Arkadaşlar Sizce Susturulma yediğimizde bize pm atanlara karşılık olarak Fısıldamak istediğiniz kullanıcı susturulmuşdur diye bir yazı gelse olmazmı sonra cwp vermio die arkadaşlar küsüp darılıolar illa char değiştirip o arkadaşa susturuldum dememizmi gerekio böle bi sistem gelse nasıl olur sadece bir öneri çoğunluk evet derse mail atalım arkadaşlar sistemi böyle yapsınlar
sizce olmalı mı? olmamalı mı?
susturulma hakkında çok önemli
susturulma hakkında çok önemli

________________________________________________________________________________
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: susturulma hakkında çok önemli
Mantıklıikvm yazdı:Arkadaşlar Sizce Susturulma yediğimizde bize pm atanlara karşılık olarak Fısıldamak istediğiniz kullanıcı susturulmuşdur diye bir yazı gelse olmazmı sonra cwp vermio die arkadaşlar küsüp darılıolar illa char değiştirip o arkadaşa susturuldum dememizmi gerekio böle bi sistem gelse nasıl olur sadece bir öneri çoğunluk evet derse mail atalım arkadaşlar sistemi böyle yapsınlar
sizce olmalı mı? olmamalı mı?
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Olabilir ama kaç senedir böyle olmadıysa bundan sonrada olucağını pek sanmıyorum.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
bence çok mantıklı arkadşaıma birşey diyorum susturulduysan yasakla sil diyorum öyle anlıyorum ne geerek var yada herkesin sol üstte yüzde olarak canının kudretinin ve ex inin yzdığı yerde yeşil tüpün yanında minik bir çarğpı işareti bile olsa son derece mantıklı :idea:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Tam destek veriyorum ve yönetime seslenıyorum susturulduğumuz zaman mesaj yazınca altta sarı yazı çıkıyo bizde ""karakteriniz yönetici tarafından susturulmuş"" diye
o sarı yazıdan bize pm atandada çıksın
"Mesaj attığınız kullanıcı susturma cezası aldığından dolayı size cevap veremez. İyi oyunlar.." bu kadar basıt yavv
o sarı yazıdan bize pm atandada çıksın
"Mesaj attığınız kullanıcı susturma cezası aldığından dolayı size cevap veremez. İyi oyunlar.." bu kadar basıt yavv
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
desteğiniz için sağolun arkadaşlar maden olumlu yönde bn desteğe mail atayım o halde sizde atın talep çok olursa yaparlar büyük bi ihtimal

________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Olabilir ama kaç senedir böyle olmadıysa bundan sonrada olucağını pek sanmıyorum.
susturulma kaç senedir var ki?:D:D