Küfürlü içerik silindi. Hesap 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
HANDAN KESİMİ (aLINTıDıR)
Re: HANDAN KESİMİ (aLINTıDıR)
Xjokerx-Ucube
Hakanım Yavaş Bu Annesi Babası Belli Olmayan Joker Yüzünden Terbiyeni Bozduğuna DeymezHERACLEON yazdı:Bre Höstttttt !!!! Küçük deyyus yavaş :evil:XJoKeRxX yazdı:biLmem AnLamaya kapaSiten yeticekmi ama zeka oLmadıqı için yeticeğini sanmıyorum. Madem kaŞınıyosun weya amacın biriLeriyLe tartıŞmak qündeme qeLmekSe sana bir kaç şeyden bahsedeym...
Her yapıLan başarı foruma konuLabLr weya konuLmaz bu kişinin kendi iradesine baqLıdır. Benm dawut denen kişinin ifLisi kesmesine bişi dediqimde yok zaten demek isdesem buraya deqiL bizzat açtığı konuya yazardım yorumu.. Madem herkeSe Laf atan biriyim ben ! neden sen Laf yiyeceqini biLe biLe sana kemik atmadığım haLde hawLıyosun? Sizcede burdan RekLam kokuSu qeLmiyormu ne :lol: anLamadıqım bi nokta sana qiren cıkan ne oLdu şimdiAnLamıyorum neden benim her tartışdıqım kişiyLe 3. bir şahıs karışıyo.. Ne çok sewiyosun benden Laf yemeyi :lol: Ben burda dawutun ne ima ettiqni sana sordummuki yazıyoSun? Ayrıca forumda kim Laf kaLabaLıqı yapmş iLeti sayısından beLLi oLuyor demekki benim msj Lar sana we bazıLarına fena oturmuşki az we öz oLmasıyLa ön pLana çıkmış
Nedir bu kuyruk acın Ghosen denen weLed..
Bundan snra sana kemik atan oLmadan hawLamamanı şiddetLe tawsiye ederm.. Aksi takdirde TaSmanı kısaLtmak zorunda kaLıcam kapiŞ
Yeniçerix yaLakasımısın sende :lol: Bu arada kopduqum nokta :lol: GLoyn oRada yaptıqım eSpirye beğen & payLas demiş snde hakLIsın abi demiŞsn :lol: Madem eSpirLerm hoşuna qitmior neden beqendn
Bence bi dahakine bana Laf atıcaqın zaman Rencide oLmamak için iyice bi düşün derim...
Not: Konuyu anLamdan yorum yapma bir daha... Ben orda dawut denen şahısın ifLisi kesdqne Laf etmedm sen Lafı nerenden anLıyosan artık baskada diyecek biŞeym yoq...
Emre Kardeşime Nerene Güvenipde Laf Atıyorsun ? Babanın Annene Ettiği Lafları Burada Elaleme Taklit Yoluyla İletmenin Anlamı Nedir...
47 Kromozomlu Embesil Acınası Mahluk Gidip Babandan Dayak Yiyor Gelip Burada Bize Ahkam Kesiyorsun
Akraba Evliliği AİLE İÇİ ŞİDDET Gördüğü Fazla Belli Oluyor Dikkat Et Kendine Bir Veterinere Görünmeni Tavsiye Ederim
Köpeğimi #@!? Bir Veteriner Var İstersen Adresini Vereyim Sahibin İle Git Hem KUDUZ AŞIsı Yaptıktan Sonra KEMİKde veriyor belki önüne çıkan her insana havlamayı kesersin
Git Dersine çalış sütünü iç uyu !!! Bir daha da burada Emre Kardeşime Ahkam Kesersen Ondan Önce Dilini Keserim
Yine Havlamaya Dewam Edersen Kafanı Keserim Şimdi Uzaaa Aile terbiyesinden nasibini görmemiş ucube kim bilir tipin nasıldır İnsan dışı varlık :arrow:
Bırak Kendi Çapında Küfredip Eğlensin Bebecik Unutma ki Her Çocuğun Gülüp Eğlenmeye Hakkı Vardır
SaoL Spencer Kardeş Beni Joker Adlı Kansız Cocukla Karıştırmadığın İÇİN Teşekkürler :arrow:
XJoKeRxX yazdı:Çekemeyen arkadaŞLar size bi anten aLaLım kendi aranzda payLaŞımı yaparsınz..
color]
Xjokerx-Ucube
burada küfürlü konuşan tek sn oldun çokmu terbiyelisin bn sana ne diorum sn bana ne diosun tekmi kesicen handanı bu ne demeklen dingil herif küçümsemiosunda ne yapıorsun sn her konuya sazan gibi atlayanda snsin modası geçmiş esprilerinle insanı sıkıorsun bide su yüzeyine çıkmak için çırpınıosun o kadar insan salak bi sen akıllısın demi lodosların çoğuda eminimki bunu okumuodur okuyanlarda çamura girmek istemiordur ama bnm korkum yok istediğim çamura girer tertemiz çıkarım Çöker bu konu burada bitmişdir yöneticiler kilitleyin lütfen zeka seviyesi düşük insanalrlar muhattap olmak istemiorum çünkü daha küçümsemenin ne demek oldunu bilmior onuda geçdim adam ne yaptığını bilmior daha farkında bile deil bilinçsizce konuşuor illa bn haklı olayım bazılarının uyarısını dinlemeyim at gözlüğümü takdım eşek gibi yük taşır hammallık etmeye dewam ederim diyor ne deyim bi yönetici uğrarsa kilitlesin konuyu tartışma ortamı çıktı embesiller ile muhattap olamıcam daha anlamıolar :twisted:

________________________________________________________________________________
Siz artiSt ben yönetmen yapın RekLamnzı bakaLm.. 
3-5 koLpanın LafıyLa buraLara qeLmedikki çıkıpda 3-5 kendini biLmez bebeLer bizi ezmeye çaLıŞsn..
Siz konuşmaya dewam edin Bana hiç bir zararnz oLmaz Siz kimsnszki ben sizi s2me takayım?
Kimse muhattapm deqLdr bu saaten snra kendmi sizi muhattap aLarak daha fazLa küçük düşremem...
Şimdi çıkyorum forumdan we sizde size yakışanı yakıp arkamdan karı qibi konuşmaya dewam edin...
Bu qereksiz weLedLer yüzünden forumu kirLettqmi düşünen arkadaşLar kusura bakmasn...
3-5 koLpanın LafıyLa buraLara qeLmedikki çıkıpda 3-5 kendini biLmez bebeLer bizi ezmeye çaLıŞsn..
Siz konuşmaya dewam edin Bana hiç bir zararnz oLmaz Siz kimsnszki ben sizi s2me takayım?
Kimse muhattapm deqLdr bu saaten snra kendmi sizi muhattap aLarak daha fazLa küçük düşremem...
Şimdi çıkyorum forumdan we sizde size yakışanı yakıp arkamdan karı qibi konuşmaya dewam edin...
Bu qereksiz weLedLer yüzünden forumu kirLettqmi düşünen arkadaşLar kusura bakmasn...
Xjokerx-Ucube
uGURUM Bu salako Lara tek bırsey yazacagım ))
Lan amq mal beyınLı japon askerLer Hepınız Jokerın pıpısını yeyın :mrgreen:
Lan amq mal beyınLı japon askerLer Hepınız Jokerın pıpısını yeyın :mrgreen:
yönetici aranıor yokmu buralarda bi yönetici aile terbiyesi almamış küfürlü konuşan terbiyesiz insanlar var o lafları aynen kendilerine iade ediorum bana giren çıkan yok size bundan sonra çok
öpüorum yönetici kilitleyin şu konuyu bunlar terbiyelerini bozuolar biz bari bozmayalım

________________________________________________________________________________
- sananeLenxD
- İskele Babası
Joker o nası laflar la
helal #@!? 3-4 kişiye tek başına laf koyuyo adam zuhaha :mrgreen: :mrgreen:
Bir dost 
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Haha yorumları okuyorumda çok gülüyorum bunlara uğur kankam takma sen bunları bunlar senin üzeRinden prim yapmaya çalışıyolar Gerçektende uğur yeteri kadar cevabınızı vermiş size bize söz kalmamış 

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Boşver Davut Herkes Bu Herifin Ne Halt Olduğunu Biliyor ki Savunmuyor Bile...Adımız Yeter Sunucuya Eskiler Toplansak Bu Joker Adlı Ergen Gerisinin Yüzüne Bile Tükürmeyiz Ama Ne YaparsınKoyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler![]()
Anca Parayla Tuttuğu ve Zorla İttire Kaktıra Yorum Yazdırdığı Klan Arkadaşları Var.
Neyse Temkinli Olmayı Bilmek Lazım
''Adam Sandım Eşeği Altına Serdin Döşeği'' Misali
Joker Gibi Ergenlik Çağındaki Çocuklar İnsanlara Verecek Olgun Cevaplar Bulamadıkları İçin Direk Küfüre Başvuruyorlar Malum Kişilikleri Yok Bebecikler Kimlik Arayışındalar Gerçi Bunların Adam Olacağını Zannetmiyorum Ama Neyse