Arkadaşlar şimdi sahip olduğum tılsımlar m1 m23 ve bb3 size sorum şu;
Nuc yüzük
Nuc kolye
Fevzi mor asa
Nuc zırh
Fevzi mor pant
Diğer itemler de fevzi olsa gaffar grubuna rahat girer miyim ?
Sizce ?
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Re: Sizce ?
Hocam profil bilgilerine göre arzsın.Bence arzlardan yardımcı olan vardır,şayet forumda eminönünde oynuyan saygıdeğer arz abilerimiz var.Bence KESİNLiKLE girersin.
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Karakter fullemek için lodos oluyorumRetaliation yazdı:Hocam profil bilgilerine göre arzsın.Bence arzlardan yardımcı olan vardır,şayet forumda eminönünde oynuyan saygıdeğer arz abilerimiz var.Bence KESİNLiKLE girersin.
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lonca Efsaneler
Şahsen ben grup topluyo olsam alırdım seni fakat oyunda ki çoğu kişi artık full adam istiyo full adamın ne alacagı varsa onuda anlams değilim. Bb3 bile yeterli büyü bozmada tank a yardımcı olur daha seri slot alırsın. Ama alan olur mu bilmiyorum
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
benim anlam veremediğim üstü tam dizli olmayan çarların nucleus seti full iken bizim gibi yıllardır gb atan çok sayıda karaktere sahip insanların 1 veya 2 büyücüsünün nucleus veya alter setinin full olması çok ironik. neyse sana tavsiyem kıyamet asa üret.tılsımların fazlasıyla yeterli.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lonca Efsaneler
Bence kıyamet asaya bile gerek yok ztn bb için girer girse bileBurak8154 yazdı:benim anlam veremediğim üstü tam dizli olmayan çarların nucleus seti full iken bizim gibi yıllardır gb atan çok sayıda karaktere sahip insanların 1 veya 2 büyücüsünün nucleus veya alter setinin full olması çok ironik. neyse sana tavsiyem kıyamet asa üret.tılsımların fazlasıyla yeterli.
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Almazlarsa üretiriz ya ne yapalım.ANOTHER yazdı:Bence kıyamet asaya bile gerek yok ztn bb için girer girse bileBurak8154 yazdı:benim anlam veremediğim üstü tam dizli olmayan çarların nucleus seti full iken bizim gibi yıllardır gb atan çok sayıda karaktere sahip insanların 1 veya 2 büyücüsünün nucleus veya alter setinin full olması çok ironik. neyse sana tavsiyem kıyamet asa üret.tılsımların fazlasıyla yeterli.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Bence garantiye al kendini asa üret mart ayında büyücüme geri dönücem o sıra karşılaşırsak beraber gb atarız.Şimdilik savaşçımı bölgeye alıştırıyoruz x ve stu attırıyoruz.Takıları eksik olmasına rağmen 
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı

X atarken bende geliyimRetaliation yazdı:Bence garantiye al kendini asa üret mart ayında büyücüme geri dönücem o sıra karşılaşırsak beraber gb atarız.Şimdilik savaşçımı bölgeye alıştırıyoruz x ve stu attırıyoruz.Takıları eksik olmasına rağmen