Kuva İ Akademi Kuruluş
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuva İ Akademi Kuruluş
Junonu sunucuda zaten ilk pasalar kesti.daha eskisi hidra kesimlerinde de pasalar vardi. Ecel getiren ilk kadim kesiminden sonra pasamudur tarafindan uretildi.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Sevgili arkadaşım istersen önce şunun altını iyice bir çizeyim.Paşa loncası evvelki yorumumdada belirttiğim gibi gerçekten saygı duyduğum sağlam bir loncadır.Hatta varlıklarıyla ikv'ye güç kattılar.nabuforum yazdı:Junonu sunucuda zaten ilk pasalar kesti.daha eskisi hidra kesimlerinde de pasalar vardi. Ecel getiren ilk kadim kesiminden sonra pasamudur tarafindan uretildi.
Yazdıklarına gelince;Junonu ilk GM ToRNaViDa (Adını yanlış hatırlamıyorsam) destekli DaDaŞkEnT kesmişti hatta ilk zırhı ona çıktı.Kadimide zaten aynı GM nin desteğiyle dadaşkent loncası kestiler bir kadim pençe parası karşılığı milleti grup yapıp kesiyorlardı.Kadim kesme ile zaten kasalarını parayla doldurdular.İlk Eceli Dadaşkentlerden Kıvanç üretti biliyorum ama bu bilgi yanlışta olabilir bunda ısrar etmiyorum.Gaffarıda zaten test sunucusunda görevli PaTaSaNa(Ferdi) destekli RoN loncası kesmişti.
Sonuç itibariyle GM ye bulaşmamış (Hileye Bulaşmamış) tek güçlü lonca olan Paşalar bence bu tür kesimlerin altından kalkmalıydı.Yakışırdı dediğimde budur.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili Bourne...Bourne yazdı:Sevgili arkadaşım istersen önce şunun altını iyice bir çizeyim.Paşa loncası evvelki yorumumdada belirttiğim gibi gerçekten saygı duyduğum sağlam bir loncadır.Hatta varlıklarıyla ikv'ye güç kattılar.nabuforum yazdı:Junonu sunucuda zaten ilk pasalar kesti.daha eskisi hidra kesimlerinde de pasalar vardi. Ecel getiren ilk kadim kesiminden sonra pasamudur tarafindan uretildi.
Yazdıklarına gelince;Junonu ilk GM ToRNaViDa (Adını yanlış hatırlamıyorsam) destekli DaDaŞkEnT kesmişti hatta ilk zırhı ona çıktı.Kadimide zaten aynı GM nin desteğiyle dadaşkent loncası kestiler bir kadim pençe parası karşılığı milleti grup yapıp kesiyorlardı.Kadim kesme ile zaten kasalarını parayla doldurdular.İlk Eceli Dadaşkentlerden Kıvanç üretti biliyorum ama bu bilgi yanlışta olabilir bunda ısrar etmiyorum.Gaffarıda zaten test sunucusunda görevli PaTaSaNa(Ferdi) destekli RoN loncası kesmişti.
Sonuç itibariyle GM ye bulaşmamış (Hileye Bulaşmamış) tek güçlü lonca olan Paşalar bence bu tür kesimlerin altından kalkmalıydı.Yakışırdı dediğimde budur.
Öncelikle alta attığım linkleri iyi bir incele
viewtopic.php?f=22&t=24228
viewtopic.php?f=46&t=6094
viewtopic.php?f=46&t=25433
viewtopic.php?f=46&t=28752 ( Güncelden sonraki İlk Kadim Kesimi)
Bunların yanında İKV TARİHİNİN İLK İSMET KESİMİDE BİZDEDİR.
Ayrıca Gaffar kesimi dediğiniz gibi Patasana ekibi kesmiştir fakat destekli
Ardından Gölge Haramileri kesmiştir desteksiz
Fakat yine ilk stuart kesimi bizdedir çünkü Gbmx kesiminden sonra süre kalmıyordu.
Stuart kesimi foruma konu açılmamıştır.
Bunların yanında 1 şifa 5 savaş kenan ve junon kesimleride bulunmaktadır.
Bence Kuva İ Milliye yi iyi bi araştırıp ona göre yorum yapmak gerekli
İyi Oyunlar Dilerim...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Linklerin hepsini inceledim sevgili Fatih.RoN loncasıyla Dadaşkentler GM destekli olmalarının yanında aralarında şöyle bir fark vardı;RoNlar cin bile kesse forumda yayınlıyorlardı.Gölge haramilerden UNJUST, [GM]ToRNaViDa'yı migrat girişte bastı.Tornavidanın normal bir charıyla oyundan arkadaşlarıyla (ki aralarında Dadaşkentte vardı)migrat girişte içeri girerken boy boy printlerini forumda yayınladı.Dadaşkent çıkan zırh fazla göze batmasın diye büyüyle fazla oyuna girmiyordu.Oyuna o büyüyle nadir girdiği zamanlarda bankanın orda gördük charını.Kadimide ilk onlar kesti güzel kardeşim.Ve bunu forumda falan paylaşmadılar.Göze batmasın diye.Bunları bilen biri olarak neyin ne zaman kesildiği üzerine kayıtlar bende farklı sevgili Fatih.Ayrıca forumda daha sonra yayınlanılan kesim yazılarının hiçbiride hafızama belkide bu yüzde ilk kesim olarak değerlendirilmemiş olabilir.Yinede Paşaları yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum.Sevgili Bourne...
Öncelikle alta attığım linkleri iyi bir incele
viewtopic.php?f=22&t=24228
viewtopic.php?f=46&t=6094
viewtopic.php?f=46&t=25433
viewtopic.php?f=46&t=28752 ( Güncelden sonraki İlk Kadim Kesimi)
Bunların yanında İKV TARİHİNİN İLK İSMET KESİMİDE BİZDEDİR.
Ayrıca Gaffar kesimi dediğiniz gibi Patasana ekibi kesmiştir fakat destekli
Ardından Gölge Haramileri kesmiştir desteksiz
Fakat yine ilk stuart kesimi bizdedir çünkü Gbmx kesiminden sonra süre kalmıyordu.
Stuart kesimi foruma konu açılmamıştır.
Bunların yanında 1 şifa 5 savaş kenan ve junon kesimleride bulunmaktadır.
Bence Kuva İ Milliye yi iyi bi araştırıp ona göre yorum yapmak gerekli
İyi Oyunlar Dilerim...
Linklerinden birinde sıkıntı var.Kadim kesiminde gruba Patasanayı alarak Kadimi murdar etmişiniz söylim
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !