BEYAZ KÖŞKÜN EN GÜVENİLİR ve ESKİ İSİMLERİ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ilhaNSTAR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: BEYAZ KÖŞKÜN EN GÜVENİLİR ve ESKİ İSİMLERİ

Mesaj gönderen ilhaNSTAR »

gerçekte AKYILDIZ loncasındakiler Akyıldızxİhan ve AkyıldızxMaystro oyuna fazla giremediğinden önüne gelen AKYILDIZ diye karahterler açıp milleti dolandırdılar ve suçu AKYILDIZ lara attılar oyunun en eskileri oldukları için tabi şuan güncelemeyi bekliyoruz ben yani (Akyıldızxİlhan) ve AkyıldızxMaystro yeni bölge gelince oyunda olacağız :)
beN ölüMdeN DeğiL,ölüPte;uNutulMakTaN korkuYoRUM...[[/

endlessdark
Akyıldızxilhan
Akyıldızxsniper (EJDER ASA)
Braveugur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Braveugur »

zxcvzxcv yazdı:cebecixbahar pandora çalınmıştır. Çar sahibi çok yakın tanıdığım olduğu için 1 haftada çar kasıp gaffar kestik ve kıyamet asa ve m1 hediye ettim kendisine şu an da kuklacıda. (Diğer hesabı çalınmış olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim 2 hesabı vardı)Diğer bir çarı KIZILSULTAN dı ve plus yokken silindi.
Merhaba,Melek ablaya ulaşmak istiyorumda yardımcı olabilir misiniz ?
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Mesaj gönderen wOODMAN »

Öncelikle merhabalar ,
Oyunda çok fazla birbirinden değerli kişilikli karakterli insanlar var ve tanımaya devam ediyorum. Ben 2012 yılında sunucudan eğitimim gereği bırakmam gerekti o günlerden tanıdığım güvenilir insanlar olarak en başta BadWoLF , Misarebles , OLGUNUSS , ROMEO , Payı tahtı loncasını söyleyebilirim bende payı tahtı loncasında idim ve şuandan bahsedeyim oyına 3 4 ay oldu tekrar başladım ve yeni karakterli kişilikli kişiler tanımaktayım bunların en başında reel hayatımdaki arkadaşlarım haricinde tabi ki başka nymphee kendisine güvenim sonsuzdur ardından EfsunkarMEHMET , xTaLooNx , Sazobali ve Erkan , bu kişilere güvenim sonsuzdur. İyi ki varlar iyi ki iyi insanlar olmayı seçmişsiniz hepinize teşekkürler

“Genel Sohbet” sayfasına dön