Tamam güncelleme istemiyoruz..
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Tamam güncelleme istemiyoruz..
Ne zwartan ne de mevlüt bu oyunu yaptı. Bu oyunu yapan programcı şuan dicle üniversitesinde... Yalan attıysam ateşe kör bakıyım. :mrgreen:
Bu karar için tüm karakterlerimden ve tüm servetimden vaz geçmeye hazırım. Şuan oyundan zerre kadar zevk alamıyorum!Furkaaaaann yazdı:Bize sadece bir serverı 39 seviye yapın tılsımlar,ayı tesla Kangal ,silah yükseltme falan da olmasın sadece 39 level yapım biz orda oynayalım biraz zevk alalım oyundan. :idea: :idea:
Element vs'leri istiyoruz!
Üretim dönemini istiyoruz!
Madenlerin uçuşta olmadığı dönemleri!
Efsunları kendi emeğimiz ile ürettiğimiz dönemi!
İstiyoruz..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İnan bana şu an ki ekip sağ olsun kendi bilgisayarına Sistem Geri Yükleme yapamayacak kadar bilgisiz. Maalesef bu geri adım atma isteğini bile karşılayabileceklerini sanmıyorum.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Teşkilat
Bu seferde yenilik gelmiyor diye şikayet ederdik. 
Never beleive someone who tells who they are.
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

ne erkek ne dişi. bu oyunu yapan iki kişi :lol: mevlüt dincin ikvye ne katkısı olmuş allah aşkına.snapdragon yazdı:Mevlüt ve Nihat sadece temsiliydi. Niceleri geldi gitti. Şimdi ise başımızda lise stajeri vasfında kişiler kaldı. Hatta galiba onlarda gitti :evil:BunudaBanlayin yazdı:mevlüt ve nihat oyunu kurtarmıyordu : ) Zwartan olmasa bu oyun olmazdı..snapdragon yazdı:mevlüt gitti nihat gitti oyun bitti
bir sürü demeci var birinde bile ikvden bahsediyormu. varsa yoksa süpercan aykenfutbol!
İKV yapımında en çok emeği bulunanda Demirden kardeşlerdi bakın bakayım şimdi nerdeler Zulada
bknz; Demirden İcadı.
Yapmanız gereken tek şey oynamamak boykot etmek para yatırmamak!
ama bunu yapacaksanız ozamanda dem vurmayacaksınız! dem vurmayacaksınızki karşı taraf en azından size birşeyler söylesin
bknz; Demirden İcadı.
Yapmanız gereken tek şey oynamamak boykot etmek para yatırmamak!
ama bunu yapacaksanız ozamanda dem vurmayacaksınız! dem vurmayacaksınızki karşı taraf en azından size birşeyler söylesin
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Gerçekten arkadaşlar oyuna bir süre ara verseniz boykot etseniz yöneticiler mutlaka birşey yapmak için harekete geçeceklerdir...
Oyunun kurulu bir sistemi var ve durduğu yerden para basıyor haliyle yöneticilerimizin hiç umurumda değil kimin neyi isteyip istemediği.Çıkıp bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar o kadar umursamaz haldeler yani.Madem oyundan zevk almıyorsunuz bir süre ara verin bence...
Oyunun kurulu bir sistemi var ve durduğu yerden para basıyor haliyle yöneticilerimizin hiç umurumda değil kimin neyi isteyip istemediği.Çıkıp bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar o kadar umursamaz haldeler yani.Madem oyundan zevk almıyorsunuz bir süre ara verin bence...
.....
Bir şekilde forum kullanan oyuncularla anlaştık diyelim.erbayyy yazdı:Gerçekten arkadaşlar oyuna bir süre ara verseniz boykot etseniz yöneticiler mutlaka birşey yapmak için harekete geçeceklerdir...
Ama forumu kullanmayan oyuncular var işte bu oyuncular o paranın şah damarı. Onlarla anlaşmamız zor onlar hala yenilik bekliyor belki de :|
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Yönetici,Gmlerin bile haftada 2 3 defa etkinlik yapmak için girdiği oyunu bunlar neden bu kadar çok oynuyorlar anlamıyorum.Full karakterim var oyuna girdikten 10 dakika sonra insan sıkılıyor yapıcak birşey yok oyunda. :arrow: :arrow: :!: :!:
Bence oyunu oynayanların %90 ı forumu kullanıyordur zaten.Bu kullananlar bir ayrılırsa oyundan,diğerleri bölge yapan adam bulmakta sıkıntı çekeceklerdir diye düşünüyorum...EYUNAL yazdı:Bir şekilde forum kullanan oyuncularla anlaştık diyelim.
Ama forumu kullanmayan oyuncular var işte bu oyuncular o paranın şah damarı. Onlarla anlaşmamız zor onlar hala yenilik bekliyor belki de :|
Güncelleme gelecek diye bekleyenler vardır elbette ama bence güncelleme gelmemeli bir yenilik olacaksa oda oyunu eski haline getirme olmalıdır.Grup bölgeleri oyunun yaptığı en büyük hataydı bence.Keşke 49 dan sonra 59 levele gidilseydi.Çevresi olan item dizdi olmayan oyunu bırakmak zorunda kaldı.Oyuncuların kendi başına item dizebildikleri bir bölge her zaman ilgi çekici olacaktır...
.....