Merhaba Arkadaşlar..
Bazı olaylar Dikkatimi AŞırı Şekilde Çekiyor Özellik ile Lodos Klanı.. Her gün Bir Hırsızlık Suçlamaları Hergün Bir Küfür Olayı.. Arkadaşlar Tek Ricam Oyunda Bayan Arkadaşlarda Oluyor.. Bazılarımızın Eşleri Bazılarımızın Kızları Kardeşleri.. Ve Daha yaşı ufak cocukları olanlar bile var. Tek Ricam Küfürsüz Bir Oyun.. sonucunda Adı üstünde sanal Bir Alem Ne olursa olsun Kimsenin Kimseye hiç Bir Hakla Anne Bacı Katarak Küfür Etmeye Hakkı yok.! Tartışıyorsanda Git Özelden Tartış Kimse Sizin Tartşmanızı okumak zorunda değil.. Lütfen Bu konu Hakkında Biraz Hassasiyet Göstermenizi Rica Ediyorum..!
SAYGI VE SEVGİLERİMLE..
MaFRiTTüRK
Erkeğin de kadının da terbiyesi, birbirleriyle tartıştıkları zaman belli olur..
Bernard Shaw
Genel Sohbet Kanalları..!
Re: Genel Sohbet Kanalları..!
Lodos klanı gözlemlediğim kadarıyla büyük ve kalabalık bir klan. Lodos klanının sadece kendi arasında tartışma küfür olmuyor ki. Adamlar kesse de kesilsede %30-40'ı dengesiz bi tavır sergiliyor Arz klanına karşı. Sadece şunu sormak istedim. Yanlış anlaşılma olmasın belirteyim gene. Tartışma, küfür, hakaret kötü bir şey tamam kimse dinlemek ve görmek istemez bu tarz muhabbetleri. Ama bunun içinde Yasaklama seçeneği var oyunda görmek istemeyende yasaklasın geçsin. Küfürü kimse etmese daha iyi olur orası ayri bi muhabbet gerçi.mafri60 yazdı:Merhaba Arkadaşlar..
Bazı olaylar Dikkatimi AŞırı Şekilde Çekiyor Özellik ile Lodos Klanı.. Her gün Bir Hırsızlık Suçlamaları Hergün Bir Küfür Olayı.. Arkadaşlar Tek Ricam Oyunda Bayan Arkadaşlarda Oluyor.. Bazılarımızın Eşleri Bazılarımızın Kızları Kardeşleri.. Ve Daha yaşı ufak cocukları olanlar bile var. Tek Ricam Küfürsüz Bir Oyun.. sonucunda Adı üstünde sanal Bir Alem Ne olursa olsun Kimsenin Kimseye hiç Bir Hakla Anne Bacı Katarak Küfür Etmeye Hakkı yok.! Tartışıyorsanda Git Özelden Tartış Kimse Sizin Tartşmanızı okumak zorunda değil.. Lütfen Bu konu Hakkında Biraz Hassasiyet Göstermenizi Rica Ediyorum..!
SAYGI VE SEVGİLERİMLE..
MaFRiTTüRK
Erkeğin de kadının da terbiyesi, birbirleriyle tartıştıkları zaman belli olur..
Bernard Shaw
SCHLAGE
- mafri60
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dream Soldiers
Tabi Orası Öyle Sevgili Kardeşim.. Sana Hak Veriyorum Fakat Hangi Birini Yasaklıyacaksın.. 1 tanesini yasaklıyorsun arkasından 10 tane daha geliyor Biliyorsun ki Arkadaş/Yasaklı Listesi Artırıcı Olmasına Ragmen Yinede Yetmiyor.. Bu yüzden Bir Çare Yok.. Ama Gerçekden Küfür Hakaret Kötü Söz Olmasa Oyun Daha Güzel Olacak.. Aslında Ağır Şekilde Küfür Edenlerin Karakterleri Banlanmalı Susturulması Çözüm Değil.. Cunki Susturulması Gidiyor Adam Yine Bildiğim Bildik Çaldıgım Düdük Diyor.. Ve Saydırıyor Genel Sohbet kanallarından
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Bunun önune gecmek imkansız bence aslında millet tepkisini koysa o şahısa bi daha yelkenmez ama adan bende bişey yqzarsam banada eder diye bişey yazamıyor
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- mafri60
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dream Soldiers
AYnen Ahmetim.. Cok Haklısın Küfür Eden Birine Tepki Verdiğimzde Bizede Küfür Ediyor Böyle Karaktersizler Malesef :? :? :? :?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Kardeşim tanıyamadım ben seni bi ismini yazabilirmisinmafri60 yazdı:AYnen Ahmetim.. Cok Haklısın Küfür Eden Birine Tepki Verdiğimzde Bizede Küfür Ediyor Böyle Karaktersizler Malesef :? :? :? :?
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Bilmiyorum ama oyunun en saygısız ınsanları en kişilik yoksunu İnsanları (krndini tasıyabilen müstesna) lodos klanında maalesef.