Merhaba dostlarım ,
Şimdi bir çok arkadaşımız oyuna başlama v.s bitti artik diyecek fakat tekrardan unutamadığım bir oyuna geri dönmek istiyorum , 2009 metalarında oynamıştım en son oyunu forum konularını gezdiğimde 500 600 aktif oyuncu bulunduğunu söylüyorlar bunun doğruluk payı nedir? veyahut bölge durumları nasıl , pt ler oluyor mu oyuna tekrar en başından başlayacağım bu süre zarfı ıcerısınde beraber olmak ve yardımcı olmak isteyen arkadaşları konu altına bekliyorum , ve en kalabalık sunucu hangisi şuanda?
Merhabalar..
-
XxKAFKASLIxX
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
Re: Merhabalar..
Her zaman en kalabalık sunucu eminönü vebeyaZkösktür fakat bence her anlamda eminönü beyazkösk e göre daha sağlam ve daha güçlü bi.sunucu
Oyunda 500 kişi. Bile kalmısmıdır bilmiyorm ben dahil herkes oyunu bıraktı sayılır oynayan çok az forum bile oyundan daha zevkli hale geldi
Oyunda 500 kişi. Bile kalmısmıdır bilmiyorm ben dahil herkes oyunu bıraktı sayılır oynayan çok az forum bile oyundan daha zevkli hale geldi
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Geleceksen eminönü ne gel,kimseye aldırış etme kötü sözlere kulak asma oynamak istiyorum diyorsan oyna.Daha önce oynamışta birisin yanı tecrübelisin.Fazla zorluk çekmezsin
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Oyunun yaklaşık %60'ı bıraktı. Kalan %40'ı ise sabırla oynamaya devam ediyor. Eğer kalabalık bir sunucu istiyorsan yeniden başlamak için , Eminönü ve Beyazköşk sunucularını tercih edebilirsin.

- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Teskılat sunucusunu unuttun glibaBunudaBanlayin yazdı:Oyunun yaklaşık %60'ı bıraktı. Kalan %40'ı ise sabırla oynamaya devam ediyor. Eğer kalabalık bir sunucu istiyorsan yeniden başlamak için , Eminönü ve Beyazköşk sunucularını tercih edebilirsin.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Benim tercihim bu 2 sunucudan yana, senin tercihlerinde Teşkilat sunucusu varsa bu beni ilgilendirmez ve seçeneklerimide değiştirmez.KARADAVUTs yazdı:Teskılat sunucusunu unuttun glibaBunudaBanlayin yazdı:Oyunun yaklaşık %60'ı bıraktı. Kalan %40'ı ise sabırla oynamaya devam ediyor. Eğer kalabalık bir sunucu istiyorsan yeniden başlamak için , Eminönü ve Beyazköşk sunucularını tercih edebilirsin.
Herkesin düşüncesine saygılı olman dileğimle, İyi Forumlar...