Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]
Ttnet 2005 te devletinken bir anda özelleşti. Daha sonratürk arap ortak oldu. O zamandan beridir ttnet bir daha doğrulmadı. Oyunumuzda bundan nasibini aldı.
Olay Olay Olay !
Oyuna güncelleme gelmediği için isyan eden Agah efendi iskender kebap salonu açtı

İskenderin tadi güzeldi ama :mrgreen:
Oyuna güncelleme gelmediği için isyan eden Agah efendi iskender kebap salonu açtı

- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Örgülü
EYUNAL yazdı:Olay Olay Olay !
hahah güzel paylaşım
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Malesef öyle..ByElegans yazdı:Ne diyelim adam iyi niyetle satmista olabilir ama suana kadar ttnet hangi oyunu dogru duzgun gelistirdide ikvyi gelistirecek ..Barbarosxhizir yazdı:Ordu üniversitesinde Müvlüt Dinç seminere katıldığında sordum bizzat neden sattınız diye:
- Ben İkv'nin dahada gelişeceğini umut ederek sattım dedim tabi yapılanlar beklentileri karşılamadı.

- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
sattım demiş adam bide yawBarbarosxhizir yazdı:Ordu üniversitesinde Müvlüt Dinç seminere katıldığında sordum bizzat neden sattınız diye:
- Ben İkv'nin dahada gelişeceğini umut ederek sattım dedim tabi yapılanlar beklentileri karşılamadı.
telekom şirketi kapattı da sonra ttnete devrettiler diye biliorum ben. şutlanmış adam hala sattım diyor
Komik değildi..TTnet'e satmadı,TT'ye sattı.TT'ye,onların elinde çok çok gelişip dünyaya açılabileceği için sattığını söyledi.Aynısını twitter hesabından da yazmıştı.Sonradan TT,yeni bir bölüm açıp,oraya yolladı oyunu.Buydu oyunu bitiren.2010 da zaten satılmıştı aslında TT'ye.Ve satılan oyun değildi,Sobee Studios'tu.Onlarla birleşmişti,fakat ayrı bir şirket olarak devam ediyorlardı.Yani görünen oydu.Wanker yazdı:sattım demiş adam bide yawBarbarosxhizir yazdı:Ordu üniversitesinde Müvlüt Dinç seminere katıldığında sordum bizzat neden sattınız diye:
telekom şirketi kapattı da sonra ttnete devrettiler diye biliorum ben. şutlanmış adam hala sattım diyor

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
yeni gelecek güncellemede seviye sınırı 129 a çıkıyormuş, yıllardır bunun üzerine çalıştıklarını söyleyen yönetimciler heyecanlı olduklarını belirttiler
şaka bir yana
hala güncellemeden umudum var
şaka bir yana
hala güncellemeden umudum var
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Sobee Studios'dan alınan bilgiye istinaden Kader Mühürleri adlı oyunun Tanıtım videosunun C.tesi günü yayınlanacağı kapalı betasının P.tesi günü açılacağı bilgisi alındı.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Trolle doyduk be :twisted:resp0nse yazdı:Sobee Studios'dan alınan bilgiye istinaden Kader Mühürleri adlı oyunun Tanıtım videosunun C.tesi günü yayınlanacağı kapalı betasının P.tesi günü açılacağı bilgisi alındı.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Her şakanın altında bir gerçek yatar anlayışıyla okudum :mrgreen:resp0nse yazdı:Sobee Studios'dan alınan bilgiye istinaden Kader Mühürleri adlı oyunun Tanıtım videosunun C.tesi günü yayınlanacağı kapalı betasının P.tesi günü açılacağı bilgisi alındı.