Oyuna yeni başladım yardım lazım...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Oyuna yeni başladım yardım lazım...
Oyuna yeni başladım şuan 33 lvl im sancak da oynuyorum da bana görev eşya konusunda yardım edebilecek var mı?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Re: Oyuna yeni başladım yardım lazım...
gerçekten yeni başladım istersen sancakta bulabilirsin beni
Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Lolu sevmiş gibisin.Sparineus yazdı:Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Hergün 50 kişi :ugeek: Matematik ve mantığına hayran kaldım.. :ugeek:Sparineus yazdı:Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.

- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Oyunu ben bıraktım diyenler yalan söylüyor. Ayda en az 2 kez açıyorlar bende buna dahil olmak üzere :lol: 
Tek girersem sevmedim,aşırı derece de fazla çocuk var,ama bu oyundan falan yakın arkadaşlarla girince zevkli geçtiğini söyleyebilirim.Barbarosxhizir yazdı:Lolu sevmiş gibisin.Sparineus yazdı:Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.
Takribi olarak 50 kişi.Her gün oynayıp,bırakanlar mevcut.BunudaBanlayin yazdı:Hergün 50 kişi :ugeek: Matematik ve mantığına hayran kaldım.. :ugeek:Sparineus yazdı:Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.
Böyle genelleme yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.Çünkü çoğu insan bu oyunu sildi ve geri yüklemek 1gb gibi bir şey,e malum kota diye bir şey var.Gerçekten bırakan insan da iyi ki bıraktım diyor bir süreden sonra.KARADAVUTs yazdı:Oyunu ben bıraktım diyenler yalan söylüyor. Ayda en az 2 kez açıyorlar bende buna dahil olmak üzere :lol:

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Tek girersem sevmedim,aşırı derece de fazla çocuk var,ama bu oyundan falan yakın arkadaşlarla girince zevkli geçtiğini söyleyebilirim.Sparineus yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Lolu sevmiş gibisin.Sparineus yazdı:Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.
Bu aralar tüm oyunları bıraktım ama daha önce ev arkadaşım ile Bot pre giriyorduk ve çok fena eğleniyorduk.

Eğer girersen bir ara 5 ikv oyuncusu pre girebiliriz umarım.Barbarosxhizir yazdı:Tek girersem sevmedim,aşırı derece de fazla çocuk var,ama bu oyundan falan yakın arkadaşlarla girince zevkli geçtiğini söyleyebilirim.Sparineus yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Lolu sevmiş gibisin.Sparineus yazdı:Kıyametin bu puslu gününde..Oynayan hepi topu taş çatlasa 1000 kişi,her gün 50 kişi bırakıyor,lakin ki hala başlayanlar var.Görünce bizde şaşırıyoruz tabi aydan atlayan astronot,penta atan Soraka gibi.
Bu aralar tüm oyunları bıraktım ama daha önce ev arkadaşım ile Bot pre giriyorduk ve çok fena eğleniyorduk.

Mustafa Kemal ATATÜRK!