Benim Üyelikte dün plus wardı plus bugün bitti.Karakter yANLIŞLIKLA SİLİNDİ KARAKTER İÇİNDE tILSIM YILDIRIM 2 VAR.
Daha öncede Karakterim çalındı üstü atıldı başvuruda bulundum üstü gelmeden silindi.Lütfen bana yardımcı olun.
Bana yol gösterecek bir hayırsever YÖNETİCİ Varmı ???????
Plusun bittiğini farketmemiştim yoksa yüklerdim.Lütfen bana karkaterimi geri verin.
Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Plussuz Karakter Kurtarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plus yada cin sigortası yüklü değil ise geri kurtarımı olmuyor geçmiş olsun
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Plus yüklediğin gibi kurtarırsın sorun etme git plus yükle
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Desteğe mail at. Gelen cevaba göre hareket et. Emin ol kurtarırsın.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Karakter silindiğinde hesabında plus yoksa veri tabanından tamamen silinir. Plus yüklesen bile geri getiremezsin. Geçmiş olsun.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
Merhaba öncelikle geçmiş olsun,
Plus paketi bulunmayan üyelikler sistemde gözükmüyor bu nedenle karakterin kurtarılmayacak şekilde silinmiş durumda.
Hesabında sadece Plus paketi veya Karakter Sigortası bulunduğu zaman içerisinde karakter silinirse alma şansın var fakat bulunmuyorsa sonradan o paketleri alsan bile karakterin kurtarılmayacak.
Plus paketi bulunmayan üyelikler sistemde gözükmüyor bu nedenle karakterin kurtarılmayacak şekilde silinmiş durumda.
Hesabında sadece Plus paketi veya Karakter Sigortası bulunduğu zaman içerisinde karakter silinirse alma şansın var fakat bulunmuyorsa sonradan o paketleri alsan bile karakterin kurtarılmayacak.
Plus paket yüklesen de kurtaramazsın haberin olsun.
5 yıldır ortalıkta dolaşan yanlış bilgi :ugeek:kandemir yazdı:Plus yüklediğin gibi kurtarırsın sorun etme git plus yükle
Seni de hiç sevmem,ama geçmiş olsun.GG EASY!

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Gölge Haramileri
Karakterin tamamen silindi diyen ileri zekalı arkadaşlar. Bilgisayar ortamında hiçbir veri silinmez. En basit örneğiyle evinizde kullandığınız bilgisayarlarınızda bile 10 yıl önce attığınız veriyi 10 yıl önce bile silseniz o veri bilgisayarınızda kalır. Ve bir program yardımı olmadan bile o veriyi gün yüzüne tekrar çıkarabiliyorsak
Onların deyimiyle 700 800 bin kişilik bir oyunda karakterindeki üyelikte sırf plus yok diye silinebilme olasılığı gibi saçma bir düşünce olabilir mi? Size soruyorum olabilir mi. Az da olsa bilgisayardan anlayan varsa tabi demek istediğimi anlamıştır. Bilgisayar dipsiz bir kıyudur.herşeyi alır karadelik gibi ve hiçbir şeyi geri bırakmaz. :ugeek:
Onların deyimiyle 700 800 bin kişilik bir oyunda karakterindeki üyelikte sırf plus yok diye silinebilme olasılığı gibi saçma bir düşünce olabilir mi? Size soruyorum olabilir mi. Az da olsa bilgisayardan anlayan varsa tabi demek istediğimi anlamıştır. Bilgisayar dipsiz bir kıyudur.herşeyi alır karadelik gibi ve hiçbir şeyi geri bırakmaz. :ugeek: