HANDAN KESİMİ (aLINTıDıR)
- kankiokann
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: HANDAN KESİMİ (aLINTıDıR)
Arkadaşlar bende lodosum ama bu görüntülerde kesilmemiş
yani gene başaramadık.geçen cts ölüm oyununda sancakta en az 60 kişi vardık ama gene kesemedik.Arzlarda ismeti kesemez.Aynı kadim gibi gün belirleyip öyle yoksa olmaz
Ali Ozan
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
Hz.MEVLANA
Kankiokanx Kankiokann Ultraxozan Gökxozan

http://www.ikvgok.tr.gg
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
Hz.MEVLANA
Kankiokanx Kankiokann Ultraxozan Gökxozan

http://www.ikvgok.tr.gg
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sen Zaten Adam Değilsin ki Ergenlik Çağı Sorunları Bunlar Emre Doğru Diyosun :lol:XJoKeRxX yazdı:Siz artiSt ben yönetmen yapın RekLamnzı bakaLm..
3-5 koLpanın LafıyLa buraLara qeLmedikki çıkıpda 3-5 kendini biLmez bebeLer bizi ezmeye çaLıŞsn..
Siz konuşmaya dewam edin Bana hiç bir zararnz oLmaz Siz kimsnszki ben sizi s2me takayım?
Kimse muhattapm deqLdr bu saaten snra kendmi sizi muhattap aLarak daha fazLa küçük düşremem...
Şimdi çıkyorum forumdan we sizde size yakışanı yakıp arkamdan karı qibi konuşmaya dewam edin...
Bu qereksiz weLedLer yüzünden forumu kirLettqmi düşünen arkadaşLar kusura bakmasn...
Bu Çocuğu Sunucuda Adam Yerine Koyan Yok Olmaz da Zaten Çünkü İnsan Bile Değil KOCAMAN BİR HİÇBİRŞEY
Birde ''Buralara Geldik'' Diyor Sen Emre ile Uğraşacak Kapasitede Deilsin Sivilceli Ucube
Ömer'inde (YARAR) Deyimiyle Siz Küçük GHOSEN'la Uğraşın
Seni Ezmeye Çalışan Yok Zaten Sunucunun Eziklerindensin Malum Herkesle Kavga Edeni Kim Sever CVP: Şakşakcıları
Bizim Kitabımızda Yazmak Ezeni Ezmek Sen Zaten Ergen Kaşarı Gibi Yere Yapışmışsın Biz Daha Fazla Rezil Olma Diye Kaldırıp Çöpe Atmaya Uğraşıyoruz :arrow:
Bu ne ya EFELERden daha beter çıktı bunlar, insan herkesle kavga etmeyi becerip daha sonra çıkıp kendini övebiliyorsa;XJoKeRxX yazdı:Siz artiSt ben yönetmen yapın RekLamnzı bakaLm..
3-5 koLpanın LafıyLa buraLara qeLmedikki çıkıpda 3-5 kendini biLmez bebeLer bizi ezmeye çaLıŞsn..
Siz konuşmaya dewam edin Bana hiç bir zararnz oLmaz Siz kimsnszki ben sizi s2me takayım?
Kimse muhattapm deqLdr bu saaten snra kendmi sizi muhattap aLarak daha fazLa küçük düşremem...
Şimdi çıkyorum forumdan we sizde size yakışanı yakıp arkamdan karı qibi konuşmaya dewam edin...
Bu qereksiz weLedLer yüzünden forumu kirLettqmi düşünen arkadaşLar kusura bakmasn...
A) Annesi Belli Değildir
C) Namussuz #@!? Kansız Soysuz
D) Ergenlik Sorunu Deyip Geçelim
E) Hepsi :idea: :idea: :idea:
Bilemeyeceğim bir insan herkesle kavga edip sonunda küfür eden taraf olursa sorunu o kişide aramak gerekir
bence daha fazla konuşup ne kendini ne de aileni rezil etme :|
hahaha biri beni tutsun güülmekden çatlıcam ban çöker üzerinden prim yapmaya çalışıo dedi sanal denen şahıs lan bn ne pirimi yapayım ezik insanlar üzerinden bn yapacağımı kendimce yapıorum zaten onun üzerinden ne yapıcam güldürmeyin beni yaaa biraz mantıklı cwplar atın şu konuya

________________________________________________________________________________
Küfürlü içerik silindi. hesap 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Boşverin Arkadaşlar 23 Haziran 2008 Tarihinden Beri Olduğu Gibi
''Beni tanıyan tanır geriye kalan yol alır...''
Bana Çok Sataşan Oldu Sonunda Haksızlığını Anlayıp Tıpış Tıpış Gitmesini Bildi Bende Affettim Onları...
Bazen Bana Sataşmanın Cezasını Ağır Ödeyenler Oldu Ama Küçük Çocuklara Bizden Zarar Gelmez Joker'ciim
Ne de Ölse Hayatı Yeni Öğreniyor YUMRUĞU Yüzünün Ortasına Yiyip Bir Daha Ayağa Kalkamazsa Yavrucak Bunun Yükünü Kaldıramam
Konuşup Duruyorsun Az Sus Motorun Soğusun oKe ?
''Beni Eleştirme Beynini Geliştir...Taklit Etme Taktik Geliştir''
SPENCER , Hakan ve Davut Sizde Bu Çocuğun Yorumlarına Cevap Vermezseniz Sevinirim
''Beni tanıyan tanır geriye kalan yol alır...''
Bana Çok Sataşan Oldu Sonunda Haksızlığını Anlayıp Tıpış Tıpış Gitmesini Bildi Bende Affettim Onları...
Bazen Bana Sataşmanın Cezasını Ağır Ödeyenler Oldu Ama Küçük Çocuklara Bizden Zarar Gelmez Joker'ciim
Ne de Ölse Hayatı Yeni Öğreniyor YUMRUĞU Yüzünün Ortasına Yiyip Bir Daha Ayağa Kalkamazsa Yavrucak Bunun Yükünü Kaldıramam
Konuşup Duruyorsun Az Sus Motorun Soğusun oKe ?
''Beni Eleştirme Beynini Geliştir...Taklit Etme Taktik Geliştir''
SPENCER , Hakan ve Davut Sizde Bu Çocuğun Yorumlarına Cevap Vermezseniz Sevinirim
[Dailymotion]Lan Ghosen sen kımsın la
eskılerdenmıs falan fılan amq embesıLı ezık geLdın ezık gıdecen..eskıler senı tanırmıs :mrgreen: hahaha bu oyunu bırakıom bole amq salaklarının oynadıgı oyunu ben oynamam
joker hoscakal D[/Dailymotion]
- sananeLenxD
- İskele Babası
Küfürlü içerik silindi. Hesap 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Bir dost 
- sananeLenxD
- İskele Babası
SPENCER yazdı:Bu ne ya EFELERden daha beter çıktı bunlar, insan herkesle kavga etmeyi becerip daha sonra çıkıp kendini övebiliyorsa;XJoKeRxX yazdı:Siz artiSt ben yönetmen yapın RekLamnzı bakaLm..
A) Annesi Belli Değildir
(bkz.)Bakırköy Akıl Hastanesi
C) Namussuz #@!? Kansız Soysuz
D) Ergenlik Sorunu Deyip Geçelim
E) Hepsi :idea: :idea: :idea:
Bilemeyeceğim bir insan herkesle kavga edip sonunda küfür eden taraf olursa sorunu o kişide aramak gerekir
bence daha fazla konuşup ne kendini ne de aileni rezil etme :|
Joker sana o kadar koymuşki bu kadar konuşduğna göre senin anan belli değil 70 milyon çocuğu
Bir dost 
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Emre Kanky Sen Cevap Yazmayın Demişsin Ama Bu Tiyatrocu Çocuğun Foyasını Ortaya Koymak Zorundayım.
IP Taramasından Bahseymiştim Ya Sana Geçen Sonuca Bak :mrgreen:
SaMe IP's sananeLenxD »» alkolik »» XJoKeRxX
Adam 3 Tane Hesap Açmış PC Başında Değilim Ayağına Aynı Bilgisayardan Sırayla Konuya Mesaj Yolluyor Ulan Ne Adamlar Var
Çocuk Bunlar Sizden Ne Köy Olur Ne Kasaba Çocuklar Abi Tavsiyesi Küfüre Bu Kadar Güvenmeyin Mazallah Reel Hayatta Benim Gibi Birine Rastlarsanız Sanal Ortamdaki Kadar Sakin Karşılanmazsınız O Zaman Ağlayıp Burnunuzdan Akan Sümüzkleri Kolunuza Silseniz Ne Fayda Dayağı Yiyip Oturmuş Olacaksınız :|
IP Taramasından Bahseymiştim Ya Sana Geçen Sonuca Bak :mrgreen:
SaMe IP's sananeLenxD »» alkolik »» XJoKeRxX
Adam 3 Tane Hesap Açmış PC Başında Değilim Ayağına Aynı Bilgisayardan Sırayla Konuya Mesaj Yolluyor Ulan Ne Adamlar Var
Çocuk Bunlar Sizden Ne Köy Olur Ne Kasaba Çocuklar Abi Tavsiyesi Küfüre Bu Kadar Güvenmeyin Mazallah Reel Hayatta Benim Gibi Birine Rastlarsanız Sanal Ortamdaki Kadar Sakin Karşılanmazsınız O Zaman Ağlayıp Burnunuzdan Akan Sümüzkleri Kolunuza Silseniz Ne Fayda Dayağı Yiyip Oturmuş Olacaksınız :|