Arz klanlı bir oyuncuyum.Oyunun bazı yanlarını zor yapan karakterler yuzunden bunu paylasmak istedim.
Yeni item kasan arkadaslar bölgelere ucret ödeyerek giriyor .Bu oyunda gördüğüm zor durumlardan biri. Hele ki oyuna 0 dan baslayanlar ıcın ayrı bir zorluk oluyor.Ben Karaktersiz kisilerin uyguladıgı bu sömürgeclikten rahatsız oldugum gibi yenı kasan arkadaslarımızın tavrını dusunmekte de pek zorlanmıyorum.
Eger bana ulasırsanız sizleri kenana ve junona goturebilirim. Oyundakı Tam adım 'Bonezchuress'
Oyunda 18:00 23:00 arası bana ulasabilirsiniz .
Arz klanlı bir oyuncuyum.Oyunun bazı yanlarını zor yapan karakterler yuzunden bunu paylasmak istedim.
Yeni item kasan arkadaslar bölgelere ucret ödeyerek giriyor .Bu oyunda gördüğüm zor durumlardan biri. Hele ki oyuna 0 dan baslayanlar ıcın ayrı bir zorluk oluyor.Ben Karaktersiz kisilerin uyguladıgı bu sömürgeclikten rahatsız oldugum gibi yenı kasan arkadaslarımızın tavrını dusunmekte de pek zorlanmıyorum.
Eger bana ulasırsanız sizleri kenana ve junona goturebilirim. Oyundakı Tam adım 'Bonezchuress'
Oyunda 18:00 23:00 arası bana ulasabilirsiniz .
*Herkese İyi Oyunlar*
Yeni başlayan arkadaşları düşündüğün için onlar adına teşekkür ederim ve lodoslardan yeni başlayan arkadaş olurda bende yardımcı olabilirim wOODMAN nicki karakterdeyim daha çok pm atmaları yeterli elimden geldiğince maddi manevi yardımcı olurum
Aynen öyle yahu bu bile ticarete girmiş yazık..geçenlerde düşük level bir karakter "Labirent görevleri mi yap para vereceğim" diye bir teklifte bulundu çok şükür ki çıkar güden insanlar değiliz,Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz...
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''
Aleykum Selam, arkadaşım
Öncelikle bu davranışını takdir ediyorum.Malesef bu söylediklerine her gün şahit oluyoruz. Çevresi olmayan birinin sıfırdan karakter dizmesi çok zor bi duruma geldi.
Zayıf oyuncuların parası ile zengin olma hayaline kapılmışlar. Allah akıl fikir versin.
Merhaba Ben bu oyuna yeni başladım fakat sınavlarımda başladı hafta sonları oyuna girebiliyorum ancak bana oyunda yardımcı olup oyunu öğretecek birilerini arıyorum umarım bana yardım edebilicek birkaç kişi çıkar bu arada çemberlitaş kutu almalı mıyım birkaç kişi tavsiye etmişti oyunda
Luighy yazdı:Merhaba Ben bu oyuna yeni başladım fakat sınavlarımda başladı hafta sonları oyuna girebiliyorum ancak bana oyunda yardımcı olup oyunu öğretecek birilerini arıyorum umarım bana yardım edebilicek birkaç kişi çıkar bu arada çemberlitaş kutu almalı mıyım birkaç kişi tavsiye etmişti oyunda
Merhaba,
Tabi almanda fayda var extra avantajlar sağlıyor özelliklerine bakarsan. Hafta sonları gündüz 2 veyahut 3 gibi nymphe adlı karaktere pm atarsan sorularını cevaplayıp, görevlerine yardım edebilirim.Söz vermiyorum büyük ihtimal boş olurum.
Luighy yazdı:Merhaba Ben bu oyuna yeni başladım fakat sınavlarımda başladı hafta sonları oyuna girebiliyorum ancak bana oyunda yardımcı olup oyunu öğretecek birilerini arıyorum umarım bana yardım edebilicek birkaç kişi çıkar bu arada çemberlitaş kutu almalı mıyım birkaç kişi tavsiye etmişti oyunda
Merhaba,
Tabi almanda fayda var extra avantajlar sağlıyor özelliklerine bakarsan. Hafta sonları gündüz 2 veyahut 3 gibi nymphe adlı karaktere pm atarsan sorularını cevaplayıp, görevlerine yardım edebilirim.Söz vermiyorum büyük ihtimal boş olurum.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki öyleyse alacağım çemberlitaş kutu gerçekten cevabınız için teşekkür ederim oyunu biraz araştırdım ve gruplarla girilen bölgeler olduğunu ve tılsımsız büyücüleri zor aldıklarını ve grup bölgelerinin önemli olduğunu söylüyorlar birde sanırım tılsım pahalıymış sizce büyücü açmamalımıyım ???
Merhaba,
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki öyleyse alacağım çemberlitaş kutu gerçekten cevabınız için teşekkür ederim oyunu biraz araştırdım ve gruplarla girilen bölgeler olduğunu ve tılsımsız büyücüleri zor aldıklarını ve grup bölgelerinin önemli olduğunu söylüyorlar birde sanırım tılsım pahalıymış sizce büyücü açmamalımıyım ???
Çok doğru söylemişler. Büyücü açmak baya tuzlu hele ki şu zaman da, neden mi ?
M1 kesinlikle olması lazım fiyatı 330,350M arasında değişiyor, yeni açacağın büyücünün kesinlikle Kıyamet Asa'sı üretilip,parlatılması lazım. Bunlar yeterli mi ? bana sorarsan HAYIR. Çünkü artık Stusuz Gaffar çıkmış Meteorit 2 III tılsımı ve hasarı yüksek olanların kısa sürede girip çıktıkları Gaffar. :roll:
Ama en iyisi hangi sınıf diceksen kesinlikle Büyücü. Tüm masraflara değer diye düşünyorum. Sana tavsiyem Büyücü açman. M1 tılsımını aldıktan sonra kendine bir lonca bulman senin için extra avantaja dönüşüyor bunu gözden kaçırma. Bol şanslar.