Oyun hakkında
- Glatyator
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun hakkında
Sorun çözüldü arkadaşlar neşet babadan bir müzik açtıktan sonra oyunu girdim ve tat almaya başladım yardımlarınız için teşekkür ederim.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Konuyu tekrar hortlatıyorum kusra bakmayın.
Aynı sorun bende de var.İşletim sistemi i5 2.nesil 4gb ram 2gb ekran kartı ve 5-6 yıldır bu bilgisayarla oynuyorum oyunu max. ayarlarında ama dün bilgisayarı uykuya aldım.sonra uyandırdım.oyuna girdim.Feci şekilde kasma vardı.Sildim oyunu tekrar yükledim aynı sorun hala devam ediyor.Durduk yere neden böyle birşey yaptı anlamadım.İşletim sistemim Windows 10 ama 1 haftadır sıkıntı yoktu oyunla ilgili.Nasıl düzelticez bu sorunu.
Aynı sorun bende de var.İşletim sistemi i5 2.nesil 4gb ram 2gb ekran kartı ve 5-6 yıldır bu bilgisayarla oynuyorum oyunu max. ayarlarında ama dün bilgisayarı uykuya aldım.sonra uyandırdım.oyuna girdim.Feci şekilde kasma vardı.Sildim oyunu tekrar yükledim aynı sorun hala devam ediyor.Durduk yere neden böyle birşey yaptı anlamadım.İşletim sistemim Windows 10 ama 1 haftadır sıkıntı yoktu oyunla ilgili.Nasıl düzelticez bu sorunu.
- Glatyator
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Arkada bi müzik aç youtubeden sonra dondur tekrar girFireFighter095 yazdı:Konuyu tekrar hortlatıyorum kusra bakmayın.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Masaüstüne sağ tıkladığında "Geçişli Grafikleri Yapılandır" yazıyor mu?
. Grafik Özellikleri,Grafik Seçenekleri ve Nvidia Denetim Masası çıkyıor ise ;
http://www.nvidia.com.tr/drivers bu siteye gir.seri gt600m notebook seç aşağıdan gt635m i bul.sürücüyü indir kur.ekran kartının sürücüsü yüklenmemiş.bu yüzden kasıyor.
Not : peki oyuna sağ tıklayınca grafik işlemciyle çalıştır diye bi sekme var mı ? yoksa driverda sorun var.
Eğer bunların hepsi tamamen varsa. Bilgisayarının kasa bölümünü temizle.Çünkü kullanıcıların çoğu şikayeti önce yazılımların üstüne atar.Çoğu da yanlış biliyor.Kasaların içi ne kadar temiz olursa oyun veya programlar daha az kasar.
İyi eğlenceler.
. Grafik Özellikleri,Grafik Seçenekleri ve Nvidia Denetim Masası çıkyıor ise ;
http://www.nvidia.com.tr/drivers bu siteye gir.seri gt600m notebook seç aşağıdan gt635m i bul.sürücüyü indir kur.ekran kartının sürücüsü yüklenmemiş.bu yüzden kasıyor.
Not : peki oyuna sağ tıklayınca grafik işlemciyle çalıştır diye bi sekme var mı ? yoksa driverda sorun var.
Eğer bunların hepsi tamamen varsa. Bilgisayarının kasa bölümünü temizle.Çünkü kullanıcıların çoğu şikayeti önce yazılımların üstüne atar.Çoğu da yanlış biliyor.Kasaların içi ne kadar temiz olursa oyun veya programlar daha az kasar.
İyi eğlenceler.
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Örgülü
Bilgisayarı yeniden başlat sorunun çözülecektir.
NOT:Bilgisayarı Uyku modunda bıraktığınızda uygulamalar arka planda çalışır vaziyette kalıyor.Bilgisayarı uyku modu yerine direkt kapatmanızı öneririm.
NOT:Bilgisayarı Uyku modunda bıraktığınızda uygulamalar arka planda çalışır vaziyette kalıyor.Bilgisayarı uyku modu yerine direkt kapatmanızı öneririm.
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ