Er Meydanı !!!!!
Er Meydanı !!!!!
arkadaşlar 25 Aralık 2009 tarihinde 2 ay uzatacaklarını haber vermişlerdi bugün 2 mart 2010 3. ay oldu bir bilgi verseler sizcede daha iyi olmasmı??
#DirenİKV
Re: Er Meydanı !!!!!
viewtopic.php?f=66&t=3229
ReGiSTeR yazdı:Not: Ayrıca ödüllü Er Meydan'ları da bitmeyen ilgi nedeniyle 2 ay daha ödüller kazandırmaya devam edecektir. Er Meydanı konusunda başlatacağımız anketi de lütfen takip ederek görüşlerinizi bildiriniz.
Bu Yazı 25 Aralık 2009 tarihinde yazılmıştı DEV Nerull tarafından ve bugün 2 mart 2010 arada geçen süreci sizler farkedin3. aydayız degerli arkadaşlar anket sonuçu eski olsun ama ne yazikki bir gelişme yok nitekim....Umarım Yonetimci arkadaşımız görür bu anketi..
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
ReGiSTeR yazdı:viewtopic.php?f=66&t=3229
ReGiSTeR yazdı:Not: Ayrıca ödüllü Er Meydan'ları da bitmeyen ilgi nedeniyle 2 ay daha ödüller kazandırmaya devam edecektir. Er Meydanı konusunda başlatacağımız anketi de lütfen takip ederek görüşlerinizi bildiriniz.
Bu Yazı 25 Aralık 2009 tarihinde yazılmıştı DEV Nerull tarafından ve bugün 2 mart 2010 arada geçen süreci sizler farkedin3. aydayız degerli arkadaşlar anket sonuçu eski olsun ama ne yazikki bir gelişme yok nitekim....Umarım Yonetimci arkadaşımız görür bu anketi..
Ottomanxölümsüz anısına
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Elbette daha iyi daha giremedim ama nesi kötü ne güzel ödül alıyorsunuz ne var bunda :?:snmz35 yazdı:bence ödüllü em daha iyi (BENCE)
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Ben söyliyim nesi olduğunu 1. Takım ruhu yok 2. Yenileceğini anlayan kaçandan extra bi ücret alınmadı dıgından arkasına bile bakmıyor 3. Parayla em satanlar oluyor 4. Zaten çoğunun aklı exp de ve adamlardan düşen pakette ıkv ruhu yok ... Daha sayım mı 
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yok anladım kb.senhar15 yazdı:Ben söyliyim nesi olduğunu 1. Takım ruhu yok 2. Yenileceğini anlayan kaçandan extra bi ücret alınmadı dıgından arkasına bile bakmıyor 3. Parayla em satanlar oluyor 4. Zaten çoğunun aklı exp de ve adamlardan düşen pakette ıkv ruhu yok ... Daha sayım mı
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı