Oyunda Yeniyim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Oyunda Yeniyim

Mesaj gönderen Luighy »

Herkese Merhaba Öncelikle Ben Yeni Başladım Oyuna Ve Beyazköşk Sunucusunda Oynamaya Başladım Çemberlitaş Kutu Alacağım Hemen Gelişmek İstiyorum Bana Yardım Edebilirmisiniz Ama Bana En Zor Kasılan Karakterin Büyücü Olduğunu En Zor Dizileninde O Olduğunu Söylediler Tılsımlar Olmadan Grup Bölgelerine Almıyorlarmış Diye Duydum Sadece Para İle Alıyorlarmış Lütfen Bana Yardım Edip Çarımı Dizmemede Yardım Ederek Oyunu Öğretir misiniz ? Şimdiden Teşekkür Ederim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Oyunda Yeniyim

Mesaj gönderen Retaliation »

Bence sadece görevlerde yardım al,ezilerek öğren oyunu.Şahsen ben oyunu oynuyan akrabamdan böyle öğrendim ve başardım.Sonra kuklacıda bir savaşçı açtım.Tüm görevlerini yaptım grup bölgeleri dışındaki görevleri ama sıkıldım ve ara verdim.2015 nisan ayında eminönü sunucusuna geri geldim,yine akrabamın daveti üzerine.Ama sana söyleyim oyun hakkında hiçbir şey unutmamışım,başladığım zaman onu öğrenmiştim.Tılsım olayına gelirsek önce kenandan ve junondan alacakalrına bak.Bir lonca lisansı ile boş zamanlarda hole in para kas.Yetenkelerin elek + çember olsun.Elektrik set ve çember setin olsun.Zaten bölge ata ata çevre edinirsin.Son olarak hızlı gelişmeye değil,zevk almaya bak.
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Teşekkür ederim bende zaten görevlerde yardımcı birsini arıyordum.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Oyuna hoşgeldin keşke oyunun terk edilmiş döneminde değilde parlak dönemlerinde oyuna başlasaydın.
Oyuna ne olursa olsun para yatırmanı önermiyorum sonuçta bir yerden kesip oyuna yatıracaksın önümüzde ki yıl için İKVye ne olacağını söylemek inan güç. Oyun 3 yıldır güncelleme görmedi oyuna eklenen son sistem tılsım sistemi buglu ilgi alaka şimdilik sıfır . Bu yüzden para yatırmadan kasmaya çalış derim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Zaten Bu Oyunda Sadece Birkaç Sunucuda Kalabalık Yazıyordu Bende Onlardan Birine Katıldım İşte Olsun Hala Yardımsever İnsanlar Olduğunu Düşünüyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

EYUNAL yazdı:Oyuna hoşgeldin keşke oyunun terk edilmiş döneminde değilde parlak dönemlerinde oyuna başlasaydın.
Oyuna ne olursa olsun para yatırmanı önermiyorum sonuçta bir yerden kesip oyuna yatıracaksın önümüzde ki yıl için İKVye ne olacağını söylemek inan güç. Oyun 3 yıldır güncelleme görmedi oyuna eklenen son sistem tılsım sistemi buglu ilgi alaka şimdilik sıfır . Bu yüzden para yatırmadan kasmaya çalış derim
Öncelikle şunu söylemek istiyorum oyuna yeni başlayacak oyunculara engel olmanı tasvip etmemekteyim sunucular zaten sinek avlamakta bunun sebebi güncelleme olmamasıdır yeni başlayaçak oyuncuyu oyundan soğutmaya kalkıp oyun yönetimine zarar vermeye çalışıyorsan onlar için problem yok çünkü oyunu kötülediğin halde oynuyor veya takip ediyorsan öncelikle senin bırakmanı tavsiye ederim. Konu kilit yememesi için tartışma ortamı yaratmak istemem. Yeni gelen oyuncu Eminönü sunucusuna beklerim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Oyuna bir daha güncelleme gelmeyecek mi yani oyunun geliştirilmeye başlandığı tarih 2004 Gerçekten eski bir oyun grafiklerine müthiş denilemez fakat hoşuma gitti sonuçta silahlara felan bayıldım onun için oyunu oynamayı seçtim ki bence güncellemenin biraz geç gelmesi kötü fakat oyunun geliştiricilerinede hak vermek lazım diye düşünüyorum ama ara ara küçük bile olsa güncellemeler eklenebilir
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Seven yazdı:
EYUNAL yazdı:Oyuna hoşgeldin keşke oyunun terk edilmiş döneminde değilde parlak dönemlerinde oyuna başlasaydın.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum oyuna yeni başlayacak oyunculara engel olmanı tasvip etmemekteyim sunucular zaten sinek avlamakta bunun sebebi güncelleme olmamasıdır yeni başlayaçak oyuncuyu oyundan soğutmaya kalkıp oyun yönetimine zarar vermeye çalışıyorsan onlar için problem yok çünkü oyunu kötülediğin halde oynuyor veya takip ediyorsan öncelikle senin bırakmanı tavsiye ederim. Konu kilit yememesi için tartışma ortamı yaratmak istemem. Yeni gelen oyuncu Eminönü sunucusuna beklerim.
Mesajınızı Yeni Görüyorum Şuaralar oyuna giremeyeceğim fakat oyuna yeni başladığım için kalabalık bi sunucuda başlamak istedim eminönü sunucusuda kalabalıkmıdır acaba
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Luighy yazdı:Zaten Bu Oyunda Sadece Birkaç Sunucuda Kalabalık Yazıyordu Bende Onlardan Birine Katıldım İşte Olsun Hala Yardımsever İnsanlar Olduğunu Düşünüyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
Yardım sever insanlar bu oyunun her zaman parçası olacaktır (: diğer dediklerime dikkat etmenizi rica ediyorum
Ayrıca
@Seven
Oyundan kimseyi sogutmuyorum.Oynadığı oyunun geçmişini söylüyorum tercih yine oyunu oynayacak oyuncuya bağlıdır.Lütfen maksat sadece laf atmak olmasın
Oyuna güncelleme gelir mı bilinmiyor
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Teşekkür ederim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön