OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Günlüğün iyi kardeş :arrow:
Adam çabalıyor
Oyuncu sayısında azalma var gibi geldi bana eminönünde? Bir kaç haftadır girmiyorum da geçen gün bir baktığımda tam dolu saatler,çok da dolu değildi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Teşekkür ederim dostum.TabipYarbay yazdı: Hayırlı Olsun Kardeşim![]()
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben oyuna uzun bir ara vermiştim ve bu bana kazanç sağladı oyuna tekrar geleyim ve üstümü biraz güçlendireyim dedim ve güçlendirdim çok şükür ve geri döndüğümde daha güzel dostluklar edindim.Sparineus yazdı:Adam çabalıyorOyuncu sayısında azalma var gibi geldi bana eminönünde? Bir kaç haftadır girmiyorum da geçen gün bir baktığımda tam dolu saatler,çok da dolu değildi.
Eminönü sunucusunda bana göre azalma olmadığını belirtmek isterim. Sivri adada meteorda acayip bir klan savaşı oluyor saat 20:00 dan sonra o esnada ç.t önü zaten oyuncu kaynıyor Aralık ayında sunucudaki oyuncu daha azdı şimdi 15 Tatil yaklaşıyor oyuncu fazla akşam saatlerinde bile rahat grup çıkıyor. Klan savaşı yapılabiliyor.
Sevgili günlük bugün oyuna girer girmez Loncadaşımı çemberli de de görünce benimde canım çemberlitaşa girmek geldi ve loncadaşımın çemberliden çıkmasını bekledim. Loncadaşım bölgeden çıkınca grup kurduk ve şifacıma geçtim.
Gaffara geldik ve her zaman ki gibi yine hüsranlı yere geldim dedim kendimce ve gaffarı kestikten sonra torbam da 2 adet asa vardı ve bu 2 adet asada bende yoktu. Savaşçımda da bu sevinci yaşarım inşallah.
Bu sevinç ANLATILMAZ, YAŞANIR...
****************************** MEVLANA ASA ************ HİDROFLORİK ASA *******************************

Gaffara geldik ve her zaman ki gibi yine hüsranlı yere geldim dedim kendimce ve gaffarı kestikten sonra torbam da 2 adet asa vardı ve bu 2 adet asada bende yoktu. Savaşçımda da bu sevinci yaşarım inşallah.
Bu sevinç ANLATILMAZ, YAŞANIR...
****************************** MEVLANA ASA ************ HİDROFLORİK ASA *******************************

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
H.oLsun dostum
en guzel gunluklerden birisi beyenerek takip ediyorum sansin boyle yaver gitsin
Carpie Diem
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
İtemlerin Hayırlı olsun kardeşim günlüğün harika takipteyim. İnşeallah savaşçını da kısa sürede fullersin.