Teşekkürler. Bu şahısla aynı şehirdeyiz yani reel arkadaşım dilekçede adresini falan vermeme gerek var mı yoksa ifadede belirtmem yeterli mi ?SikayetVar yazdı:Merhaba şifre paylaşmış olması karşı taraftaki kişinin arkadaşını soyabileceği anlamına gelmez. İlk önce karakterinin ne zaman soyulduğu bilgilerini destekten talep et. Evinde bu bilgilerin içinde bulunduğu mail çıktısını ve karakterinden giden eşyaların isimlerinin olduğu bir dilekçe yaz. İstanbul'daysan Kartal Adliyesine gideceksin bildiğim kadarı ile orası bakıyor bu işlere. Sıra alıyorsun hiç para ödemeden savcıya dilekçeni ve ifadeni veriyorsun. Mühürletiyorsun bundan sonrası adaletin yerini bulmasını beklemek.
İyi günler esen kalın.
Çalınan Tılsım ve Suç Duyurusu için bilgi verebilecek var mı
Re: Çalınan Tılsım ve Suç Duyurusu için bilgi verebilecek va
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Sen Bence Bir Avukat tut.Eğer İsi İnada Bağladıysan.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Evet savcıya şüphelendiğim birisi var isim soyisim telefon numarası ve adresini biliyorum demen yeterli direkt bilgilerini alıyor. Avukat tutmana gerek yok.erkan34 yazdı:Teşekkürler. Bu şahısla aynı şehirdeyiz yani reel arkadaşım dilekçede adresini falan vermeme gerek var mı yoksa ifadede belirtmem yeterli mi ?SikayetVar yazdı:Merhaba şifre paylaşmış olması karşı taraftaki kişinin arkadaşını soyabileceği anlamına gelmez. İlk önce karakterinin ne zaman soyulduğu bilgilerini destekten talep et. Evinde bu bilgilerin içinde bulunduğu mail çıktısını ve karakterinden giden eşyaların isimlerinin olduğu bir dilekçe yaz. İstanbul'daysan Kartal Adliyesine gideceksin bildiğim kadarı ile orası bakıyor bu işlere. Sıra alıyorsun hiç para ödemeden savcıya dilekçeni ve ifadeni veriyorsun. Mühürletiyorsun bundan sonrası adaletin yerini bulmasını beklemek.
İyi günler esen kalın.
- Barbarosxhasar
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
dileçce verme paraylamı ?SikayetVar yazdı:Evet savcıya şüphelendiğim birisi var isim soyisim telefon numarası ve adresini biliyorum demen yeterli direkt bilgilerini alıyor. Avukat tutmana gerek yok.erkan34 yazdı:Teşekkürler. Bu şahısla aynı şehirdeyiz yani reel arkadaşım dilekçede adresini falan vermeme gerek var mı yoksa ifadede belirtmem yeterli mi ?SikayetVar yazdı:Merhaba şifre paylaşmış olması karşı taraftaki kişinin arkadaşını soyabileceği anlamına gelmez. İlk önce karakterinin ne zaman soyulduğu bilgilerini destekten talep et. Evinde bu bilgilerin içinde bulunduğu mail çıktısını ve karakterinden giden eşyaların isimlerinin olduğu bir dilekçe yaz. İstanbul'daysan Kartal Adliyesine gideceksin bildiğim kadarı ile orası bakıyor bu işlere. Sıra alıyorsun hiç para ödemeden savcıya dilekçeni ve ifadeni veriyorsun. Mühürletiyorsun bundan sonrası adaletin yerini bulmasını beklemek.
İyi günler esen kalın.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Ya bilmiyorum ama yani kusura bakmayında bu oyun içerisinde çalınan esyalar hakkında adliyeye gitme düsüncesi bana çok saçma geliyor. Savcı benimle alay eder diye düsünüyorum vallahi 
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
Hayır hiç bir ücret talep edilmiyor.Barbarosxhasar yazdı:dileçce verme paraylamı ?SikayetVar yazdı:Evet savcıya şüphelendiğim birisi var isim soyisim telefon numarası ve adresini biliyorum demen yeterli direkt bilgilerini alıyor. Avukat tutmana gerek yok.erkan34 yazdı:Teşekkürler. Bu şahısla aynı şehirdeyiz yani reel arkadaşım dilekçede adresini falan vermeme gerek var mı yoksa ifadede belirtmem yeterli mi ?SikayetVar yazdı:Merhaba şifre paylaşmış olması karşı taraftaki kişinin arkadaşını soyabileceği anlamına gelmez. İlk önce karakterinin ne zaman soyulduğu bilgilerini destekten talep et. Evinde bu bilgilerin içinde bulunduğu mail çıktısını ve karakterinden giden eşyaların isimlerinin olduğu bir dilekçe yaz. İstanbul'daysan Kartal Adliyesine gideceksin bildiğim kadarı ile orası bakıyor bu işlere. Sıra alıyorsun hiç para ödemeden savcıya dilekçeni ve ifadeni veriyorsun. Mühürletiyorsun bundan sonrası adaletin yerini bulmasını beklemek.
İyi günler esen kalın.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
Savcıların işleri bu. Ayrıca hiçte alay edilecek bir durum söz konusu değil ortada hırsızlık var.MaHKuMII yazdı:Ya bilmiyorum ama yani kusura bakmayında bu oyun içerisinde çalınan esyalar hakkında adliyeye gitme düsüncesi bana çok saçma geliyor. Savcı benimle alay eder diye düsünüyorum vallahi
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Paylaşım Söz Konusu olduğundan dolayı Bilişim Suçları Bürosu İngilenmez.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bu kadar kesin konuşabilecek cesareti nereden buluyorsun merak ediyorum. Bilmediğin bir gerçek, daha önce başvurmadığın da düşüncelerimin arasında peki nasıl kesin olarak ilgilenmez diyebiliyorsun? aynı problem diğer arkadaşlar için de geçerli çok af edersiniz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız. Sen arkadaşına verdin diye arkadaşın çalmak zorunda değil. Bu noktada bilişim şube iş başı yapıyor. Geçmiş olsun.kandemir yazdı:Paylaşım Söz Konusu olduğundan dolayı Bilişim Suçları Bürosu İngilenmez.
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Selamun Aleykum
1. Gecmis olsun oncelikle.
2. Adliyeye savciliga ( ucretsiz) bir dilekce vererek suc duyurusunda bulunman gerekiyor
3. Eğerki savcilik uygun gorurse bunu bir dosya acarak sorusturma islemini baslatiyor.
4. Savcilik oncelikle senden oyun bilgilerini bilgisayarinin IP adresini falan isteyecektir. Sebebi ikv yonetimiyle iletisime gecip senin hesabina hangi Ip lerin girip girmedigini ogrenebilmek icin.
5. Savcilik yonetimden ip talep edecek.
6. Yonetim Ttnet ile yazismalara baslayacak ve hesaba baglanan ip lerin ip havuzundan bulunup kendilerine adres isim soy isim telefon vn bilgileriyle birlikte verilmesini talep edecek. Bu sure minimum 6 ay
7. Daha sonra nu ip adresi yonetimin eline gececek ve yonetim bu adresin hesabinda yapmis oldugu islemleri son 5 yila ait olmak kaydi ile tum aktivitelerini kontrol edecek . Minimum sure 3 ay.
8. Yonetim bu hirsizin senin hesabindan birsey aldigini ispat ettigi vakit ancak savciliga sahsin bilgilerini verebilecek cunku oyuncularinda bilgilerkni paylasmasi aksi durumda yasak.
9. Savcılık bu sure zarfinda sadece bekler.
10. Savcilik daha sonra eline gecen bilgileri mahkemeye sunacak sende davaci olacaksin tabi.
11. Bu dava islemi icin 1 avukat tutacaksin.
12. Davali arkadas egerki derse bu esyada benimde halkim var
ben kendi esyami aldim falan filan ( egerki hesabina surekli girip oynayan biri ise )
13. Mahkeme davayi kapaticak.
14. Bu sürede avukat paran vs hepsi bosa gidecek.
15. Ve ek olarak avukat tutmadan bunlar olursa savcilik size tazminar davasi acabilir hakli bulunmazsaniz mahkemede.
Yardimci olmaya calistim
kara senin...en iyisi bilgileri paylasmamak
iyi forumlar...
1. Gecmis olsun oncelikle.
2. Adliyeye savciliga ( ucretsiz) bir dilekce vererek suc duyurusunda bulunman gerekiyor
3. Eğerki savcilik uygun gorurse bunu bir dosya acarak sorusturma islemini baslatiyor.
4. Savcilik oncelikle senden oyun bilgilerini bilgisayarinin IP adresini falan isteyecektir. Sebebi ikv yonetimiyle iletisime gecip senin hesabina hangi Ip lerin girip girmedigini ogrenebilmek icin.
5. Savcilik yonetimden ip talep edecek.
6. Yonetim Ttnet ile yazismalara baslayacak ve hesaba baglanan ip lerin ip havuzundan bulunup kendilerine adres isim soy isim telefon vn bilgileriyle birlikte verilmesini talep edecek. Bu sure minimum 6 ay
7. Daha sonra nu ip adresi yonetimin eline gececek ve yonetim bu adresin hesabinda yapmis oldugu islemleri son 5 yila ait olmak kaydi ile tum aktivitelerini kontrol edecek . Minimum sure 3 ay.
8. Yonetim bu hirsizin senin hesabindan birsey aldigini ispat ettigi vakit ancak savciliga sahsin bilgilerini verebilecek cunku oyuncularinda bilgilerkni paylasmasi aksi durumda yasak.
9. Savcılık bu sure zarfinda sadece bekler.
10. Savcilik daha sonra eline gecen bilgileri mahkemeye sunacak sende davaci olacaksin tabi.
11. Bu dava islemi icin 1 avukat tutacaksin.
12. Davali arkadas egerki derse bu esyada benimde halkim var
ben kendi esyami aldim falan filan ( egerki hesabina surekli girip oynayan biri ise )
13. Mahkeme davayi kapaticak.
14. Bu sürede avukat paran vs hepsi bosa gidecek.
15. Ve ek olarak avukat tutmadan bunlar olursa savcilik size tazminar davasi acabilir hakli bulunmazsaniz mahkemede.
Yardimci olmaya calistim
iyi forumlar...