Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:Karakterin tamamen silindi diyen ileri zekalı arkadaşlar. Bilgisayar ortamında hiçbir veri silinmez. En basit örneğiyle evinizde kullandığınız bilgisayarlarınızda bile 10 yıl önce attığınız veriyi 10 yıl önce bile silseniz o veri bilgisayarınızda kalır. Ve bir program yardımı olmadan bile o veriyi gün yüzüne tekrar çıkarabiliyorsak
Onların deyimiyle 700 800 bin kişilik bir oyunda karakterindeki üyelikte sırf plus yok diye silinebilme olasılığı gibi saçma bir düşünce olabilir mi? Size soruyorum olabilir mi. Az da olsa bilgisayardan anlayan varsa tabi demek istediğimi anlamıştır. Bilgisayar dipsiz bir kıyudur.herşeyi alır karadelik gibi ve hiçbir şeyi geri bırakmaz. :ugeek:
Kardeş hesabı bilgisayara silmiyon,oyun alt yapısına siliyon.Ve benim canım İLERİ ZEKALI KARDEŞİM,Gitte bir destekten oku konuyu.Eğer karakter silindiği sırada hesapta plus yoksa,karakter tamamen silinmekte ve geri çekilememekte!
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

KARADAVUTs yazdı:Karakterin tamamen silindi diyen ileri zekalı arkadaşlar. Bilgisayar ortamında hiçbir veri silinmez. En basit örneğiyle evinizde kullandığınız bilgisayarlarınızda bile 10 yıl önce attığınız veriyi 10 yıl önce bile silseniz o veri bilgisayarınızda kalır. Ve bir program yardımı olmadan bile o veriyi gün yüzüne tekrar çıkarabiliyorsak
Onların deyimiyle 700 800 bin kişilik bir oyunda karakterindeki üyelikte sırf plus yok diye silinebilme olasılığı gibi saçma bir düşünce olabilir mi? Size soruyorum olabilir mi. Az da olsa bilgisayardan anlayan varsa tabi demek istediğimi anlamıştır. Bilgisayar dipsiz bir kıyudur.herşeyi alır karadelik gibi ve hiçbir şeyi geri bırakmaz. :ugeek:
Hmm.. kurtarma yöntemini de anlatırsan şahane olur
Son..
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Arkadaşlar kazayla fotoğraf veya dosya silseniz dahi kurtarirsiniz.İKV Server datasinda her zaman oyunun yedek datası da olmalı olmak zorunda da.Kazayla her şey silinirse diye
Ayrıca dijital ortamda bildiğim kadarıyla silinme diye bir şey yok.Yani istenirse tabi ki yapılır
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Bence karakterde kurtarilabiliyor fakat her zaman olduğu gibi oyuncular zarara surukleniyor. Karakter sistemden tamamen silinse sitede urunlerim bölümünde neden yüklenmiş kasa +5 LL gozuksun :idea:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Ya Güzel kardeşlerim niye anlamak istemiyorsunuz. bu oyunun alt yapısı tost makinesiyle yapılmadı. Delphi veri tabanıyla birleşerek MySQL ve Assembler kodlarıyla yazıldı. bilgisayarda bir çoğunuzu cebime bile sokmam bir bilgisayar programcısı olarak.Bilgisayar üzerinden hiçbir veri silinmez. Online oyunların kendine ait yedekleme sistemleri vardır.Yazdığınız bütün yazılar oynadığınız her karakterin bir yedeği yedekleme sisteminde mevcuttur.Yönetimin bunu söylemesi bir uyandırmadır.karakterlerinizi silmemeniz için ve para ıcın yapıyorlar bunu yoksa kım para kazanacak Allah için ya siz ne kadar sazan.avi siniz . bazen aklınıza şaşıyorum. Bazen bu insanlar kendini ne kadar aptal yerine sokuyor diye hayretlerle basımı duvarlara vurasım geliyor.
karakter sigortası . 3 aylık plus ile karakter silinmez diye bir şey mi var ya.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Sparineus yazdı:
Kardeş hesabı bilgisayara silmiyon,oyun alt yapısına siliyon.Ve benim canım İLERİ ZEKALI KARDEŞİM,Gitte bir destekten oku konuyu.Eğer karakter silindiği sırada hesapta plus yoksa,karakter tamamen silinmekte ve geri çekilememekte!
kardesim sen mumkunse benimle muhattap bile olma rica ediyorum. Güzel bir insan olabilirsin veya çok sahane bir beyninde olabilir. veya ne bileyim. bu oyunu alıp tek linkle silebilme gibi bir insanüstü özelliğinde olabilir. ama benimle muhattap olma rica ediyorum. simdiden tsk.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

KARADAVUTs yazdı:Ya Güzel kardeşlerim niye anlamak istemiyorsunuz. bu oyunun alt yapısı tost makinesiyle yapılmadı. Delphi veri tabanıyla birleşerek MySQL ve Assembler kodlarıyla yazıldı. bilgisayarda bir çoğunuzu cebime bile sokmam bir bilgisayar programcısı olarak.Bilgisayar üzerinden hiçbir veri silinmez. Online oyunların kendine ait yedekleme sistemleri vardır.Yazdığınız bütün yazılar oynadığınız her karakterin bir yedeği yedekleme sisteminde mevcuttur.Yönetimin bunu söylemesi bir uyandırmadır.karakterlerinizi silmemeniz için ve para ıcın yapıyorlar bunu yoksa kım para kazanacak Allah için ya siz ne kadar sazan.avi siniz . bazen aklınıza şaşıyorum. Bazen bu insanlar kendini ne kadar aptal yerine sokuyor diye hayretlerle basımı duvarlara vurasım geliyor.
Sonuçta sistem bu şekilde çalışıyor yapacak bir şey yok
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

EYUNAL yazdı:
KARADAVUTs yazdı:Ya Güzel kardeşlerim niye anlamak istemiyorsunuz. bu oyunun alt yapısı tost makinesiyle yapılmadı. Delphi veri tabanıyla birleşerek MySQL ve Assembler kodlarıyla yazıldı. bilgisayarda bir çoğunuzu cebime bile sokmam bir bilgisayar programcısı olarak.Bilgisayar üzerinden hiçbir veri silinmez. Online oyunların kendine ait yedekleme sistemleri vardır.Yazdığınız bütün yazılar oynadığınız her karakterin bir yedeği yedekleme sisteminde mevcuttur.Yönetimin bunu söylemesi bir uyandırmadır.karakterlerinizi silmemeniz için ve para ıcın yapıyorlar bunu yoksa kım para kazanacak Allah için ya siz ne kadar sazan.avi siniz . bazen aklınıza şaşıyorum. Bazen bu insanlar kendini ne kadar aptal yerine sokuyor diye hayretlerle basımı duvarlara vurasım geliyor.
O Zaman kimse çok bilmişlik yapmasın hocam.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

KARADAVUTs yazdı:
EYUNAL yazdı:
O Zaman kimse çok bilmişlik yapmasın hocam.
Sen istemediğin kadar silinmedi de yönetim silindi dedikten sonra hiç şey değişmiyor djital ortamda silme diye bir olay yok
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Ya bu çocuğu anlamıyorum.Diyorum ki! Oyun DİYOR Kİ! ''Eğer ki karakter silinirse,karakter silindiği sırada hesapta PLUS YOKSA! karakter geri GETİRİLEMEZ!'' Bu da diyor ki silinsin ama datalarında durur o gene.Karşındakini anlamadan yorum yapma yerli yersiz.Anlayacağınız kadar,hesabında plus yokken çar siliniyor,yani hesap geri getirilemiyor.Bitmiştir.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön