hmn belli olr bu tip insanların..Ne kadarda basit düşünüyor bi kadim pencesi icin Loncaya girip cıkmayı... Bu arada Loncadan cıkma mevzusu icin ilk adım sizden geldi..vede Kadim icin girip cıksaydım buraya bu konuyu açmazdım değilmi parlak zekalı arkadaşım... Sanada iyi oyunlar ama unutmaki Yönetimden birine ses etme maazallah seni direk atarlar ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Bu konu da buralara kadar geldi ya inanılır gibi değil.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arda41 yazdı:Mevzuyu bilmeden böyle atlarlar ya işte Mantıgı hmn belli olr bu tip insanların..Ne kadarda basit düşünüyor bi kadim pencesi icin Loncaya girip cıkmayı... Bu arada Loncadan cıkma mevzusu icin ilk adım sizden geldi..vede Kadim icin girip cıksaydım buraya bu konuyu açmazdım değilmi parlak zekalı arkadaşım... Sanada iyi oyunlar ama unutmaki Yönetimden birine ses etme maazallah seni direk atarlar ;)
senin gibi cocuk diiliz atsınlar oke. ben açıksözlüyümdür vede ben bu tavrımlar kazanırım sen ise kaybedersn.
Eminönü

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Arda41
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Arda41 »

Seni açıkgöz daha konuyu kavrayamamışsın ve hala mevzu hakkında bir şeyler yazıyorsun...Hem sen benim muhatabım deilsin konuya nasıl karıştığınıda bilmiyorum...Ama bırakta yöneticiler ilgilensin bununla Cünkü bu konu seni aşar...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
altinkalp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: A L P

Mesaj gönderen altinkalp »

Bir konuya birde yazana baktım sonra güldüm,

İZMİTLİİ arkdaşımız loncadan ayrılamaz çünkü zaten 01.03.2009 gecesi yapılan BETA yönetim toplantısında fes edilme kararı onaylanmıştır. Yani zaten fes edilen bir kişi kendi isteğiyle ayrılamaz sadece kendini avutur.

Kİm olursa olsun ister üye ister yönetim saygı ,sevgi birlik beraberlik ve adalet kavramları ile hedefine büyüka adımlarla yürüyen bu Toplum içinde bizi hedefimizden saptırmaz.

İZMİTLİİ yani arda adlı üyemiz kıdemli üyelerimzden birine yaptığı saygısızlıkdan dolayı ve öncesinde aldığı ihtarlardan dolayı BETA ile ilişkisi kesilmiştir.Bu aşamadan sonra kimin ne yazdığı önemli değil biz kırık ayaklarla değil yere sağlam basan BETA ruhu taşıyan bireylerle hep var olduk ve var olmaya devam edeceğiz.

BETA YÖNETİM
___ altınkalp
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arda41 yazdı:Seni açıkgöz daha konuyu kavrayamamışsın ve hala mevzu hakkında bir şeyler yazıyorsun...Hem sen benim muhatabım deilsin konuya nasıl karıştığınıda bilmiyorum...Ama bırakta yöneticiler ilgilensin bununla Cünkü bu konu seni aşar...
Bu konu lonca ve üyelerine yapılmıs 1 hakarettir beeni ilgilendirir yeterince uzatma ayrıldıysan ayrıldın atıldıysan atıldın cocuk gibi konu açıp uzatmayı brak bebelige gerek yoktur. hadi bb 1 dahada yazma senin gibilerlemi ugrasıcaz...
Eminönü

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Arda41
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Arda41 »

altinkalp yazdı:Bir konuya birde yazana baktım sonra güldüm,

İZMİTLİİ arkdaşımız loncadan ayrılamaz çünkü zaten 01.03.2009 gecesi yapılan BETA yönetim toplantısında fes edilme kararı onaylanmıştır. Yani zaten fes edilen bir kişi kendi isteğiyle ayrılamaz sadece kendini avutur.

Kİm olursa olsun ister üye ister yönetim saygı ,sevgi birlik beraberlik ve adalet kavramları ile hedefine büyüka adımlarla yürüyen bu Toplum içinde bizi hedefimizden saptırmaz.

İZMİTLİİ yani arda adlı üyemiz kıdemli üyelerimzden birine yaptığı saygısızlıkdan dolayı ve öncesinde aldığı ihtarlardan dolayı BETA ile ilişkisi kesilmiştir.Bu aşamadan sonra kimin ne yazdığı önemli değil biz kırık ayaklarla değil yere sağlam basan BETA ruhu taşıyan bireylerle hep var olduk ve var olmaya devam edeceğiz.

BETA YÖNETİM
___ altınkalp
Siz daha konunun ne oldugunu bilmiyorsunu ve beni saygısızlıkla sucluyorsunuz.Peki soruyorum Ben ne saygısızlıgında bulunmuşum madem onuda söyleyin ? Ben ilk saygısızlıgınızda size iki olrsa Loncayla alakam kalmaz demiştim.Siz beni ögleyin Msn grubundan attınız o an bitti zaten.He siz sonra nie geceleyin toplantı yaptınız onu anlamadım ben ögleyin Loncadan ayrılmıştım zaten. Ve şu saygısızlıga gelince /f kızılyangın yazsana sözümü saygısızlık olarak anlıyorsanız Sizinle muhatap olmam yanlış idi.... Bymamisho senin yaşında çapında belli o yüzden cvp vermeyi gereksiz görüyorum...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Valla arkadaşlar kuklacı sunucusunda oynuyorum bir göz atayım dedim fenomen kardesin imzasında lonca beta yazıyordu hep dikkatimi çekmisti konuya mutabık değilim ama konunun bu kadar uzaması tuhaf bende kuklacıda Yakamozx loncasının kurucusuyum bir üye ile ayrılma kararı almıssınız o diyor ben cıktım siz diyorsunuz ben cıkardım bence böyle polemiklere ihtiyac yok arkadaslar kaliteniz acıkcası ortada o yuzden bosverin o öyle sansın siz öyle sanın konu kapansın kilityesin burdan siz ona o size laf yapsada elinize geçicek olan bir hiç olacagı için en azından medeni insanlar gibi karsılıklı bir özür ile bu problemi aşabileceğinize inanıyorum ve iyi forumlar diliyor loncanızada basarılarınızı diliyorum...

YakamozxPaix

Kuklacı
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön