Dev Nerull
Re: Dev Nerull
Sizin bizle burda muhabbet etmeniz bile yeter Nihat abi. Güncelleme hep 2. planda bizim için ama umarım en kısa zamanda açıklama yaparsınız 
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Aynen Kardeşim Oyun Geliştiricilerinden Yöneticilerin En ÜstüLuighy yazdı:Nihat abi tani nerull dediğiniz geliştirici yani yöneticilerden birimiydi
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Madem bilmiyorsun,konuşma.Legendary Developer'dır yöneticilerin en üstü.O da sanırım Gorgar'dı ya.Mor bir yazıyla yazılıyordu hatta adı.kandemir yazdı:Aynen Kardeşim Oyun Geliştiricilerinden Yöneticilerin En ÜstüLuighy yazdı:Nihat abi tani nerull dediğiniz geliştirici yani yöneticilerden birimiydi![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Forumda az sallayip durmadim sana hakkini helal et reiz simdi anladim ki suc sizde degil ttnette dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli huzurlu senelere ..Nerull yazdı:Kutlama ve iyi dilek mesajı gönderen herkese teşekkür ediyorum. Umarım burada başka sevinçlerimizi paylaşacağımız günler de tez zamanda gelir.
Bu vesileyle Tüm oyuncu kardeşlerime, büyüklerime, kısacası İKV ailesine selamlarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Legendary Developer ünvanı Gorgar ve Zwartan'a ait bir ünvandır. Bilmeyen arkadaşlara duyurulur :idea:Sparineus yazdı:Madem bilmiyorsun,konuşma.Legendary Developer'dır yöneticilerin en üstü.O da sanırım Gorgar'dı ya.Mor bir yazıyla yazılıyordu hatta adı.kandemir yazdı:Aynen Kardeşim Oyun Geliştiricilerinden Yöneticilerin En ÜstüLuighy yazdı:Nihat abi tani nerull dediğiniz geliştirici yani yöneticilerden birimiydi![]()

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Ayrıca İKV'yi bugünlere getiren en iyi ve bilgili yönetici Zwartan'dır.BunudaBanlayin yazdı:Legendary Developer ünvanı Gorgar ve Zwartan'a ait bir ünvandır. Bilmeyen arkadaşlara duyurulur :idea:Sparineus yazdı:Madem bilmiyorsun,konuşma.Legendary Developer'dır yöneticilerin en üstü.O da sanırım Gorgar'dı ya.Mor bir yazıyla yazılıyordu hatta adı.kandemir yazdı:Aynen Kardeşim Oyun Geliştiricilerinden Yöneticilerin En ÜstüLuighy yazdı:Nihat abi tani nerull dediğiniz geliştirici yani yöneticilerden birimiydi![]()

-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Gelen her mesajın başında "abi sen ikv de mi çalışıyosun" olunca bir yerden sonra sıkılıyorum arkadaşlar. Bana da hak verinMaraSalvatrucha yazdı:MaraSalvatrucha yazdı:Kendisi geçen gün bir konuşmamızda ayrıldığını ve ikv ile artık ilgilenmediğini söylediMaHKuMII yazdı:Evet Ta Kendisi
Hiç cevap vermeyince yada olumsuz cevap verince de olan bu:
https://www.youtube.com/watch?v=eP-dqNvAQas
Nihat abi şöyle esprili cevapları bırakıp artık bişeyler deseniz olmaz mı? Güncelleme hakkında 
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
Abi daha youtube linkini bile düzgün yazamıyorsun senin formuda gerçekten bir düşüş var. Bazen kimlerden güncelleme bekliyoruz diye düşünmüyor değilimNerull yazdı: Gelen her mesajın başında "abi sen ikv de mi çalışıyosun" olunca bir yerden sonra sıkılıyorum arkadaşlar. Bana da hak verin
Hiç cevap vermeyince yada olumsuz cevap verince de olan bu:
https://www.youtube.com/watch?v=eP-dqNvAQas