Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen Kabile »

xMyLittleKnightx yazdı:Benim Üyelikte dün plus wardı plus bugün bitti.Karakter yANLIŞLIKLA SİLİNDİ KARAKTER İÇİNDE tILSIM YILDIRIM 2 VAR.
Daha öncede Karakterim çalındı üstü atıldı başvuruda bulundum üstü gelmeden silindi.Lütfen bana yardımcı olun.
Bana yol gösterecek bir hayırsever YÖNETİCİ Varmı ???????
Plusun bittiğini farketmemiştim yoksa yüklerdim.Lütfen bana karkaterimi geri verin.
Plus olduğunu kendin yazıyorsun peki dukkana girip karekter kurtarmayı denedinde olmadımıda burda bi çare arıyorsun daha acıklayıcı yazarsan belki yardimci olurum bu arada forum ismin silinen karekterle aynımı ? Meran sunucusunda senin forum ismiyle oynayan birisi vardı o senmisin diye soruyorum
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle sorulan soruyu yanıtlayalım;

xMyLittleKnightx; karakterinizi sildiğiniz esnada hesabınızda Plus Paket ürünü yüklü değil ise, karakterinizi kurtarmak için tek alternatif sildiğiniz esnada hesabınızda Karakter Sigortası ürününün bulunmasıdır. Şayet bu ürün de bulunmuyor ise, maalesef karakteriniz sistemden kalıcı olarak silinmiştir ve kurtarmanız mümkün değildir.

Konuya yorum yazan diğer arkadaşların da sorularına açıklık getirelim;

• Hesabınızda karakterinizi sildiğiniz esnada Plus Paket var ise, fakat buna rağmen karakterinizi kurtaramıyorsanız; tek çözüm Çemberlitaş Kutu ürünü yüklemektir. Bu ürünü yüklediğiniz takdirde karakter kurtarma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hesabınızda daha önceden Çemberlitaş Kutu ürünü yüklü, fakat sildiğiniz esnada Plus Paket ürünü yok ise karakterinizi kurtarabilmeniz için tek alternatifiniz vardır. O da silindiği esnada Karakter Sigortası ürününün yüklü olmasıdır. Aksi takdirde karakteriniz sistemden kalıcı olarak silinir ve geri dönüşü mümkün olmaz.
  • Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri, karakterlerinizin sistemde bir kopyasının kalmasını sağlayan ürünlerdir. Bu ürünlerden birisi hesapta aktif olarak bulunuyor ise karakterinizi dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar kurtarmanızı sağlar.
Umarım sorularınıza açıklık getirebilmişimdir. İlaveten, konunun amacından çıkması ve giderek tartışmaya yönelmesi sebebiyle konuyu kilitliyorum. Bu tür sorularınızı Hızlı Destek kanalından veya İletişim/Destek Formu üzerinden dile getirmenizin de daha sağlıklı olacağını hatırlatıyorum.

İyi forumlar.[/i][/color]
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön